לקשור מזל..

Psychodal

New member
לקשור מזל..

היי חברה.. אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל אם כן אז בבקשה תעזרו לי.. לפני כחודש הייתי בקבר של הרבי מאיר בעל הנס והתפללתי שיהיה לי זיווג עם X בן X.. <אמרתי את השמות> ולאחר מכן אמרו לי שאסור להגיד את השם כי אם הוא לא הזיווג שלי מהשמיים ואם הוא לא בגורל שלי אני קושרת את המזל.. מה זאת אומרת לקשור את המזל? מישהי אחרת אמרה לי שאני קושרת אותו אליי והוא לא ייתחתן אף פעם וגם אני לא..

בעיקרון זה נכון מאוד.

אבל מי אמר שזה הצליח לך. איזה צדיק שנפטר יעזור לך לקשור מזל.

gwizard

New member
זה לא קשור לצדיק

זה קשור לרצון ואמונה. אם היא מאמינה באמונה שלמה שתפילה בקבר של X תתן לה תוצאה Y והתוצאה הרצוייה מקובעת באופן חזק מאוד ברצונה אז רוב הסיכויים שזה יקרה. כמובן שהספקות הנ"ל די הרסו את מארג הכישוף, אז הסיכויי לכישלון גברו.

Psychodal

New member
איזה ספקות?

"כמובן שהספקות הנ"ל די הרסו את מארג הכישוף, אז הסיכויי לכישלון גברו" איזה ספקות?? יש רצון ויש אמונה! אני התפללתי קראתי תהילים וכל כך התחננתי..זה לא שאמרו לי אם תבקשי כך כך על הקבר של כך כך התפילה תתקבל.. זה פשוט שאני ממש מאמינה בזה לכן ביקשתי את זה.. לא רק זה.. אלא שכל לילה אני מתפללת לאלוהים שיחזיר לי אותו לחיים..

gwizard

New member
תשובה

מה שעשית זו הגירסה היהודית המודרנית ללחש קשירת בן זוג. מאוד פופולרי במאגיה עממית וגם די אפקטיבי כאשר מבצעים נכון. הכוונה ב-"לקשור את המזל" היא לעשות משהו הנוגד את הגורל המיועד לך או למושא הכישוף. כמובן שפה עולות השאלות הרגילות של "אבל איך אפשר ללכת נגד הגורל" ו-"אם הוא נקשר אלי, אז אולי זהו גורלו". זה משהו שאת צריכה לחשוב עליו לבד. הגירסה ה-"כשרה" של הכישוף תהיה: 'אני מתפללת שיהיה לי זיווג עם X בן X בתנאי שגורלנו המשותף להיות יחד.'

RainBird

New member
*מרגיש כמו ליריו מהכישוף* כשאת פותחת סכר, איך את מבטלת את המים שיצאו? כל פעולה שאת עושה בעלת השפעה במקום מסויים ובזמן מסויים. ככה המאגיה עובדת. במחזוריות.

EvilFlame

New member
לא היה את זה בסרט?

שרוחות תיקשרו עם בן אדם בעזרת רעש לבן בטלוויזיה?..

Psychodal

New member
רק רגע..

זאת אומרת שעכשיו קשרתי אותו אליי?! מה זאת אומרת מבצעים נכון? איך מבצעים אותו נכון?.. אני אמרתי כך: "בזכות המקום הקדוש הזה ברך אותי ותזכה אותי בזיווג הגון עם X בן X" והתחננתי והייתי בכמה קברי צדיקים והתפללתי כך בכל קבר התחננתי לזה.. ורק אחר כך אמרו לי שזה אסור וזה נוגד כי אם הוא לא בגורל שלי אני קושרת אותו אליי.. אבל לא ממש הבנתי מה זאת אומרת קושרת אותו אליי.. זאת אומרת שאם התפילה שלי התקבלה אנחנו נחייה יחד לנצח?

למעלה