לק"ס 305

maya567

New member
לק"ס 305 ../images/Emo58.gif

ג'יי מוהר פשוט תותחון. הקטע עם ה-50 אלף היה מרושע ומצחיק
(וד"א באתר שלו הוא כותב שהוא מבואס שהם לא לקחו את האמי, אולי נשלח לו אימייל מהפורום?) הערות קטנות:
אנט כזה חמוד עם חולצת ה-"I miss Tammy". אולי אני אעשה חולצת "I miss Yaron"? חבל שהוא עזב. אבל זה היה ברור שזה יקרה. מעונה 1 הבחור הלא מעניין עף, אז את מי הוא מעניין...
קת'לין
הרגה אותי עם החיקוי-ראלפי שלה. גם הקטע שלה היה ממש ממש טוב, אבל אין סיכוי שהיא תעלה.
גילינו שהתוכנית אינה בשידור חי, כפי שג'יי מוהר רוצה שנחשוב. כנראה שמקליטים אותה לייב טו טייפ, או שגם הם עושים דיליי של 5 שניות... דייב מורדל היה משעשע, אבל גם לא אין סיכוי. הפרון היה תותח
כתמיד. כנ"ל דאט פאן (שהראה ניצוץ של כישורי צלייה לא רעים, וקצת חבל שהוא מיחזר בדיחת סיינפלד). ראלפי מיי הרס את הסיכויים שלו עם הקטע שלו. גם לא היה מי יודע מה מצחיק, וגם מאד אופנסיב. חוץ מזה, טוב שג'יי לאנדן עלה הפעם. זה לפחות בטוח שהוא עף בשבוע הבא. גם ברור שקת'י לא תיקח את זה, אז הפרון ניצל. עונה 1 היו די סתומים. גם דאט פאן וגם ראלפי... אחד מהם בטוח הולך הביתה. השני מעונה 1 שיעלה לגמר זה ריץ' ווס. אין לטס או לג'ף בראון סיכוי. ומעונה 2 אלונזו, מה שיתן לנו שידור חוזר של הגמר. על לואי הנדרסון די דילגתי, ואת קרוט-טופ ראיתי אצל ג'יי לנו לפני שבוע, הספיק לי. הוא קצת מיחזר
שבוע הבא יהיה מעולה. ROAST על ג'יי וטריומף דה אינסולט קומיק דוג

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בעסה שרק אחד מדאט פאן ודייב מורדל ישאר דאט פאן קורע טוב שגלאס נשאר

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חתימה חדשה בהתאם לפרק
ג'יי לונדון היה קורע כרגיל. כנ"ל דאט פאן. השני קומיקאים-מתארחים היו מצחיקים אבל לדעתי לא במקום.. מה הם קשורים פתאום לתוכנית? בסך הכל התוכנית הזאת הייתה הרבה יותר מצחיקה מהתוכנית הקודמת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 305

טוב. הפעם אני כנראה בדעת המיעוט. הפרק הזה היה נוראי ומשמים. נתחיל מהחלק הפחות חשוב - הופעות האורח - לואי היה סביר מינוס וקארט-טופ היה משעשע לפרקים. להופעות עצמם : הפרון - לטעמי ההופעה הכי חלשה שלו אי פעם בעונה 2 ו-3. פשוט לא חייכתי פעם אחת. סתמי ביותר. לונדון - מקרטע מדיגן - החיקוי ראלפי שלה היה מעולה - ההופעה קצת פחות אבל לדעתי הייתה הטובה מבין ה-3. מורדל - היחיד שהצחיק אותי בפרק הזה. ארבע רמות מעל השאר. ראלפי - משעשע בד"כ. דאט פאן - הופעה שגרמה לי להרים כתף ולשאול so what ?. היה צריך לשנות את מספר הטלפון להצבעות מ - FUNNY-866-1 שזה 1-866-38669 ל- 866-1-DUMMY (יוצא אותו מספר).

מטר9

New member
לק"ס 305 ../images/Emo58.gif

התבאסתי שאנט הלך. שבוע שעבר ההופעה שלו התחילה חלשה אבל הוא סיים מצוין (הקטע עם המצלמת וידאו קרע אותי). גם שון וגם ג'ף היו גרועים ככה שזה לא ממש שינה לי מי יעוף. קת'לין הייתה מצוינת. אני כמעט תמיד אוהב סטנד-אפיסטיות. הקטע שלה על דיסנילנד היה מצוין, אני מקווה שהיא זאת שתישאר. ג'ון היה סביר, לא יותר. הקטע של האמא שמתעקשת לספר את הילדים שלה היה מצחיק, כי ככה זה גם עם אמא שלי, אבל חוץ מזה כל השאר היה סביר מינוס. ג'יי לונדון היה משוט מזעזע. אין שום קישור בין פאנץ' לפאנץ', כל פעם שבדיחה מסוימת לא הולכת לו, הוא זורק איזה הערה וכולם צוחקים... הוא ממש ממש גרוע. לונדון מזכיר לי את הילדים עם הפיגור השכלי שלמדו בגיל 15 לספור עד 10 אז מעלים אותם על במה באיזה מופע של "יום טוב" עם אלי יצפאן וריטה, כולם מסתכלים על הילד הזה, לא מבינים מה לעזאזל הוא רוצה מהם ואז הם מבינים שיש לו פיגור שכלי אז כולם מוחאים כפיים. לונדון מזעזע. הבדיחה שלו עם הגפרורים הייתה הבדיחה היחידה שהצחיקה, אבל גם אותה הוא לא סיפר טוב. דייב היה סביר, לא יותר. הקטע שלו עם האונס היה מצוין, אבל הוא חרש עליו יותר מדי וזה נהיה כבר מאוס. חוץ מזה שום דבר שלו לא הצחיק אותי. דאט פאן היה ממש גרוע. הקטע שלו בסוף עם המספרה הזכיר לי את סיינפלד וזה היה חביב אבל חוץ מזה לא היה לו שום דבר מצחיק. ראלפי היה ממש ממש מזעזע. אין לי מה להוסיף יותר. לואי אנדרסון היה סביר, לא יותר. לא העברתי אותו קדימה מתוך כבוד. הג'ינג'י היה ממש גרוע. אני לא סובל סטנדאפיסטים של אביזרים. כל אחד יכול לחבר קופסת שימורים לכפפת איגרוף ולהגיד "תראו, הכפפה של מייק טייסון... תצחקו". אז הנה, אני לא צוחק. אני חושב שזה היה יכול להיות יותר מגניב אם לא היו אומרים להם שלואי מייצג את העונה הראשונה והג'ינג'י את הקבוצה השניה ואז כל המתחרים היו מצביעים לאחד שהיה יותר מצחיק ומי שהיה זוכה היה מזכה את הקבוצה שלו בכסף. לסיכום, אף אחד לא הפיל אותי מצחוק.קת'לין הייתה הכי טובה וזהו. אני מקווה שקת'לין תעלה ואם לא אז ג'ון... רק לא לונדון!! מהעונה הראשונה זה לא ממש משנה לי. כולם היו גרועים. אני אגיד דאט פאן כי הבדיחה שלו בשבוע שעבר על הילד הבלונדיני בקניון הייתה מצוינת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מטר, הסר דאגה מליבך, אין שום סיכוי בעולם שג'יי לנדון ישאר בשבוע הבא.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני שמח. אני אפילו שוקל לומר שהוא באותה רמה של לילך ורויטל מהאקדמיה... הנה, אמרתי.

F o l k l o r e

New member
LCS 305 ../images/Emo58.gif

חבל שאנט עף. זה גם היה נורא ברגיל כזה. "אנט, אתה יודע שאתה צריך ללכת". לפי דעתי הוא הרבה יותר מצחיק מטוד גלאס. בקשר להופעות - מעונה אחת אף אחד מהם לא היה משהו, אבל אני מאמין שראלפי הוא זה שיישאר. דאט פאן אף פעם לא הצחיק אותי. אני לא מבין איך הוא ניצח את ראלפי בסיבוב הראשון. עונה 2 - אם קת'לין מדיגן לא תעלה אני מאוד מאוד אתבאס. גם הפרון מוצלח לפי דעתי, אבל קת'לין היא בלי ספק הכי מצחיקה מכולם, בשתי העונות. אמנם ההופעה שלה הפעם לא היתה בין הטובות שלה, אבל עדיין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה ברגיל כי התוצאות משבוע לשבוע נהיות יותר ויותר ברורות. גם עכשיו - זה ברור לחלוטין, עם כל אהבתי לקת'י, שהפרון ודאט פאן יעלו לשלב הבא. צריך לזכור שזה כמו כוכב נולד ואמריקן איידול - זו הצבעת פופולריות. מן הסתם הבחור שרק לפני חודש זכה, והבחור שזכה בשנה שעברה יקחו. גם מההופעות של שבוע הבא אני יכולה להגיד לך בדיוק מי יעלה. אלונזו וריץ' ווס. לא צריך אפילו לשמוע את ההופעות שלהם.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif לקס 305

אני מסכים איתך שהפרון יעלה (שלא בצדק), אבל ההימור שלי - ראלפי לוקח במקום דאט פאן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

Not a fat chance. and no pun intended. כמו שכתבתי ממעל, הקטע שלו היה יותר מדי אופנסיב.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דאט פאן צריך לעלות. הוא המצחיק מבין מתחרי עונה 1 (יחד עם דייב מורדל) הבדיחה בין היחידות שהוציאו ממני פרץ צחוק קצרצר בעונה הזו היתה "לג'יי מוהר יש שם מגניב, הוא יכולבוא לבחורות ולהגיד 'היי, אני ג'יי מוהר.'. מה אני אמור להגיד? 'היי, אני... דאט פאן!!'" זה היה משעשע ביותר. (למרות שאני מדגיש שזה היה פרצחוק קצרצר)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני גם יכולה כבר להגיד לך שהגמר יהיה בין דאט פאן וג'ון הפרון. ושג'ון הפרון ינצח. וכדאי לך להקשיב למה שאני אומרת, לא סתם ניצחתי כאן בתחרות ההימורים בחוליה החלשה.

למעלה