לק בסיס

jen711

New member
לק בסיס

אחרי זמן רב שהשתמשתי במחזק של אהבה כבסיס, הלק כמעט נגמר והם הפסיקו לייצר אותו. אז עכשיו אני צריכה בסיס חדש. אני צריכה משהו שיעזור לעמידות של הלקים, ויהיה נחמד אם זה יהיה מחזק. זה צריך להיות משהו שניתן לקנות בפארם. אשמח לשמוע המלצות. סוף שבוע נעים

LINKING5

New member
nail envy - opi

זה מחזק, יש הרבה מחזקים האמת בסדרה ( בערך 7 ) אני מתשמשת בירוק - orginal בארץ עולה 70 + אני מזמינה אותו לרוב מEBAY בסביבות 50 שח

Ultra marine

New member
שימי לב שהוא אולי מעולה כמחזק, אבל(!)

הוא לא משהו בכלל בתור בסיס, בטח שלא עבור לקים שהם לא במרקם חלק (כמו גליטרים). אפשר להשתמש בו ומעליו שכבת בסיס ואז הוא נפלא!

LINKING5

New member
כעיקרון

צריך לשים אותו כל יום נכון? אבל אם רוצים לשים לק זה שווה משהו לשים אותו על לק כל יום? או שמספיק שכבת בסיס או 2 ואז הוא שומר על הציפורן לאורך כל השבוע?

Ultra marine

New member
את יכולה לשים בסיס כל יום ומעליו לק

רק שימי לב שחלק מהמחזקים לא טובים כבסיסים ולכן צריך לשים - שכבת מחזק, שכבת בסיס ואז לק (כמה שכבות שאת אוהבת) ומייבש מלמעלה

LINKING5

New member
הכוונה שלי היא

שלא באמת כל יום אני הוריד את כל הלק ישים בסיס ועליו לק... אני משתמשת ב OPI לפי מה שת אאומרת אני צריכה כל יום לשים בסיס לשים לק, ויום אחרי להוריד הכל ושום לשים בסיס - לשיק לק או שאולי לא הבנתי אותך ...

Ultra marine

New member
את לא צריכה להסיר את הלק אחרי יום...

אבל אני מציעה שאם הציפורניים שלך חלשות/נשברות וכו' פשוט תכניסי לשגרת הלקים שלך (כל כמה זמן שזה יהיה שאת מחליפה) גם שכבת מחזק.

LINKING5

New member
אני עושה דבר כזה

אם אני רוצה לק, אז אני שמה 2 שכבות OPI שמה לק ומשתדלת כל יום לשים עוד שכבה של OPI ( על הלק ) רק שאין לי מושג אם זה בכלל אפקטיבי

Ultra marine

New member
אין מטרה לשים מעל הלק שכבה נוספת

בכל פעם.. השכבות החשובות הן על הציפורן עצמה. יכול להיות שהמחזק שאת משתמשת בו לא טוב לך תנסי אחד אחר.. ואני גם לא חושבת שיש צורך ב 2 שכבות מתחת ללק.

LINKING5

New member
ככה רשום על ההוראות של ה OPI

לשים 2 שכבות... אני ניסיתי כמה אני חושבת שהוא ממש טוב, נכון עדיין נשברות לי ציפורניים אבל יחסית הוא טוב... האמת שלא חושבת שיש אחר יותר טוב או שכן?

Ultra marine

New member
מממ כן ולא...

אם את שמה רק מחזק אז שמים שתי שכבות וכל יום מוסיפים שכבה. אבל את רוצה להמשיך ללכת עם לקים צבעוניים, לא? אז הפתרון הוא לשים שכבה אחת, אם את שמה לק חלק (ולא גבשושי כמו גליטר) מעל זה את הלק עצמו והמייבש בסוף. ככל שאת שמה יותר שכבות ככה הלק יתקלף יותר ויותר מהר.. ואם הלק מתקלף מהר מהציפורן היא שוב נשארת חשופה..

LINKING5

New member
תודהרבה על כל האינפורמציה

אגב אני לא מוצאת מייבש או TOP COAT נורמלי יש המלצות?

Ultra marine

New member
המייבש של פושה או Air Dry של CND

שניהם לדעתי פשוט מצוינים! חוץ מזה, המון בנות אוהבות את Seche Vite

jen711

New member
הוא טוב כבסיס?

כי נתקלתי כבר במחזקים שאיתם הלק מתקלף מהר מאוד.

Almog 97

New member
אני משתמשת המחזק של תפוח

ומאוד מרוצה , והוא דווקא די שומר על העמידות של הלק ..

למעלה