לקרוא ולא להאמין

לקרוא ולא להאמין

בוגדי שלום עכשיו משתפים פעולה עם האויב הפלסטיני ומעודדים פלסטינים לעזור להם לעקור התנחלויות.

אחר כך אל תתפלאו שהאנשים שעוקרים

מביתם מרגישים כמו היהודים בתקופת השואה. כי זה בדיוק אותו הדבר. האוייב הכי גדול של העם הזה, עושה יד אחת עם הבוגדים, ועוזר להם לטרנספר יהודים מביתם.

אשרת

New member
יש איזה שהוא מתנחל אשר עובר

לגור בגטו? יש איזה מתנחל אשר מובל למחנה עבודה? או למחנה השמדה? מאיפה החוצפה שלכם להשוואת את עצמכם לאנשים אשר עברו! את הסיוט את הזה, ואשר על זרועם יש את המספר של אושוויץ!!! עשו בחוכמה מנהיגי המחנה הימני אשר התנערו מהאקס המטומטם הזה של מתנחלי גוש קטיף, ואמרו שהאקט הזה יותר מאשר מועיל ומקדם את המטרה שלהם, הוא מזיק, יוצר אנטי ופוגע באנשים האמיתיים אשר חוו את הדבר האמיתי!

אני לא אומר שזה נכון ואני מתנגד לכל

צעד שמשווה משהו לשואה (והאמיני לי, זה נעשה הרבה יותר פעמים בשמאל הקיצוני בלי שאף אחד בכלל ישים לב). ובכל זאת, אתם צריכים להבין שככה מרגישים האנשים שנמצאים שם היום: מושפלים, אזרחים סוג ב' ונבגדים על ידי המדינה שלהם. אנחנו הפכנו אותם לכאלו במו ידינו.

אשרת

New member
אתם?!

אשמח אם תתייחס אלי כאל פרט ולא כל נציגת ציבור שלם. אלו אשר בחרו לגור בגוש קטיף, אינם אנשים טיפשים, ובטח לא אזרחי סוג ב' אשר אליהם מוזרמים מיליונים של שקלים, ואשר עליהם שומרים גדודים שלמים של חיילים. למה עלי אף אחד לא שומר? למה לי לא מוזרמים מילוני שקלים מתקציב המדינה? אתה לא באמת חושב שהם אזרחי סוג ב'. שנית, כמו שאמרתי הם לא טיפשים, הם ידעו לאן הם עוברים, הם ידעו שיש סיכוי כלשהו שבשלב זה או אחר אם השטח יפונה. הם בחרו לעשות את מה שהם עשו בעקבות האידיאולוגיה שלהם, אדם אשר עושה מעשה אשר ייתכן ובשלב כלשהו זה לא 'ישתלם' לו, צריך לקחת אחריול על מעשיו. אף אחד לא בגד באף אחד. אף אחד לא חייב למתנחלים כלום. הממשלה הזאת נבחרה מתוך ידיעה ברורה שיעשו 'ויתורים' קשים, קרי: פינוי שטחים וההתנחלויות. זאת ההרגשה של אנשים אשר חוזרים לקרקעת המציאות.

הכוונה באתם-

מי שלא מבין את הכאב העצום והפעולה הלא אנושית והמחרידה שיש בעצם ה"התנתקות". תדמייני רגע את עצמך בביתך. לפתע מחליט ראש הממשלה שהוא רוצה לעקור אותך מביתך ויהי מה. לא יעזור לך דבר. תוך שנה יעבירו אותך ואת משפחתך למקום שונה לגמרי, זר, ולך אסור להתנגד. יעקרו אותך, את משפחתך, את ילדיך. יחריבו את היישוב שגרת בו במשך עשרות שנים, או יותר גרוע, ימסרו אותו לאוייב הכי גדול שלך שירקוד על ביתך ויירה באויר יריות שמחה. ישרפו את בית הכנסת שהתפללת בו. את גן הילדים שבו חינכה הגננת את ילדיך על אהבת הארץ, על החגים ועל הטבע, יחליפו בגן שבו הגננת תחנך איך לשנוא את הילדים שהיו בגן הזה קודם. כל מה שהכרת, ידעת וראית, לא יהיה יותר שלך. השכונה שבה גדלת תתחלף לשכונה שבה יגדלו אלו שיתפוצצו בעתיד ליד הבית שלך. כל זה יקרה תוך שנה, ולך אסור לעשות דבר נגד זה, כי יש אנשים שאומרים שזה נגד הדמוקרטיה להתנגד. את צריכה להשאר בבית שלך ולחכות לפיצויים העלובים, לעבור למקום אחר לגמרי, לדירה שאת לא מכירה ולא את בחרת, למקום זר ומנוכר. כל חייך חינכת את ילדיך על אהבת המדינה והארץ. מה תגידי להם עכשיו, כשהם ישאלו "אמא, למה אני לא יכול ללכת לגן יותר?" או "אמא, למה אני לא יכול לראות יותר את רועי(שם בדוי)?". מה תגידי להם? שזה מה שהרוב רוצה? מה את חושבת אמרו האנשים בשואה לילדיהם, כאשר הם שאלו איפה הגננת? גם אז זה מה שהרוב רצה. לעולם אנשים לא יצליחו להבין את הכאב האיום שבדבר. לדעת שאיפה שגדלת עשורים שלמים, כל מה שבנית, כל מה שהיה משמעות חייך עד עכשיו, כבר לא קיים יותר. אני גם לא אצליח להבין את הכאב הזה. אני רק יכול לנסות להבין אותו, ולא להצליח לתאר לעצמי את הדבר האוים והנורא שקורה לחלק מעמנו עכשיו. מה שהכי כואב לי זה, שמי שמבצע את הדבר הנוראי הזה, הוא... אנחנו.

אשרת

New member
...

אתה סתם עושה הכללות, אף אחד לא אמר שהוא לא מבין את הכאב של המתנחלים. אני בהחלט מבינה וזה כואב גם לי, משום שגם אני יכולתי להיות במצב כזה. אבל--> עם כל הכאב , אסור לאיש לעבור על החוק, ואסור לאיש להתשמש בשואה! אל תנסה לשחק על הרגש--> במיוחד לא עם למה אני לא יכול ללכת לגן, אני אשיב לך שאתה כן יכול ללכת לגן, רק בעיר אחרת. לכל דבר כמעט יש פתרון כזה או אחר. אדם אשר הולך ומתיישב במקום שהוא יודע שיש סיכוי שהוא יפונה מתישהו, ובכל זאת לוקח את הסיכון מסיבותיו שלו הוא, שלא יבכה אחרי כן.

את בעצמך יודעת שזה לא נכון

אי אפשר בכלל להשוות את הטרנספר הזה ל"לעבור דירה". אנשים עוברים דירה מתוך החלטה שלהם וכי הם לא מרוצים ממקום מסויים. כאן מכריחים אותך לעבור אפילו שזה המקום הכי יפה בעולם לדעתך. זה מה שאת אוהבת וזה כל מה שאת רוצה. אבל להגיד: "תוך שנה אתה עף מפה, קח את הכסף ותגיד תודה שבכלל מביאים לך משהו." איך אפשר לעשות בכלל דבר כזה למישהו?! זה לא אנושי!

אשרת

New member
לא אנושי..

לא אנושי, זה לשלוח טונה של אנשים למחנות גזים. לא אנושי, זה לאנוס, וזה לרצוח. המתנחלים יודעים שהם מתיישבים בשטחים אשר נכבשו ב-67'. הם יודעים שאין הסכמה על ההשארות שלנו שם. הם ידעו בעבר ויודעים גם כיום, שיגיע היום שהם יצטרכו לפנות את הבתים שלהם. הם בחרו את הבחירה שלהם. אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אף אחד לא הישלה אותם.

עד שברק הלך לקיימפ דייויד אף אחד

בכלל לא דיבר על לוותר על שטחים כאלו ואחרים. את רוצה להגיד לי שמאז שנת 67 ממשלות ישראל השקיעו במקומות שהן חשבו שאנחנו לא נהיה בהם?? איך אפשר להגיד שאף אחד לא הישלה אנשים, אם השקיעו כל כך הרבה במקומות הללו? רבע מליון איש הלכו לגור במקומות כשהם חושבים שהם לא יהיו שם בכל מקרה בקרוב?? הרעיון ההזוי של לעקור כל כך הרבה אנשים מביתם היה עד לא מזמן נחלתו של השמאל הקיצוני בלבד. מי תיאר לעצמו שהתבוסתנות תגיד לכל כך הרבה אנשים, ושכל כך הרבה אנשים יגידו "אנחנו נכנעים לטרור!"?

אשרת

New member
אני ממליצה לך , ללכת לראות מתי

הוקמה למשל "שלום עכשי" , בטח לא בשנת 98... עשה לי טובה. כן--> המתחנלים הלכו לגור בשטחים עקב האידיאולוגיה שלכם ,ולא בהכרח מתוך ראייה ארוכת טווח! וההשקעות בהתנחלויות עכשיו, זאת זריקת כסף לפח! כי גם ככה לא נשאר ברוב השטחים, אם בכלל. תבוסתנות--> ככה אתה רואה חסכון בחיים? תבוסתנות.. . טוב, חבל.

ושלא לדבר בכלל על זה שלא רק עוקרים

אותם מביתם ומפרידים אותם מכל מה שהיה יקר להם, השמאל הקיצוני עוד רוצה שמי שיעשה את זה יהיה האוייב הערבי. האם את מסוגלת לתאר לעצמך את הסבל שעובר בנאדם כאשר הוא רואה את האנשים שרצחו את בני משפחתו ועירו מגרשים אותו מביתו ולוקחים אותו לעצמם??

אשרת

New member
אמרתי לך, בקטע הזה אתה צודק.

מעשה אווילי מצד שלום עכשיו, לבקש מפלסטינים. היו צריכים לבקש את עזרת האזרחים הישראלים בפינוי. אם יפנו אלי --> סביר שהתנדב לפנות! ואני בטח לא צריכה את הבתים של המתנחלים.

adato man

New member
אסור להשוות לשואה

אבל מקרים כמו אלה מזכירים את היודנראט ולמרות שאת היודנראט היה אפשר איכשהו להבין בגידה כזאת לעולם לא תעבור בשקט ולא תיסלח

אשרת

New member
אתה צודק!

שלום עכשיו היתה צריכה להתחים עצומה בקרב אזרחי מדינת ישראל שיחליפו את החיילים הסרבנים בפינוי ההתנחלויות.

למעלה