לקרן שלום

SweetGirl17

New member
לקרן שלום

רציתי לשאול בקשר לעיסוק, כרגע איני עובדת, מטפלת בילד בן החצי שנה האם אפשר לראות משהו באופק? או שעדיף להמשיך להיות בבית עם הילד, מכיוון שבעלי לא רוצה שאצא לעבודה עד שהילד יהיה לפחות בן שנה. ועוד שאלה, מתי אפשר לראות שעסק עצמאי יוכל להצליח? בתחום בניית ציפורניים, מכיוון שעכשיו לא עובדת גם בזה. שמי אולגה חיים 12/10/1984 תודב רבה!

תשובות :

1. לא הבנתי את השאלה שלך : את שואלת אם תצאי לעבודה ובאותה נשימה אומרת לי שבעלך מעדיף שתישארי בבית ? עם כל הכבוד לתשובה שלי לך עדיין יש את זכות הבחירה , אז ברמה העקרונית , תלוי מה תבחרי לעשות ! אני חושבת שהתקופה של החמישה חודשים הקרובים אין בעיה להישאר ביית והאמת שזה די מתאים לך אבל... החל מיום הולדת את נכנסת לתקופה בה לא יהיה קל להיות בבית וגם לא תרצי לבלות יותר מידיי בבית . 2. אפשר לראות הצלחה בעסק פרטי ברגע שהאדם הולך ומתחיל לבנות עסק ומפתח אותו - כמובן בתחום שמתאים לו . חשוב להתמקד וכן למצוא את הזמן והיכולת לפתח את עצמך - זה מאוד חשוב עבורך . בהצלחה,קרן

SweetGirl17

New member
לקרן

אשמח להבין מה הכוונה "החל מיום הולדת את נכנסת לתקופה בה לא יהיה קל להיות בבית", מאיזה בחינה לא יהיה קל? בקשר לעסק די קשה היה לפתח אותו כשהילד נולד, אין כל כך אפשרות לפתח אותו כי הילד כל הזמן איתי וגם ההרגשה שלא הולך לי בזה וזה ממש מבאס. תודה

למעלה