לקרן

לקרן

שמי רחלי נולדתי ב24.9.1988 יום שבת אני כרגע בבית סיימתי ללמוד תיכון לפני שנה וממאז אני בבית לא מוצאת עבודה יש לי בעיה של חוסר בטחון ופחד מאנשים שינויים חיפוש עבודה רציתי לדעת אם את יכולה לפי הנתונים שלי שהבאתי לך או לפי השם תגידי לי מה קורה לי? האם זה ישתנה האם החודשים הבאים ישתפר משהו מבחינת עבודה חברה אהבה

למה לא עונים כאן ?

כי אינני עונה על תשובות בשישי,שבת ובסבלנות אני עונה בסופו של דבר . יש נוחות להיות בבית ,ואפילו פינוק יתרה .... לא ממש התחשק לך לצאת לעבוד או לחשוב מה את רוצה לעשות עם עצמך אמנם יש עוד זמן אך החל מספטמבר יתחיל להיות קשה אם תישארי בבית ולכן התחילי לחפש כל עבודה גם אם זה אומר להתפשר . אין דרך אחרת להתגבר על הפחדים שלך חוץ מלעמוד מולם . ממליצה לך קורסים של מודעות עצמית וחשיבה חיובית בהצלחה,קרן

למה קשה ?

ומבחינת מה ? הכל ..... מיצוי אישי ,פוטנציאל אישיותי ,בגרות נפשית,תעסוקה מכל הבחינות . האם טוב לך להיות בבית ? האם כך את מרגישה שאת מתקדמת ?

לא אבל

אני מרגישה שזה לא בשליטתי אני פשוט מפחדת חסרת בטחון אני לא יכולה להשתלט על זה בימים אלה אני מדברת עם חברת כוח אדם לגבי עבודה מה את אומרת על זה את רואה משהו יצא מזה משהו?

קורס מודעות עצמית יעזור לך

להבין שכל מה שקורה לך ובסביבתך האישית נתון לשליטה ולהשפעתך האישית . זה מה שקורה כאשר לא נותנים לילד בתור ילד ביטוי אישי וחופש פעולה . אני מקווה שאכן תוכלי למצוא עבודה ואני מאחלת לך המון אומץ ויכולת קבלת עזרה מבחוץ. בהצלחה,קרן

שלום קרן יש התפתחות

אני התחלתי השבוע לעבוד ובעזרת ה` אני אתחיל ללמוד אחרי ראש השנה ללמוד גרפיקה רציתי לדעת אם זה מתאים לי התחום גרפיקה ואם ייהיה משהו? גם מבחינת עבודה אם אני אחזיק מעמד והלימודים אם ייההי הצלחה? תודה 24/9/1988 רחלי

למעלה