לקרן שלום!

jenka5

New member
לקרן שלום!

אני חדשה בפורום ובאופן כללי מאוד מתענינת בנושאים מיסטיים . רציתי לשאול אותך האם צפויה לי מערכת זוגית בקרוב וגם האם מתשיהו בחיים יש פוטונציאל שאני אעסוק בתחומים מיסטיים כמיקצוע . כלומר האם זה מתאים לי... ת.ל. 26/11/80 י"ח בכסליו תודה

זוגיות ועיסוק

השנה יש פוטנציאל מצויין להיכרויות אך מערכת רצינית תתפתח לקראת דצמבר ינואר הקרוב. לגבי הנושאים " המיסטיים" מתאים לך עיסוק יותר אלטרנטיבי ,הקשור בטיפול פיזי . חשוב לך עצמאות ודומיננטיות ,אך ישנו טיפה חוסר בטחון לגבי מה את רוצה באמת . תחומי בטיפול מאוד מתאימים לך , האם התחלת ללמוד השנה ? בהצלחה,קרן

jenka5

New member
תודה :)

האמת אני כבר מסיימת תואר בביוכימיה ומדעי מזון השנה. אבל בנשמה אני מרגישה שייעוד שלי לעזור לאנשים לכן אני חשבתי שבאיזהשהו שלב בחיים אני אעשה הסבה או פשוט אלמד תחום טיפולי כלשהו. פשוט בגלל חוסר יציבות כלכלית במשפחה הייתי צריכה ללמוד משהו פרקטי... האם את רואה גם התאמה למה שאני לומדת. זה לרוב עבודה בתעשייה ובבקרת איכות של מזון.

jenka5

New member
עוד שאלה קטנה...

אני מסיימת תואר בביוכימיה ומדעי מזון וכביכול מקבלת מקצוע של טכנולוגית מזון. זה עבודה בתעשייה לרוב כמו בקרת איכות של תהליכים במפעל או במעבדה. רציתי לשאול האם את רואה אותי בתחום הזה מבחינת המספרים. ת.ל. 26/11/1980

למעלה