לראות ולא להאמין

• פותח הנושא duja
  • פורסם בתאריך

duja

New member
מה דעתכם על הכתבה ועל התופעה?

אמש בטלוויזיה פדרמן. "זה דווקא כואב לי לתלות יהודי, אבל מה לעשות" צילום גלי תיבון שי ודרור. "להתראות, איש נחמד" הדפס כתבה שלח כתבה לחבר "השמאלנים הם טיפוסים בוגדניים שמעדיפים למכור את העם שלהם בשביל נזיד עדשים ובשביל טובות הנאה והם הרבה יותר גרועים מהערבים" כתבות נוספות נתנאל עוזרי הובא למנוחות בחברון, בתום מסע טילטולים "בגלל שמאלנים נרצחים יהודים", עכשיו גם בוידאו שיחתם הלא-תאמן (בעצם למה לא?) של שי ודרור, אמש, כולל קטע הוידאו המלא, עם פעיל כך נעם פדרמן, המציע לסגור חשבון עם השמאלנים ולתלות את הבוגד הזה, רבין. בעקבות השיחה ח"כ מוסי רז פנה בתלונה למשטרה ynet במסגרת התוכנית "שי ודרור" טילפנו אמש השניים בהפתעה אל נועם פדרמן, פעיל תנועת כך, שהשתתפותו בהלוויית נתנאל עוזרי אתמול נמנעה עקב צו בית משפט, המונע ממנו להגיע לחברון (לצפייה בקטע לחצו כאן). בעקבות הדברים שנאמרו בתוכנית פנה ח"כ מוסי רז (מר"צ) בתלונה למפכ"ל המשטרה שלמה אהרונישקי. רז טוען כי בתכנית פדרמן הסית לרצח כשאמר שיש לתלות את יוסי ביילין בכיכר העיר: "פדרמן אמר בין השאר כי יש לתלות את ביילין בכיכר העיר, וכי הוא היה מוכן לעשות זאת ולהדק את החבל על צווארו. נראה לי שמדובר בהסתה חמורה לרצח, ואני מקווה שתפתח בהקדם חקירה בנושא". רז הוסיף כי פדרמן הסית גם נגד יוסי שריד ושולמית אלוני. בתגובה להגשת התלונה אמר פדרמן ל-ynet: "אני לא חוזר בי משום דבר. יוסי ביילין ממומן על ידי האיחוד האירופי, ולפי כל קריטריון אם היה עומד לדין על בגידה אין ספק שהיה יוצא אשם, והעונש על בגידה בספר החוקים הישראלי הוא מוות". להלן תמלילה המלא של השיחה, המדהימה למדי. שי ודרור: שלום נועם פדרמן. פדרמן: שלום. מי זה? - זה שי מ´שי ודרור´. האם אתה עכשיו בבית שלך? "כן". - האם גנבת את הגופה? "אני במעצר בית מאלוף פיקוד מרכז, הוא לא הסכים שאלך להלוויה". - מה הקשר שלך לאירוע גניבת הגופה? "מה הקשר שלכם לאירוע גניבת הגופה?" - מעניין אותנו. "אני אגיד לכם איך אתם קשורים: בגללכם יהודים נרצחים, אז אתם קשורים לגניבה של הגופה גם כן". - למה, בעצם? בגללנו זה קורה? "למה? כי אתם שמאלנים". - אנחנו שלחנו אותו לשבת שם לבד? "אתם שמאלנים, אז זה מה שקורה". - בגלל שמאלנים נרצחים יהודים? "בטח, בגלל שמאלנים נרצחים יהודים". - שמאלנים יושבים פה בשקט בת"א, אוכלים סושי, לא עושים שום דבר רע לאף אחד. "שמאלנים מתפוצצים בת"א ואנחנו אחרי זה מתפוצצים בגללכם בחברון". - אולי זה הפוך בעצם? בגלל שאתם יושבים שם במקומות המוזרים שלכם אנשים מתפוצצים בת"א? "שנקין זה בעיני מקום מוזר יחסית לחברון. ונווה שאנן, עם כל הכושים וההודים וההיספאנים והיפנים והסינים, זה עוד יותר מוזר מחברון". - תגיד לי, אתה מגדיר את עצמך כשונא אדם מיזנטרופ? אתה שונא שמאלנים? "אני מתעב שמאלנים". - מה אתה אוהב פחות: שמאלנים או ערבים? מה יותר גרוע? "שמאלנים הרבה יותר גרוע מערבים". - אם היית יכול לעשות טרנספר, היית מוציא את הערבים או את השמאלנים? "השמאלנים הם טיפוסים בוגדניים שמעדיפים למכור את העם שלהם בשביל נזיד עדשים ובשביל טובות הנאה והם הרבה יותר גרועים מהערבים". - תגיד, יש שמאלני אחד שאתה חושב שהוא באמת מזיק לעם ובגללו קורה כל מה שקורה?" "יש הרבה כאלה: יוסי שריד, יוסי ביילין, מצנע". - מי בולט יותר מאחרים לדעתך? "ביילין". - מה היית עושה לו? "הייתי מעמיד אותו למשפט ומוכיח את פשעי אוסלו שלו, מעמיד אותו לדין, ואם הוא יורשע – ואני מאמין שיורשע – לתלות אותו בכיכר המרכזית, בכיכר מלכי ישראל למשל". - אבל רק אחרי משפט, כי זו מדינה דמוקרטית. "בטח, נביא עדים, את כל יתומי אוסלו". - היית רוצה להיות בעצמך זה שתולה אותו, שכורך את החבל על צווארו? "בשמחה רבה". - זה היה עושה לך הרגשה נעימה. "לא עניין של הרגשה נעימה, זה דווקא כואב לי לתלות יהודי, אבל מה לעשות". - את מי עוד היית תולה לצידו בשורה? "לא נתחיל לנקוב בשמות". - תקשיב: הלכו לקראתך, שמו לך חמישה עמודי תליה בכיכר העיר. "את רבין כבר הרגו". - את רבין כבר הרגתם. "כן, רבין כבר מת". - אז את מי עוד? "פרס". - היית תולה את פרס. "למה לא? ביילין, רבין, אה... רבין כבר..." - רבין כבר חיסלתם, מי עוד? "מי עוד? כל מי שבוגד בעם ישראל". - נועם פדרמן, תודה רבה לך, תמשיכו שם בחברון בעבודה הטובה שאתם עושים שם. "כל טוב, רפואה שלמה, להתראות". - להתראות. איש נחמד. הייתי רוצה להתחבר איתו קצת יותר, להכיר את הטיפוס. תכנית הסאטירה "שי ודרור" מופקת על ידי "מטר פלוס" ומשודרת מדי יום בערוץ 10 (22:30)

NAHAL

New member
שי ודרור

אני חושב שצריך לחקור את אוסלו ואים צריך להעמיד מישהו לדין אז תפדל אים לא זה יהיה כתם לדורות ועוד אני מצפה אים אשכחך ירושלים תישכח ימיני

ליילה

New member
מזעזע....

אבל איך שהוא , לא ממש מפתיע. אם כבר דיברנו מה קורה בארץ שלנו, ולאיזה רמה אנשים מתדרדרים שם...

יניב...ראיון שלא תראה בערוץ 2 !!!!!

מאת: רוני קורן-דינר פורסם בתאריך: 20/01/2003 שעה: 12:50 אמש, בתוכניתם היומית של שי גולדשטיין ודרור רפאל בערוץ 10, נחשפו הצופים לראיון מוזר. בכל תוכנית נוהגים שי ודרור לקיים "שיחת טלפון מפתיעה" עם אנשי ציבור או עם אנשים פרטיים שנקלעו לכותרות ליום אחד. בעקבות חטיפת גופתו של המתנחל שנרצח בחברון ביום שישי האחרון, ביקשו השניים לברר כמה דברים עם פעיל כ"ך, נועם פדרמן, המקורב לנרצח. עד מהרה גלש הראיון להסתה פרועה בשידור חי. שי ודרור לא נאלצו למשוך אותו בלשון יותר מדי: פדרמן, השוהה במעצר בית, הבין היטב שהוא נמצא בשידור - ולא חשש לפרוס את משנת ההסתה שלו. דבריו ראויים לכל גינוי, אך התוצאה היתה סאטירה חשובה, קשה לעיכול - ובהחלט ראויה לשידור, בעיקר בשל העובדה שיש עדיין אנשים שחושבים ומדברים כמו נועם פדרמן - ואותם לא תראו במשדר עיתונאי רגיל. את חברו של פדרמן, ברוך מרזל, ייתכן שתראו בכנסת ב-29 בינואר. הבוקר פנה חבר הכנסת מוסי רז (מרצ) למפכ"ל המשטרה, רב ניצב שלמה אהרונישקי, בבקשה לחקור את פדרמן בעקבות דבריו אתמול. לערוץ 10 עצמו הגיעו לאחר השידור מספר פניות, אך רק תלונה אחת הגיעה לרשות השנייה. ייתכן שאם השיחה היתה מתקיימת במסגרת "זו ארצנו", תוכניתם הקודמת של הצמד בערוץ 2, אולי היא לא היתה מגיעה כלל לשידור. מצד שני, זו תמצית ההבדל בין ערוץ 2 לערוץ 10: אם היו מאפשרים שידור של ראיון מסוג זה בערוץ 2, זה לא היה נגמר בתלונה אחת לרשות השנייה. והרי גרסה כמעט מלאה של הראיון: שי ודרור: שלום נועם פדרמן. נועם פדרמן: שלום. מי זה? - זה שי מ"שי ודרור", אנחנו בשידור בערוץ 10. האם אתה עכשיו בבית שלך? נועם פדרמן: כן. - האם גנבת את הגופה? נועם פדרמן: אני במעצר בית מאלוף פיקוד מרכז, הוא לא הסכים שאלך להלוויה. - מה הקשר שלך לאירוע גניבת הגופה? נועם פדרמן: מה הקשר שלכם לאירוע גניבת הגופה? - מעניין אותנו. נועם פדרמן: אני אגיד לכם איך אתם קשורים: בגללכם יהודים נרצחים, אז אתם קשורים לגניבה של הגופה גם כן. - למה בעצם בגללנו זה קורה? נועם פדרמן: למה? כי אתם שמאלנים. - אנחנו שלחנו אותו לשבת שם לבד? נועם פדרמן: אתם שמאלנים, אז זה מה שקורה. - בגלל שמאלנים נרצחים יהודים? נועם פדרמן: בטח, בגלל שמאלנים נרצחים יהודים. - שמאלנים יושבים פה בשקט בת"א, אוכלים סושי, לא עושים שום דבר רע לאף אחד. נועם פדרמן: שמאלנים מתפוצצים בת"א ואנחנו אחרי זה מתפוצצים בגללכם בחברון. - אולי זה הפוך בעצם? בגלל שאתם יושבים שם במקומות המוזרים שלכם אנשים מתפוצצים בת"א? נועם פדרמן: שינקין זה בעיני מקום מוזר יחסית לחברון. ונווה שאנן, עם כל הכושים וההודים וההיספאנים והיפנים והסינים, זה עוד יותר מוזר מחברון. - תגיד לי, אתה מגדיר את עצמך כשונא אדם מיזנטרופ? אתה שונא שמאלנים? נועם פדרמן: אני מתעב שמאלנים. - אתה מתעב אותם. אתה נורא לא אוהב אותם. מה אתה אוהב פחות: שמאלנים או ערבים? מה יותר גרוע? נועם פדרמן: שמאלנים הרבה יותר גרוע מערבים. - אם היית יכול לעשות טרנספר, היית מוציא את הערבים או את השמאלנים? נועם פדרמן: השמאלנים הם טיפוסים בוגדניים שמעדיפים למכור את העם שלהם בשביל נזיד עדשים ובשביל טובות הנאה, והם הרבה יותר גרועים מהערבים. - תגיד, יש שמאלני אחד שאתה חושב שהוא באמת מזיק לעם ובגללו קורה כל מה שקורה? נועם פדרמן: יש הרבה כאלה: יוסי שריד, יוסי ביילין, מצנע. - מי בולט יותר מאחרים לדעתך? נועם פדרמן: ביילין. - מה היית עושה לו? נועם פדרמן: הייתי מעמיד אותו למשפט ומוכיח את פשעי אוסלו שלו, מעמיד אותו לדין, ואם הוא יורשע - ואני מאמין שיורשע - לתלות אותו בכיכר המרכזית, בכיכר מלכי ישראל למשל. - אבל רק אחרי משפט, כי זו מדינה דמוקרטית. נועם פדרמן: בטח, נביא עדים, את כל יתומי אוסלו. - היית רוצה להיות בעצמך זה שתולה אותו, שכורך את החבל על צווארו? נועם פדרמן: בשמחה רבה. - זה היה עושה לך הרגשה נעימה. נועם פדרמן: לא עניין של הרגשה נעימה, זה דווקא כואב לי לתלות יהודי, אבל מה לעשות. - את מי עוד היית תולה לצידו בשורה? נועם פדרמן: לא נתחיל לנקוב בשמות. - תקשיב: הלכו לקראתך, שמו לך חמישה עמודי תליה בכיכר העיר. נועם פדרמן: את רבין כבר הרגו. - את רבין כבר הרגתם. נועם פדרמן: כן, רבין כבר מת. - אז את מי עוד? נועם פדרמן: פרס. - היית תולה את פרס. נועם פדרמן: למה לא? ביילין, רבין, אה..רבין כבר.. - רבין כבר חיסלתם, מי עוד? נועם פדרמן: מי עוד? כל מי שבוגד בעם ישראל. שי: נועם פדרמן, תודה רבה לך, תמשיכו שם בחברון בעבודה הטובה שאתם עושים שם. נועם פדרמן: כל טוב, רפואה שלמה, להתראות. דרור: להתראות. איש נחמד. הייתי רוצה להתחבר איתו קצת יותר, להכיר את הטיפוס.

פשוט מזעזע !

אני לא מאמינה שיש כאלה אנשים בעולם הזה, אני פשוט מזועזעת כולי !!!!

מדינה וירטואלית מייצרת לעצמה חדשות

מעניין מתי יתחילו להתעסק שם בבנייה במקום בהרס, בעתיד במקום בעבר. מקום שאבד עליו הכלח.

forglemmigej

New member
אבל אבל

נעם פדרמן ידע שהוא בשידור, ןלכן הסטלבט עליהם .אגב לפני שנתיים שהם רק התחילו בערוץ 2הם ראיינו את האמא של יגאל עמיר, וזה היה פי אלף מ-ז-ע-ז-ע

Yaniv212

New member
אני לא מבין על מה המהומה ../images/Emo151.gif

שי ודרור הם שני ליצנים שיש להם תוכנית סטירית כל יום. נועם פדרמן אמנם פנט אבל לא טיפש אני חושר שהוא פשוט סיפק את החומר שהם רצו. עכשיו להזדעזע מכך זו צביעות לדעתי. אני הייתי מקשיב להם כל בוקר בפקקים בין רחובות להרצליה והיו להם ראיונות יותר מזעזעים, שצחקו על חסרי בית, פולוטיקאים וחקלאים. אז קחו את הדברים בפרופורציה.

Gefen

New member
../images/Emo6.gif מקסי תודה ממי

על צחוק של בוקר. אגב אני מוצאת את כל הראיון הזה לא ממש מפתיע . ידוע שנועם הזה הוא פנאט אמיתי וצחוק צחוק יש בזה גם אמת, אז מה הפלא ?עדין אני בטוחה שאם היתי שומעת את זה בארץ בדרך לעבודה זה היה הורס לי את היום. יאללה לעבודה... ושיהיה לכם אחלה יום פה במלבורן בוקר נפלא עם 19 מעלות ו-
גפן

למעלה