לק"ס 306

Boran

New member
לק"ס 306 ../images/Emo58.gif

וואו, שבוע הבא הגמר. שווה ביותר. למרות שחבל לי שעולה רק אחד מכל שלשה, זה כמעט כמו כוכב נולד
תגובות על הפרק:
הכלב מצחיק. חח איך הוא אמר לג'יי לונדון "אם אתה פה, אז מי שומר על נוטרדם?"
גולמן היה ממש קורע, אני מקווה שהוא יעלה שבוע הבא.
ריצ' משעשע.
גלאס חביב.
ממש הופתעתי שדאט פאן קיבל הכי מעט קולות, לדעתי הגיע לו לעלות. לפחות מורדל עלה, שגם הוא אין להמעיט בערכו. מעונה 1 אוכזבתי שהפרון עלה. הוא פשוט איש מעצבן. לדעתי החלוקה היתה מסריחה, היו צריכים לשים את גולמן ובודן בשתי שלשות שונות, ככה שניהם היו עולים.

maya567

New member
לק"ס 306 ../images/Emo58.gif

גם אני הייתי בהלם כשדאט פאן קיבל הכי מעט קולות, ועוד יותר בהלם כשמי שעלה לא היה ראלפי מיי. לדעתי הם עשו טעות שהם שניהם עלו יחד. עם כל הכבוד לדייב מורדל - הוא משעשע, אבל לא בשביל להגיע לגמר. ג'יי לאנדן וקת'י, לעומת זאת, היה סופר ברור. הפרון מלך. ובעוד שבועיים הוא יהיה עשיר ברבע מיליון דולר (באנגלית זה נשמע יותר טוב). הרואסט היה חביב, מרושע וגם מצחיק, אבל בעיקר צפוי. את רוב הבדיחות על ג'יי מוהר גם אני יכולתי לספר. מסתבר שאני המעריצה מספר אחת שלו, כי ראיתי את סרטיו הכושלים (וגם ג'רי מגווייר), את סדרות הטלוויזיה הכושלות שלו, את "הופעותיו" ב-SNL (אם אפשר לקרוא לזה הופעות), ואת קו הקרחת שלו. בכל מקרה צחקתי. אני סתם אקסטרה-ביקורתית היום. מעונה אחת טס היתה, לטעמי, הכי מצחיקה. ריץ' היה חביב - אבל רוב הקטע שלו סבב סביב החבר'ה האחרים. מעונה 2 בודן וגולמן היו טובים. הייתי מעדיפה לראות את שניהם עולים, מאשר מישהו מעונה 1. טרייומף דה אינסולט קומיק דוג ממשיך להיות
. חבל שהוא כבר לא מגיע לקונאן כמו פעם. וחיכיתי שהוא יגיד for me to poop on
לדעתי לגמר בשבוע הבא (ואיזה כיף שיש עוד תכנית הלילה) - יעלו ריץ' ווס (למרות שטס הצחיקה יותר בפרק) ואלונזו. אבל נראה מה יהיה. הרי חשבתי שהגמר יהיה הפרון/דאט פאן. וד"א, כמו לראלפי מיי, גם לי התחיל להמאס שצחקו על המשקל שלו. הבנו, הוא שמן. תעברו הלאה. אהבתי שהוא גם לא ניסה להסתיר את חוסר הנוחות שלו.
לראלפי!

LOVEtheMcMAHONS

New member
אין עוד תכניות הערב.

השוליה הוקדמה לאתמול בגלל העימות קרי-בוש שישודר אחרי ג'ואי ווויל וגרייס (מולי שאנון בהופעת אורח).

maya567

New member
מעניין אם יהיה את העימות אצל הדודים

והשוליה שודר כבר אתמול?
הדודים האלה, משנים להם יום שידור והם שוכחים להקליט!

LOVEtheMcMAHONS

New member
העימות עד כדי כך מעניין אותך

שאת רוצה להטריח את הדודים ? וכן, השוליה שודר אתמול וישודר שוב בשבת.

maya567

New member
אתה שוכח שיש לי BA במדע המדינה ../images/Emo13.gif

(טוב, עוד שבועיים תהיה לי זכאות ל-BA...)

amitooshacham

New member
לק"ס 306../images/Emo58.gif

1. טס 2. טוד גלאס 3. ריצ' 4. אלונזו 5. גרי 6. ג'ף שמתם לב שאף אחד לא אמר משהו על קת'לין ברוסט? ממש לא הגיע לדאט פאן להיות אחרון.. אנשים שאוהבים את רלפי יותר מאשר שאוהבים את דאט פאן? יש כזאת חיה? חרא תוצאות. הפרון ודייב מורדל. בלע. אני מקווה ששבוע הבא טס או ריצ' יעלו. אני די בטוח שזה יקרה. ומעונה 2, אלונזו. טוד גלאס היה תותח בפרק הזה, אבל אלונזו יותר טוב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 306

זה היה הפרק הכי מוצלח בעונה המוזרה הזו. כולם היו טובים מאוד, ובתוספת של טריומף הענק וג'פרי רוס שעשה עבודה טובה קיבלנו פרק מאוזן שהצחיק מתחילתו ועד סופו. ממש הופתעתי שדאט פאן קיבל הכי מעט קולות מהשלושה, אבל לדעתי זה היה מוצדק מאוד - מורדל שבוע שעבר היה 3-4 רמות מעל כל ההופעות - כולל של עונה 2. הפרון היה די בינוני לאורך העונה וקת'לין מבחינתי הייתה ראויה לעלות במקומו. לגבי הרוסטים : קשה להחליט מי היה הכי טוב - הכי נהניתי מגולמן מעונה 2 ומטס מעונה 1. אבל כולם היו ממש ממש טובים וקורעים. רצון : גולמן וטס מה שיקרה : בודן וריץ' ווס.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 306

מצד אחד, גם אני חושב שזה היה הפרק הכי טוב של העונה הזאת. מצד שני, אני באופן קבוע מתבאס מהתוצאות שלהם. הרואוסט היה מעולה. טס היתה הכי טובה. ריץ' גם היה אחלה. והשלישי מהעונה הראשונה היה מעפן. טוד גלאס לא היה מצחיק, אבל אף פעם לא אהבתי אותו. אלונזו וגארי גולדמן היו בסדר. לפי דעתי, עונה 1 היתה יותר מוצלחת הפעם. היה צפוי שהפרון יעלה, אבל אני עדיין חושב שקאת'לין הכי מצחיקה שם. בטוח יותר מג'יי לנדון, שאיכשהו קיבל יותר קולות ממנה. מעונה 1 הגיע לראלפי לעלות. אני שמח שדאט פאן קיבל הכי פחות קולות, הוא אף פעם לא הצחיק אותי. מאיה, עושה רושם ששנינו טעינו פה. אני מאוד מקווה שטס תעלה בשבוע הבא, ואלונזו מעונה 2.

למעלה