לקרוא גם זה חשוב...

לקרוא גם זה חשוב...

אנשים אנו עומדים בעיצומם של עשרת ימי תשובה ,ימים של חשבונות נפש מול בורא עולם ומול אדם לחברו, רוב בני האדם נוהגים לבקש סליחה אבל לא פחות חשוב גם לומר תודה אז אני מרשה לעצמי לנצל את "הבמה" הזאת ולומר תודה לאחת ומיוחדת מתוקה שאני פשוט נדהמתי ממנה בשניה הראשונה וצריך להכיר כדי להבין.... ורד תודה ועוד תודה כי את באמת מיוחדת. אשריכם ישראל וגמר חתימה טובה

nirlaz

New member
תודה :p

אני דיי חדש פה אבל אני צופה מהצד מעל שנה ובאמת קהילת חברים אדירה נבנת פה כל הכבוד.. גמר חתימה לכולם וצום מועיל

גם לך

ולכולם כמובן

פזית 1

New member
אלמוג, אכן צדק בדבריך ../images/Emo13.gif

אז לפני התודה אני רוצה לבקש סליחה מכל מי פגעתי בו הן במישרין והן בעקיפין, אז סליחה ומחילה! ולגבי התודה, כבר הייתה לך "במה" אפילו אם זה היה ממקום מושבך....
ואכן תודה רבה לך ורד - על מי שאת!!! תודה לכל החברים שעומדים מאחורי הפורום הזה ובמיוחד לשמוליק שלא מפסיק להעביר לנו מידע... תודה רבה לך
! תודה רבה לכל חברי הפורום החדשים והישנים
!!! ותוה מיוחדת ועיקרית לאדם שבזכותו קיים הפורום הזה - תודה ענקית לעמיר בניון!! תודה לך על כל הנחת, הטוב וההנאה שאתה מעניק לנו בעזרת ייצירותך, מעניק לנו תקווה ברגעים הקשים והנאה ברגעים הטובים! תודה ומחילה ממך על דברים שאולי אמרתי ופגעו. מזל שיש לנו אותך!!!!
גמר חתימה טובה ומוצלחת לכולם (בע"ה) מכל ה -
פזית

למעלה