לקשכפית וטייגר.

נעמי גל

New member
לקשכפית וטייגר.

משום מה לא הצלחתי להעביר את מה שכתבתי לכן העתקתי לקובץ -WOORD ואני מצרפת פה את הקובץ.

קשכפית

New member
הודעתה של נעמי גל :

נעמי נכנסה לפורום לפני כשבוע וסיפרה על אחיה המכור. משום מה היא לא הצליחה לצרף הודעתה אז אני עושה זאת עכשיו עבורה. אתם מוזמנים לקרוא, להביע דעה, עיצה, תמיכה ולהודעה: ==================================================== שלום קראתי את התגובות שלכם וראשית אני רוצה להודות לכם על ההיתייחסות. קשכפית ביקשה קצת פרטים לגבי האח שלי- אז ככה. אחי היום בן 43 מכור מזה עשר שנים (יש האומרים כי 33 זהו גיל מאוד לא אופייני-לנרקומן מתחיל)הכל החל לאחר גירושים מכוערים שהוא חווה הוא הכיר בחורה שחשפה אותו לעולם חדש ולבן...........בתחילה כמובן קשה להבין שזה באמת מה שקורה כי הוא עדיין עבד החזיק בית והייתה גם מכונית ולפתע נעדר מהעבודה נעלם לימים שלמים אמרו כולם מסביב אוקיי אולי הוא זקוק קצת להשתחרר- אף אחד לא קלט שמדובר בסמים........עד שהבנו הוא היה כבר עמוק בחרא- בלי עבודה בלי רכב- בדרך לאבד את הבית.במבט לאחור אחי הינו המתמכר המתמיד, זה החל בהימורים אחר כך בשתיה, וכעת הסמים.בדיעבד אף בצורת הנהיגה שלו ניתן היה לראות את החיפוש שלו אחר הסיכון,כמו אחד שמבקש עוד מנה של אנדנלין.לאחי יש שני בנים הוא בקשר רק עם הבן שגדל אצל אימא שלי.ילד מקסים ממש עכשו סיים תיכון עם בגרויות מתוגברות ברוב המקצועות ילד שנרשם ללימודים כעתודאי,ילד שרוצה לפרוץ קדימה, להראות לכולם שהוא יכול להצליח למרות הכל.(ואני יודעת שכך יהיה)משיחות שלי עם אחי הוא מרגיש נורא בקשר לבן שלו, זה נורא להיות הורה ולדעת שהבן שלך רואה בך דבר מאוד קטן... עלוב... נרקומן.........הוא כל הזמן אומר מסכן XXXX שיש לו אבא כמוני.לאחרונה התגלה כי אחי הינו סכרתי לכן הוא נדחה ממקום גמילה מסויים.האכזבה אצל כולנו הייתה גדולה במיוחד אצל האימא שלי.האישה הזו נלחמת יום, יום, שעה, שעה נלחמת כמו לביאה למען הילד שלה.דווקא כעת במקום להנות מהנכדים (כולנו נשואים עם ילדים) ולבלות כל פעם אצל ילד אחר, היא יושבת בבית מנסה להגן בעצם נוכחותה על מעט הרכוש שיש לה.היא תחכה לילד שלה שיחזור הביתה מסטול, רעב,צמא וחולה.היא תקבל אותו שוב ושוב תאמין בו כל פעם מחדש אמונה עמוקה וכנה- ואז שוב ושוב אכזבה ומפלה.היא זועקת נואשת - הוא חולה היא אומרת, זקוק לטיפול כיצד אוכל לנטוש אותו, לאן ילך, זה הבן שלי, הילד שלי, אני חייבת לעזור לו.ואנחנו נואשים כבר לא מאמינים ביכולת שלו לקום לנסות שוב,כבר איבדנו האמון איבדנו הכבוד אליו, איבדנו את האח שלנו.........כולנו נפגענו ממנו הוא גנב מכולנו-הכנסו אותו לבתים שלנו על מנת לנסות לעזור- להיות לו כמשענת, לתת לו להבין שיש לו אותנו ברגע שהפנינו את המבט הוא כבר סחב איזה פריט בעל ערך ורץ למכור אותו.יש לי חברות ודווקא כאן אני יכולה לומר מבלי לחשוש ומבלי להתבייש יש לי אח נרקומן- אני עובדת עיצות,אני חרדה, חרדה לחיו, נסערת ממה שזה עשה לחיים של כולנו כמשפחה. אנחנו האחים נואשנו היחידה שנלחמת היא האמא שלנו, הייתי מאוד רוצה לתת לה כתף להאמין יחד איתה לחלום יחד איתה את אותו חלום מתוק......... הכיצד????????? תודה על ההקשבה נעמי נ.ב. טייגר תוכל לפרט קצת בקשר לזריקה האם יש בידך חומר כתוב או שתוכל להפנות אותי באמצעות אייקון לחומר ברשת - אני אשמח.

קשכפית

New member
../images/Emo141.gifהיי נעמי!

כמובן שצר לי לשמוע את הסיפור, התאור שלך הוא כל כך קלאסי, ההתחלה של השימוש, לאט לאט מאבדים את הכסף, האוטו, העבודה וכל החיים קורסים וכמובן גם משקרים ומסתירים מכולם עד שבסוף כבר אי אפשר. מבינה את הקושי בחיים עם בן משפחה שכזה שכבר אבדתם בו אמון, שכבר גנב מכולם ואכזב את כולם, זה ממש קשה!!! הוא מזיק לעצמו ופוגע בכל הקרובים והסובבים אותו. אין ספק שהוא זקוק לטיפול ושיקום, אך משתמע מהודעתך שהוא לא רוצה וזו הבעייה, איך אפשר לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו? אם אני מבינה נכון היו נסיונות גמילה והם נכשלו גם. נדמה שבמצב הזה אולי רק טיפול אחזקה במתדון עשוי לעזור לו. האם הוא שקל את זה? האם יש לכם פרטים בנושא? אולי זו תהיה דרך שבה הוא יוכל להחזיר לעצמו קצת את הכבוד האבוד, את צלם האדם שלא רודף כל הזמן אחרי כסף (שאין) וסם... כמובן שגמילה זה הכי עדיף אבל אם יש מצב שהבן אדם חלש ולא מסוגל לעמוד בזה, טיפול במתאדון לדעתי עדיף על לא כלום. בכל מקרה היות ואת גם מציינת שהאישיות שלו מאז ומתמיד היתה לכיוון ההתמכרות זה מה שמסביר שגם למרות שנגע בסם בגיל מבוגר והיה גם במצוקה אישית, נכנס לזה באופן בלתי הפיך - מה שאפשר לומר דרך חד סיטרית. טייגר יתן לך יותר אינפורמציה בנוגע לזריקה ששאלת, ואם תרצי גם בנוגע לאפשרות של טיפול מתאדון. אני מקווה ומאחלת ימים טובים יותר, גם אני קצת מנוסה ומבינה בנפשי ובליבי ובשיכלי כמה זה נורא. מחבקת אותך ושיהיה סופשבוע טוב שלך קשכה

tiger

New member
"הזריקה של סיטה"...

http://www.heroin-detox.com/nida.htm אם תישאלי אותי? חבל על הכסף.אלה אם כן אחיך באמת בטוח שהוא מוכן ורוצה להיגמל מאוד מאווד מאוווד.כי רק לישבור את הקריז הפיזי ולו גם במחלקה ראשונה ובשירות של חמש כוכבים זו לא ממש חוכמה.שלא לדבר שיש עוד שיטות שמאפשרות שבירה של הקריז הפיזי בלי ליסבול ממש הרבה כאבים.גמילות בבית שמבוצעות ע"י רופא פרטי.השיטה של "סיטה" מיתימרת ליהיות אמנם יותר מסתם שיטה קלה ונעימה (לנרקומן)לעבור את הקריז הפיזי והם עושים זאת ע"י תרופה הניקראת "נלטרקסון"שניתנת למטופל מייד כאשר הוא מיתעורר מהטיפול והוא ממשיך לקחת אותה עוד מיספר חודשים או לפחות ככה הוא אמור לעשות כאשר הפעולה של החומר הזה בעצם מאוד פשוטה:היא חוסמת כל אפשרות שהרואין במידה וזה יכנס לגוף (לא משנה באיזה דרך)ישפיע על המוח/ימסטל את המטופל.מה שלא מבטל את האפשרות של מנת יתר רק של סוטול מה שגורם למצב קצת מסוכן בו אנשים מישתמשים ומישתמשים כדי לחוש במשהוא ולא חשים בכלום עד שהמוות מדום לב או דיכוי שי הנשימה מגיע כי על כל התופעות האלה הנלטרקסון של שולט,הוא מבטל רק את היכולת לחוש מיסטול ע"י היתחברות לאותם הרצפטורים שההרואין מנסה ליתפוס אבל מוצא שהם חסומים ע"י הנלטרקסון שהיה שם קודם ...שיטה מאוד שנויה במחלוקת.אבל לגבי שבירת הקריז הפיזי אין מה לומר וזו שיטה של חמש כוכבים מבחינת המכור שלא סובל מכלום. את האמת?לפי מה שסיפרת על אחיך לא ניראה לי שגמילה זה מה שבראש שלו עכשיו,הסיפר נישמע כמו כל כך הרבה סיפורים אחרים בהם המישפחה רוצה שהמכור יגמל יותר מימנו.תבינו זה לא שאנחנו רעים אלה שפשוט גמילה זה הדבר האחרון שטיבעי למכור לירצות.מדובר בסבל רב ואנחנו אורגניזם שמנסה להימנע מסבל בכל מחיר והמכורים לא שונים מאף אחד אחר כאן אולי אפילו אנחנו פוחדים מיסבל וכאב יותר מאחרים.כך שלירצות להיגמל למכור זה כמו לומר למישהוא שירצה ליפגוע בעצמו.מכורים אנחנו אולי כן אבל מזוכיסטים בדרך כלל לא.כדי להיגמל מכור בדרך כלל צריך להגיע לרמה מאוד גבוה של הכרה שהשימוש גורם לו כרגע ליותר סבל מכל גמילה אפשרית...אני הייתי מציע לאחיך ללכת על טיפול במתדון.אם את אומרת שלא עזרו כל השיחות ושהבחור שבור לחתיכות וממשיך להישתמש וליגנוב ולעשות לעצמו ולכולם חרא אז יתכן שגמילה זה לא ממש הדבר שהוא הכי רוצה כרגע בעולם(ורק לגמילה כזו יש איזה שהוא סיכוי גם לא תמיד גדול)?אני הייתי מציע לנסות ללכת על טיפול המתדון.לא שזה קל ולדעתי לימצא מקום גמילה היום הרבה יותר קל מלימצא מירפאת מתדון אבל אם גמילה לא מתאימה לבנאדם אז לא משנה כמה זמינה שהיא לא תיהיה זה רק יהיה סבל מיותר וברכה לבטלה. יש גם הרבה נרקומנים לשעבר שהקימו כל מיני מקומות גמילה חצי פרוביזוריים שלא לוקחים יחסית הרבה כסף רק כמה אלפי שקלים אבל שוב בדרך כלל במקומות האלה שוברים קריז כימעט על יבש,עם הרבה סבל למטופל שהרבה פעמים גם מרים רגליים ועוזב אחרי יומיים וכל הכסף שהושקע בדרך כלל לא חוזר. אם אתם רוצים להיתעניין בקשר לטיפול במתדון רק תגידי ואני ישלך לך מייל עם מיספר טלפון שתוכלו להתחיל את החיפושים מישם.רק שתיהי בעיניינים ישראל היא מדינת עולם שלישי בנושא וטיפול שהוא הפופולרי ביותר בכל העולם ושניתן לכל ניזקק בהתראה של יום יומיים גג ,כאן מדובר בפרוצדורה ארוכה ומיגעת שאין לדעת מה ואת מי יקבלו לטיפול בסופה.אני מטופל היום במירפאה שמלאה עד אפס מקום כבר שנים כאשר ממשיכים לקבל רק מיקרים של נשים בהריון או אסירים משוחררים שקיבלו מתדון בכלא(מי אמר שהפשע לא מישתלם) חולי איידס או חולי צהבת.זהוא.כל השאר מקבלים תשובות שליליות או ששולכים אותם להיכן שהוא בירושליים כדי להוציא אישור מיוחד ממישרד הבריאות ובמידה שאישור כזה ניתן אז הטיפול מיתאפשר.אבל יתכן שזה רק המצב במירפאה שאני מכיר ויש מקומות אחרים ...אף על פי שאני מדבר על תא ולא איזה עיירה נידחת.זהוא.זה מה שאני מכיר.יש כמובן את המיקלטים של הNA שאת בטח כבר שמעת עליהם משהוא.למי שעבר גמילה מוצלחת זה יכול לעזור אבל למי שממשיך להישתמש וצריך עזרה ראשונה... t

למעלה