לראות את הצורה

MemphisRaines

New member
לראות את הצורה

בכל דבר גולמי תמונה צורה או משהו טהור ונקי וזך לוטש היהלומים רואה את היהלום המלוטש והמוגמר עוד כשהוא אוחז ביד את היהלום הגולמי והמחוספס הוא אינו יוצר משהו יש מאין אלא רק מוציא את הצורה לאור העולם וכך גם אני חזרתי היום מאירוע ארוך ומדהים בנסיעה חזרה עברה בי המחשבה הזו כשאני בונה טיסן , עוד כשאני לוקח את גוש העץ הראשון ליד ואלי קודם כבר אז אני יודע בדיוק כיצד יראה הטיסן המוגמר אני יודע היכן תהיה כל שירטה וכל פס איך יראה הצבע באיזה ברק אני חש אותו הרבה לפני שהוצאתי אותו מהעץ שרון
וזה סתם הגיג שעלה לי בראש

אננדה

New member
ועל זה נאמר.....

בכל סלע מצוי הפסל המושלם, צריך רק מישהו שיחצוב בו... זאת יצירה - הכח ליצור דברים הינו כח עצום שניתן לנו כחלק מהיותנו בני אדם, כנפרדים מהחיה.ליצור יש מיש - ממשהו גולמי בין אם זה יהלום, גוש עץ או בריסטול לבן. יש מאין הינו בריאה.... שרון, האם יש טיסנים שבנית שאתה אוהב יותר או פחות?

MemphisRaines

New member
יש טיסנים שאני מתחבר אליהם

טוב יותר מאחרים יש לי טיסן אחד שאני ממש אוהב לראות טוס אבל אל בידיים שלי הוא פשוט בוגדני מידי מבחינתי , לא ממש צפוי ויש טיסנים שהם המשך ישיר של היד שלי שרון

אננדה

New member
שרון

אתה חושב שיש קשר בין אלו שאתה מתחבר אליהם יותר ואלו שפחות (אהבתי את הבוגדני
) לבין ה´תקופה´ האישית שאתה נמצא בה כשאתה בונה אותם?

MemphisRaines

New member
מעולם לא היבטתי על זה

מהכיוון הזה אבל היו כמה דברים מעניינים טיסן מסוים שליווה אותי בפרק קשה בחיי ומישהו ביקש לרכוש אותו ממני בעת שפרקתי ממנו ציוד מסוים ממש בכיתי לבסוף הטיסן נשאר אצלי עד היום מקרה נוסף היה עם טיסן שאמור הי להיות קליל השלמות ובהתחלה פשוט לא הסתדרתי איתו , הוא היה ממש לא צפוי ( ההפך מהתכונות הבסיסיות שלו ) בשלב מסוים עשיתי לו שינוי קוסמטי ( פס צבע ) שהפך אותו מאמסטף עצבני לבולדוג שקט ורגוע ) שרון

אננדה

New member
../images/Emo6.gif כל כך אוהבת

את תכונות האופי שאתה נותן לטיסנים שלך... נשמע ממש כאילו הם הבייבי שלך - רמת האנרגיות שאתה משקיע בכל אחד מהם - בין אם זה כמה ימים או בין אם זה כמה שנים - אתה פשוט אוהב אותם!! וזה קסום בעיניי... אני מאמינה בהחלט שכל טיסן שבנית בחייך אוצר בתוכו תכונות אופי מסויימות... שלך...
נסה שנה לחשוב כך - אותו אחד שיצא בוגדני...? או זה שהחלטת לעשות לו שינוי קוסמטי - מאמסטף (בעל תכונות אופי תוקפניות ואגרסיביות) לבולדוג (בעל תכונות שלמראית עין אימתניות - אך בבסיסו רגוע ואף ביתי..) מה הסיבה שהחלטת לשנות אותו? על מה בדיוק חשבת?

אננדה

New member
אז בעצם

כל הטיסנים אמורים להיות צבועים בצבע בולט מסוים כדי שתבחין בהם כל הזמן, לא?

MemphisRaines

New member
אמור להיות קונטרסט

בין הצבעים אותו טיסן היה צבוע בצבעים מאד בולטים עם קונטרסט חזק שמשום מה לא נראה בשמיים שרון

אננדה

New member
יש לך במקרה

צילומים דיגיטליים או סרוקים שאתה יכול לצרף ? ועוד שאלה... איך הגעת לבניית טיסנים???

MemphisRaines

New member
תמונה של הטסן המדובר

פס הצבע שהוסף לו נמצא בתחתית הכנף כך שלא ניתן לראותו בגיל 12 חבר שלי נרשם לחוג טיסנאות ואני בעקבותיו השאר היסטוריה של 17 שנים
מדהימות שרון

אננדה

New member
../images/Emo42.gifמקסיםםםם../images/Emo42.gif

אחרי שסיפרת עליו כל כך - אני מרגישה כאילו אני כבר מכירה אותו!!!
פשוט כיף לי לפגוש אנשים שמצאו את הכישרון שלהם ושעוסקים בזה... זה לא דבר פשוט, אתה יודע... ואם יש לך עוד תמונות - אני אשמח לראות!!!
תודה שרון!!

MemphisRaines

New member
הנה עוד תמונה ../images/Emo13.gif

לא של טיסן שלי אבל תמונה שאני צילמתי אננדה המון תודה
שרון

איילת29

New member
היי שרון

טיסן יפה!! עשוי מבלזה?.. מה מביעים/למה משמשים הקווים ? 17 שנים
וואו (זה מביא לי את החשק לקנות ספרי בניית מודלים קטנים..:))

MemphisRaines

New member
הטיסן הזה עשוי מכמה חומרים

בלזה הוא אחד מהם קלקר הוא ליבת הכנף בלזה מצפה את הכל ובפנים יש גם חומרים מרוכבים ( הייטק תעופתי ) הקווים משמשים הן למראה יורת יפה והן לזיהוי של הטיסן באויר שרון
מודלים - זה דבר מקסים בעבר בניתי כאלו

MemphisRaines

New member
שנים שלא שמעתי

שום דבר ממנה רק לפעמים ממרחקים דרישת שלום היא עסוקה מאד והיא איננה ובחיים החדשים שלה אין לי מקום .......... ( רמי קלינשטיין ) התגעגעתי גילגיל
אצלי דיי טוב ואפילו יותר מכך אמנם נפרדתי מיפעת לפני כמה חודשים אבל אני עודיני מאושר וטוב לי ממשיך להטיס כמו שאתה רואה ומתארגן ללימודים
שרון

למעלה