לק"ס 305 ../images/Emo58.gif
ג'יי מוהר פשוט תותחון. הקטע עם ה-50 אלף היה מרושע ומצחיק
(וד"א באתר שלו הוא כותב שהוא מבואס שהם לא לקחו את האמי, אולי נשלח לו אימייל מהפורום?) הערות קטנות:
אנט כזה חמוד עם חולצת ה-"I miss Tammy". אולי אני אעשה חולצת "I miss Yaron"? חבל שהוא עזב. אבל זה היה ברור שזה יקרה. מעונה 1 הבחור הלא מעניין עף, אז את מי הוא מעניין...
קת'לין
הרגה אותי עם החיקוי-ראלפי שלה. גם הקטע שלה היה ממש ממש טוב, אבל אין סיכוי שהיא תעלה.
גילינו שהתוכנית אינה בשידור חי, כפי שג'יי מוהר רוצה שנחשוב. כנראה שמקליטים אותה לייב טו טייפ, או שגם הם עושים דיליי של 5 שניות... דייב מורדל היה משעשע, אבל גם לא אין סיכוי. הפרון היה תותח
כתמיד. כנ"ל דאט פאן (שהראה ניצוץ של כישורי צלייה לא רעים, וקצת חבל שהוא מיחזר בדיחת סיינפלד). ראלפי מיי הרס את הסיכויים שלו עם הקטע שלו. גם לא היה מי יודע מה מצחיק, וגם מאד אופנסיב. חוץ מזה, טוב שג'יי לאנדן עלה הפעם. זה לפחות בטוח שהוא עף בשבוע הבא. גם ברור שקת'י לא תיקח את זה, אז הפרון ניצל. עונה 1 היו די סתומים. גם דאט פאן וגם ראלפי... אחד מהם בטוח הולך הביתה. השני מעונה 1 שיעלה לגמר זה ריץ' ווס. אין לטס או לג'ף בראון סיכוי. ומעונה 2 אלונזו, מה שיתן לנו שידור חוזר של הגמר. על לואי הנדרסון די דילגתי, ואת קרוט-טופ ראיתי אצל ג'יי לנו לפני שבוע, הספיק לי. הוא קצת מיחזר
שבוע הבא יהיה מעולה. ROAST על ג'יי וטריומף דה אינסולט קומיק דוג
ג'יי מוהר פשוט תותחון. הקטע עם ה-50 אלף היה מרושע ומצחיק