לא הבנתי מה הם מוכרים ומה הפואנטה???? זה היה על כל תחנות האוטובוס, ולא הבנתי את הפירסומות...
א איילת כ New member 18/12/03 #16 לא הבנתי מה הם מוכרים ומה הפואנטה???? זה היה על כל תחנות האוטובוס, ולא הבנתי את הפירסומות...
T tamarhp New member 18/12/03 #19 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק הרגע קלטתי......... איתי - אני מבינה למה לא רצית להסביר!
א איילת כ New member 18/12/03 #25 אה אה אה ממש מצחיק בסופו של דבר הבנתי.... זה יעני עם כפל משמעות. לא משהו עיצבן אותי העניין.....
א אפרת 3 נקודות New member 18/12/03 #26 אנשים תפאשו את אחת המילים מאנגלית ב"ה לעברית איזה לא חינוכית שאני(בושה)
א אפרת 3 נקודות New member 19/12/03 #35 טוב סליחה לא ידעתי ../images/Emo3.gif אני משתמשת ב"ה בו המון ביום יום
E eviv New member 19/12/03 #34 הומור חסר טעם לפי דעתי... במיוחד עם ההבעה בפירסומת בטלוויזיה של האבא כאילו הניטייה של הבן שלו זה סוף העולם.
הומור חסר טעם לפי דעתי... במיוחד עם ההבעה בפירסומת בטלוויזיה של האבא כאילו הניטייה של הבן שלו זה סוף העולם.
ק קיפיק New member 19/12/03 #37 פחחחחחחחחח.... לכל הילדים שמעל גיל 15 מותר לקרוא. ומי שלא, כשיגדל יבין... לתמים שבנינו, גיי=בעל נטיות במובן הרע של המילה...
פחחחחחחחחח.... לכל הילדים שמעל גיל 15 מותר לקרוא. ומי שלא, כשיגדל יבין... לתמים שבנינו, גיי=בעל נטיות במובן הרע של המילה...