לקרטיסטים מביניכם-

Supermans girl

New member
לקרטיסטים מביניכם-

1. מה הבעיטה האהובה עליכם? 2. האם יש לכם כל מיני טכניקות חדשות שהמצאתם בעצמכם ושאתם מוכנים לגלות? 3. מה הבעיטה שבעזרתה אתם מנצחים הרבה קרבות? Superman´s Girl

B a m b i

New member
בעיטות...

אז הבעיטה האהובה עלי היא "מיקזוקי" שזו בעיטה שעולה גבוה בברך ישרה. יש גם מיקזוקי בסיבוב וכו´. הבעיה שזו בעיטה מרשימה ולא תופסת בקרב כ"כ. אבל מוואשי-גרי לראש רגיל או בסיבוב סיימה לי כבר הרבה קרבות בחיים. ומי שלא ראה את הנוק אאוט המדהים בK1 עם המוואשי גרי, לא ראה נוק אאוט מימיו. נראה לי שעד היום הוא בלי הכרה.

B a m b i

New member
K1

זה התחרות באליפות הקיקבוקס. שזה כמעט כמעט כמו אגרוף תאילנדי בהבדלים קלים ממש (ברכיים) עובדים עם כפפות והקלבסות האלה מקבלים מכות רצח. אני לא זוכר את השמות אבל אם זה משנה אני אלך להסתכל בקלטת שהסרטתי מהאירוע המטורף הזה, שדרך אגב הוא לא היחיד שיצא משם על אלונקה, אבל פציעה ברמה כזאת היא די נדירה. אין לי מושג איך האנשים האלה מקבלים עוצמות כ"כ גבוהות לראש. פלא שהקלבסה שלהם לא יודע לחשב אפילו כמה זה 2+2 ???

האהובה עליי היא

"קיזאמי יוקו קאגה" וגם ניצחתי איתה קרבות בעבר הבעיה היחידה היא שכבר פגעתי לשני אנשים בגב בעיקבות הבעיטה הזאת כי היא דיי מעיפה את היריב אחורה.

אז זה הולך ככה

"קיזאמי" זה אומר שזה עם הרגל הקידמית "יוקו" בשמה המלא "יוקו-גרי" בעיטה עם להב כף הרגל "קאגה" אומר שזאת בעיטה נידחפת (בניסיון להיכנס אל תוך היריב) וזה ההפך בידיוק מ"קקומי" שזה בעיטה צולפת כמו שוט.

תמירי

New member
תירגום השמות

"קאגה"-בעיטת "הצלפה" "קקומי" נעיצה לדעתי הפוך ממה שרשמת!

יכול להיות שהחלפתי בטעות

אז הבעיטה שאני אוהב היא "קיזאמי יוקו קקומי"

למעלה