לקרן שלום

אלושי 59

New member
לקרן שלום

שמי 6 משפחה 9 ת.ל.6.9.59 אני עובדת מעל 10 שנים במשרד פרטי, כל פעם שאני מבקשת העלאה במשכורת הבוס מוציע סיבות ומחפש כל מיני הערות על תפקודי בעבודה, כביכול להראות לי שלא מגיע לי העלאה, אני עושה הכל במשרד, מרגישה שאני בסדר ואז הוא מוריד לי את הבטחון והחשק, אני לא יודעת כי יש טעם שאמשיך להאבק על מקום עבודה זה, אני מרגישה שהוא לא מעריך את עבודתי ומחפש לפטר אותי, האם תוכלי לתת לי יעוץ ו/או לראות מה צופן לי העתיד. זה מאוד חשוב לי בתודה מראש. אני לא יודעת איך לקבל תשובה ממך אך בהמשך לשאלתי זו אפשר שתכתבי לי.

קשיים :

את לקראת תקופה שמכוונת אותך לשינויים . המון מחשבות,רגשות,לבטים מלווים אותך לאורך כל חייך. יש צורך אדיר לקחת דברים בפרופורציה ולפתח מודעות עצמית קיים קושי להסתכל על החיים באופטימיות , קיים פחד וחשש מה יקרה בעתיד , המון חרדות ומצד שני וותרנות מאוד גדולה . יש שינוי בעבודה וככל שתעבדי על מודעות עצמית וחשיבה חיובית יהי לך הרבה יותר קל בחיים מעבר לזה הראש שלך דווקא עסוק בנושא בית,משפחה וילדים. בהצלחה,קרן

אלושי 59

New member
לקרן שלום

לגבי העבודה, ציינת שאני צריכה לעבוד על מודעות עצמית וחשיבה חיובית, השאלה שלי אם את רואה פיטורין ממקום העבודה שלי? פשוט לא ברור ל איזה שינוי בעבודה את מתכוונת. חוץ מזה את מאוד צודקת במה שאני מרגישה בחיים שלי כי הם מלאים תהפוכות. ותודה לך מראש.

אני רואה שינוי

אז זה יכול להיות פיטורין או התפטרות אבל זה לא כרגע יש לכך עוד זמן.

למעלה