הודעתה של נעמי גל :
נעמי נכנסה לפורום לפני כשבוע וסיפרה על אחיה המכור. משום מה היא לא הצליחה לצרף הודעתה אז אני עושה זאת עכשיו עבורה. אתם מוזמנים לקרוא, להביע דעה, עיצה, תמיכה ולהודעה: ==================================================== שלום קראתי את התגובות שלכם וראשית אני רוצה להודות לכם על ההיתייחסות. קשכפית ביקשה קצת פרטים לגבי האח שלי- אז ככה. אחי היום בן 43 מכור מזה עשר שנים (יש האומרים כי 33 זהו גיל מאוד לא אופייני-לנרקומן מתחיל)הכל החל לאחר גירושים מכוערים שהוא חווה הוא הכיר בחורה שחשפה אותו לעולם חדש ולבן...........בתחילה כמובן קשה להבין שזה באמת מה שקורה כי הוא עדיין עבד החזיק בית והייתה גם מכונית ולפתע נעדר מהעבודה נעלם לימים שלמים אמרו כולם מסביב אוקיי אולי הוא זקוק קצת להשתחרר- אף אחד לא קלט שמדובר בסמים........עד שהבנו הוא היה כבר עמוק בחרא- בלי עבודה בלי רכב- בדרך לאבד את הבית.במבט לאחור אחי הינו המתמכר המתמיד, זה החל בהימורים אחר כך בשתיה, וכעת הסמים.בדיעבד אף בצורת הנהיגה שלו ניתן היה לראות את החיפוש שלו אחר הסיכון,כמו אחד שמבקש עוד מנה של אנדנלין.לאחי יש שני בנים הוא בקשר רק עם הבן שגדל אצל אימא שלי.ילד מקסים ממש עכשו סיים תיכון עם בגרויות מתוגברות ברוב המקצועות ילד שנרשם ללימודים כעתודאי,ילד שרוצה לפרוץ קדימה, להראות לכולם שהוא יכול להצליח למרות הכל.(ואני יודעת שכך יהיה)משיחות שלי עם אחי הוא מרגיש נורא בקשר לבן שלו, זה נורא להיות הורה ולדעת שהבן שלך רואה בך דבר מאוד קטן... עלוב... נרקומן.........הוא כל הזמן אומר מסכן XXXX שיש לו אבא כמוני.לאחרונה התגלה כי אחי הינו סכרתי לכן הוא נדחה ממקום גמילה מסויים.האכזבה אצל כולנו הייתה גדולה במיוחד אצל האימא שלי.האישה הזו נלחמת יום, יום, שעה, שעה נלחמת כמו לביאה למען הילד שלה.דווקא כעת במקום להנות מהנכדים (כולנו נשואים עם ילדים) ולבלות כל פעם אצל ילד אחר, היא יושבת בבית מנסה להגן בעצם נוכחותה על מעט הרכוש שיש לה.היא תחכה לילד שלה שיחזור הביתה מסטול, רעב,צמא וחולה.היא תקבל אותו שוב ושוב תאמין בו כל פעם מחדש אמונה עמוקה וכנה- ואז שוב ושוב אכזבה ומפלה.היא זועקת נואשת - הוא חולה היא אומרת, זקוק לטיפול כיצד אוכל לנטוש אותו, לאן ילך, זה הבן שלי, הילד שלי, אני חייבת לעזור לו.ואנחנו נואשים כבר לא מאמינים ביכולת שלו לקום לנסות שוב,כבר איבדנו האמון איבדנו הכבוד אליו, איבדנו את האח שלנו.........כולנו נפגענו ממנו הוא גנב מכולנו-הכנסו אותו לבתים שלנו על מנת לנסות לעזור- להיות לו כמשענת, לתת לו להבין שיש לו אותנו ברגע שהפנינו את המבט הוא כבר סחב איזה פריט בעל ערך ורץ למכור אותו.יש לי חברות ודווקא כאן אני יכולה לומר מבלי לחשוש ומבלי להתבייש יש לי אח נרקומן- אני עובדת עיצות,אני חרדה, חרדה לחיו, נסערת ממה שזה עשה לחיים של כולנו כמשפחה. אנחנו האחים נואשנו היחידה שנלחמת היא האמא שלנו, הייתי מאוד רוצה לתת לה כתף להאמין יחד איתה לחלום יחד איתה את אותו חלום מתוק......... הכיצד????????? תודה על ההקשבה נעמי נ.ב. טייגר תוכל לפרט קצת בקשר לזריקה האם יש בידך חומר כתוב או שתוכל להפנות אותי באמצעות אייקון לחומר ברשת - אני אשמח.