לקרוא ולא להאמין

אשרת

New member
אכן לא יאומן, קראתי את זה בבוקר

והאוכל נתקע לי בגרון...

gershon17

New member
השוטרים האלה צריכים לעוף מהמשטרה

ואם אפשר לא לקבל עבודה כמאבטחים בקניון נטוש.

השוטרים האלה צריכים לקבל מעצר

אונס הוא אחת התופעות המעוותות ביותר בחברה שלנו - יותר מרצח! מה שהשוטרים האלה עשו היה בחזקת אונס נפשי, וצריכים לשלוח אותם לכלא יחד עם האנסים עצמם!

אשרת

New member
זאת אחת הסיבות למה נאנסות לא ממש

ממהרות להתלונן במשטרה, כי כנראה הם יודעות שיצטרכו לעבור זאת שוב פעם בחקירה. פשוט בושה וחרפה למשטרת ישראל!

ronen1981

New member
לדעתי.

יש להכשיר חוקרות כך שבכל מקרה של שיחה אם נאנסת יהיה אישה למקרה שהנאנסת תרגיש שלא בנוח לדבר עם חוקר שהינו גבר על מה שעבר עליה כמו כן הדבר יצמצם סיכוי של התרחשות בזוגיה כגון זו המדווחת. מכל מקרה את אותן חוקרים צריך בתור התחלה להשאות מהמשטרה ולהעמידם לדין על התרדה מינית. ובלי קשר לחוקק חקיקה שקובעת כי אונס דינו כדין רצח הנפש ויש להגדיר עונש מינימלי של 10 שנים בחוק לאדם שהורשע באונס. ואדם שהורשה באונס סידרתי לאפשר חדירה בפולשנית של טיפול ביוכימי וסירוס.

gershon17

New member
זה מה שנעשה

רק שזה נעשה באזור המרכז, ופחות בפריפריה. לא חשבתי בעצם שהשוטרים כן הטרידו מינית. זו נקודה נכונה כנראה. ואז באמת אפשר להעמיד אותם לדין. לא הולכים לכלא על הטרדה מינית כמדומני, אבל לא נורא. חוק ש"אונס הוא כמו רצח" אין בשום מקום לדעתי, ואין סיבה שדווקא פה יהיה. אונס זה לא רצח. זה לא אומר שאונס זה לא משהו נורא - אבל זה לא רצח.

אונס זה לא רצח, זה יותר גרוע.

כי אונס הורג את הנפש - הוא הורס לאישה את החיים, במיוחד אונס מתמשך. זה כמו רצח, רק שנשארים בחיים לחוות את זה שוב ושוב.

gershon17

New member
העונש על רצח חמור מעל אונס

בכל מקום בעולם, וגם פה. והסיבה היא שרצח יותר חמור מאונס לדעתם של כל אותם מחוקקים והבוחרים שלהם, או המחוקקים והלא-בוחרים שלהם.

ronen1981

New member
אונס הוא משהו נורא נקודה.

מדובר ברצח הנפש ,תמצא לי את אחוז ה"משתקמות" עליו אתה מדבר ולמה הוא צריך להיות שיקול להקלה בעונש. אישה שנאנסה בלא מעט מקרים יוצאת מהאיזון הנפשי שלה עשויה לחשוש מגברים באשר הם וכתצואה מכך לעולם לא למצוא עצמה בזוגיות,הדברים האלמנטריים ביותר לך ולי כמו ללכת לחנות לקנות גלידה בשבילה מפחיד כמו לא יודע מה הרבה יותר מללכת על מוט צר בין שני מבנים בגובה רב שמישהו מתלתל אותו. מדובר פה בפגיעה קשה בנפש ובאמון של אותה האישה בבני אדם ,שלא לדבר על כך שאונס הינו פשע אלים והיא עשויה לעבור פגיעות פיזיות קשות (שבעיני הפיזיות חמורות עד מעוד אבל הפגיעה בנפש היא שמזכה אותי לרצח נפש,וגם אם "תשוקם" עדיין לא תיהיה אותו האדם קודם האונס ותאבד הרבה משמחת החיים שבה ומהאמון שלה בזולת.) אם אישה אכן מספיק חזקה נפשית והודות להרבה תמיכיה ועזרה הצליחה איכשהו לשקם את חייה עדיין היא מצולקת לכל החיים. בקהילה החרדית למשל אישה עדיף לה שתמות מאשר להאנס כיוו שהיא תמצא עצמה מבלד הפגיעה הקשה שחות בעצם היותה קורבן לאונס החברה החרדית תגיד לה שהיא אשמה ותפסול אותה מלמצוא לה חתן ולא פעם תוקיע אותה מקרבה. לדעתי יש להחמיר בהענשה שבאונס גם לשם הגדלת ההרתעה וגם משום שלאנסים יש נתיה לחזור על מעשיהם כשהם משתחררים ולכן מטעמי בטחון הציבור יש לאטסור אותם לזמן ממושך ובמקביל שיקבלו תיפול מתאים. (כ70 אחוז לפחות מהמורשאים באונס שהשתחרורו חזרו ואנסו שנית.)

ronen1981

New member
ועוד משהו לא רק הנאנסת היא הנפגעת

היחידה של מעשי האונס ,גם החברה כולה גברים ונשים כאחד נפגעים מהתופעה. נשים הרבה יותר חוששות להסתובב לבד בלילות ונותנות פחות אמון בגברים . ואני אישית שמתכוון להיות אבא בעתיד היתי מעדיף לדעת שהמדינה נוהגת ביד יותר חמורה כלפי אנסים וכך גדלה ההרתעה והרחקה של אנסים מכלל הציבור. ואולי אוכל לעצום עיין בזמן שהילדה שלי מבלה לה בחוץ.

gershon17

New member
תחליף "אונס" ב"רצח" ותקבל משפט תקף

שוב
אני לא אומר שאונס זה דבר של מה בכך. אני לא אומר שאונס זה לא נוראי. אני לא אומר שצריך להקל בעונשם של אנסים. אני לא אומר שלהיות נאנסת זו חוויה. אני רק אומר שרצח יותר חמור מאונס.

gershon17

New member
אני מכיר כמה נפגעות אונס

מצבן של חלקן טוב, של חלקן לא. אני לא מקל בחומרתו של אונס, חלילה. אבל צריך לשמור על פרופורציות - אונס פחות חמור מרצח.

ronen1981

New member
אז לדעתך זה שאונס מקבל עונש של שנה

זה לגטימי. האם אתה מודע לסטטיסטיקה שכ70% מהאנסים חוזרים לאנוס משהשתחרורו וזו לבדה סיבה מצדקת להארכת תקופת המאסר כדי להרחיק אותם מהציבור ולהגדיל את משך תקופת השיקום .

gershon17

New member
לא, אונס של שנה זה לא לגיטימי

אלא אם כן יש נסיבות מיוחדות. זה כבר תפקידו של בית המשפט. תקרא את מה שאני כותב, לא את מה שאני לא כותב. אתה מנהל ויכוח שאני לא צד בו. כשתתייחס למה שאני אומר יהיה לי יותר קל לענות לך.

gershon17

New member
הכותרת.

היא הופכת ללא נכונה כשקוראים את המשפט הראשון בהודעה. נו, טל"ח.

אשרת

New member
הסטטיסטיקה מדברת על יותר... ../images/Emo10.gif

והסטטיסטיקה מדברת רק על אנסים שהיו בכלא והשתחררו , תחשוב על כל אלו שלא נתפסו...

למעלה