לקרוא..ולא לצחוק!

ALI G

New member
לקרוא..ולא לצחוק!

הדבר הבא שאני עומד להגיד הוא ישמע מצחיק...מאוד אבל תרשמו לכם בצד שרשמתי את זה ותתקשרו אליי עוד 4-5 שנים ככה להתנצל בפני, ולאכול את הכובע. אני מדבר הממפיס גריזליז! כן הקבוצה הכי גרועה באן בי אי. לפי דעתי עוד מספר שנים לא ספורות היא תהפוך להיות אחת הקבוצות החמות בליגה, יש לה כמה שחקני שנה ראשונה ממש ממש טובים כמו שון בטייה ופאו גסול, יש לה רכז מצויין שמישהו רק צריך לתת לו עם נבוט בראש לפני כל משחק, יש להם קהל מצויין שרעב למשחקי אן בי אי מכיוון שזאת השנה הראשונה שיש כדורסל בממפיס אחרי המעבר מונקובר. עכשיו הם רק צריכים איזה שחקן מנוסה עם קצת יותר מ6-7 שנים בליגה, מאמן קשוח והדרך סלולה לתהילה! remeber my word! :)

עדו מסד

New member
קודם כל הם צריכים להשאיר אותם

לא נראה לי כ"כ שגאסול או בטייה ישארו אם ממפיס לא ישתפרו, ומהר.

בליגה מזויפת שבה תקציב זהה

לכל הקבוצות בלי קשר לכמות האוהדים או למסורת מעבר להישגיות העתיד צ"ל פתוח לכולן אבל אתה יודע שבכל זאת הלייקרס תמיד תהיה הקבוצה הבכירה בעיר כי לקליפערס אין את המסורת ההישגית של הלעקערס אבל אם בטעות היא בכל זאת תצליח להוות איום על ההגמוניה הסגולה/צהובה לא תהיה להוליוודים החביבים שום בעיה ב"לחצות את הכביש" זה בדיוק ההבדל בין הספורט המקצועני בארה"ב לבין אירופה ושאר העולם בקולג´ים הסיפור שונה וההזדהות עם הקולג´ היא הרבה יותר שורשית ועמוקה וטהורה מה גם שאין לה כל קשר למצב פוליטי או גזעני בממפיס תמיד היה
מכללות והשמחה על זכיה בטורניר ה=NCAA לא פחותה במאום מהשמחה על זכייתה של אפיזודה מקצוענית בליגה מזויפת שבה קבוצות/זכיונות עוברים ממקום למקום או אפילו מקנדה לארה"ב בלי להניד עפעף

עידו17

New member
תגיד לי אתה נורמלי?

הצביעות ששוברת שיאים היא הצביעות של אנשים שכותבים בפורומים למרות שאין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים.

עידו17

New member
זו הבעיה

קודם כל לא התכוונתי לפגוע או משהו, מצטער אם זה נראה ככה. ולעניינינו - אני לא מבין על מה אתה מדבר בכלל. ליגה מזויפת?!?! ברור שהאהדה וההזדהות עם קבוצות הקולג´ים יותר עמוקה, כיוון שבארה"ב המונח של ´מכללה´ באופן כללי הוא יותר עמוק מאשר בארץ ובאירופה. אבל שוב - הNBA מזוייפת?!?!? למה, כי הכל שם סובב סביב כסף? ברור - זו ההגדרה של ליגה מקצוענית וזה העולם בו אנחנו חיים. מה לעשות. אתה רוצה הזדהות, קח כדור ולך לשחק עם חברים בשכונה.

למעלה