לקרוא ולהפנים!

shahar 6

New member
לקרוא ולהפנים!

אני ילדה בת 12 שיודע כל כך הרבה על החיים לקרוא להיות עצוב ולהפנים! אבל רציתי לספר על מקרה שמאוד העציב אותי: לפני יומים הלכתי לקניון באזור ירושלים והיתי עם חברה שלי ועלינו לבורגראנץ וראיתי ילדה עם חולצה קרועה,מכנס זרוק וסנדלים הולכות בקניון ושאולת איש,איש: אפשר לקבל קצת כסף לאכול ? אז תמיד עובדים עלי ועל חברה שלי (שגם היתה שם) וגם לא היה לי כסף בארנק אבל לא משנה, אז אני וגם חברה שלי אמרנו לה אין לנו כי באמת לא היה לנו... היא לא ויתרה ועברה איש,איש,מבוגר,מבוגר,ילד,ילדה כולם ואף אחד לא תרם לה שקל מזוין אחד מהכיס שלי (למעט אני וחברה שלי כי לא היה לנו),אז היא פשוט ראתה מגשים מהבורגראנץ שאנשים השאירו עם הפיתה והעוף שנותנים של אז היא פשוט לקחה את מה שהאנשים השאירו ואכלה... ואחרי שהיא אכלה את זה היא ראתה שנשים השאירו גם קולה היא לקחה גם שלוק מהקולה ומהצ'יפס שנשאר שם ואכלה.. אני היתי אחרי זה פשוט במצב חרא כי אני ביזבזתי כסף על דברים שטותים במקום שהיה נשאר לי והיא היתה קונה משהו לאכול... רק רציתי להגיד שהמדינה הזו היא חרא של מדינה בת זונה מזדינת שכל מה שאכפת לשרון הבן זונה הזה זה שישאר לו כסף ולשאר המושחתים בארץ כסף לקנות נעלים ב 4000 ש"ח,ילדים רעבים מבקשים שאנשים יתרמו להם 2-3 שקלים לקנות לחם לאכול לחם ואפילו את זה לשרון לא אכפת הוא חרא של בן אדם ואני מצטערת שאנשים בחרו בו ובשאר המושחתים שיהיו האחרים על המדינה הזו... אנשים רעבים,חסרי בית,מובטלים ועוד צרות במדינה כל כך קטנה המדינה הזו כבר 3 שנים בפיגועים העבים מחסלים לנו לאט לאט את העם !ואנחנו פשוט לא נשים לב אל זה ! ותם יודעים מה בטוח שרון אומר שיש פיגוע? נטפל בזה והכל אבל אחרי פיגוע שאנשים מתים אף אחד א זוכר מה היה וכולם ממשיכים בחיים אני אם היתי ראש ממשלה היתי מפוצצת את הערבים עד שאחד לא ישאר מהם! שרון מפציץ ביץת אחד והולך לישון לו בשקט עם העומרי הילד הבן זונה שלו ואוכלים לי כבש מול טלויזיה 69 אינץ!(אם יש דבר כזה בכלל)... אני מבקשת תעבירו את המכתב הזה למי שאתם יכולים שאנשים יבינו שצרכים לעשות משהוא בנידון! תפיצו את המכתב הזה תודה רבה ! ממני .....

m G m

New member
לא יכולת לנצלש?

זו הודעת
ונפתחו כבר מלא הודעות

shahar 6

New member
אני מתה עליך את ילדה חמודה אבל זין

שירשור עכשיו זה נושא שצריכים לדבר עליו ! אבל אל תאלבי אני מתה עליך נ.ב: מה האיסקיו נדבר באיסקיו את מאמי !

עכשיו אתם מבינים.

למה התכוונתי שזה לא סוף העולם הפרק האחרון? אנשים. קצת פרופורציות בחיים! לא הרגו אף אחד!! ככל שידוע לי. תאמינו לי שיש דברים יותר גרועים מפרק אחרון!!!

למעלה