לקרא ולא להאמין.

לקרא ולא להאמין. ../images/Emo163.gif

טייס בחיל האוויר הורשע בהצצה למקלחות. יום חמישי, 8 בדצמבר 2005, 17:28 מאת: מערכת וואלה! הטייס עלול לאבד את כנפי הטיסה שלו כתוצאה מהמקרה (צילום ארכיון: דובר צה"ל)הטייס טען להגנתו כי חוויות ההתנתקות העיקו עליו, וההצצה היתה "פריקת עול". בצה"ל שוקלים לשחררו מהשירות טייס בחיל האוויר הורשע היום ב"התנהגות בלתי הולמת", לאחר שהציץ פעמיים למקלחות הנשים בבסיס חיל האוויר. בגלי צה"ל דווח, כי חיילות בבסיס, הממוקם במרכז הארץ, התלוננו לאחרונה על הצצות למקלחות המשותפות. קצין בודק שמונה למקרה גילה, כי לשניים מהמקרים אחראי טייס מהבסיס, בדרגת סגן. הטייס טען להגנתו, כי חוויות ההתנתקות השפיעו עליו, וגרמו לו מועקה. לאחר שחזר ממשימות ההתנתקות נזקק לטיפול פסיכולוגי, והמציצנות היוותה עבורו פריקת עול והביאה להקלה. ההסבר לא שכנע את תת האלוף ששפט אותו בדין משמעתי, והטייס הורשע בשתי עברות של התנהגות בלתי הולמת. כעת שוקלים בצה"ל אם להשאיר את הטייס בשירות, או לשחררו מחיל האוויר ומצה"ל בכלל.

oshiko

New member
בניגוד למה שחשבנו

מסתבר שטייסים הם גם בני אדם. עם אותם יצרים בדיוק שקיימים במין הגברי בכל מגזר אחר ובכל מקום אחר. וואו - טייסים? בני אדם ??

אני לא מצפה לא מטייס ולא מאף אדם

בגיל זה ל"הציץ" למקלחות.מתאים אולי לגיל העשרה.

oshiko

New member
השוויון האמיתי בחיל האויר יגיע ...

כשנשמע על טייסת שהציצה לטייסים

השאלה היא...

אם הוא היה טבח..היינו סלחנים? יש לו מזל אחד - ששלי יחימוביץ לא תינעץ בו את המזלג. היא בטח פוכרת אצבעותיה בעצבים לנוכח כריש כזה שחמק מאצבעותיה.

judyb

New member
לקרא ולא להאמין

זה מזכיר לי מקרה אמיתי שקרה עם הבן שלי. כשהוא היה בן 8-9 בערך - אישה בקאנטרי התלוננה שהוא הציץ לה למלתחות הנשים מהגג. קראו לי וסיפרו לי את המעשה - ואני - כל מה שאמרתי - זה "תודה לאל- הילד בריא בנפשו"
עד היום האישה כועסת עלי שלא הענשתי אותו בכל חומרת הדין, ועברו כבר למעלה מ-20 שנה
ג'ודי

סמדר בנ

New member
כמו שאמרה האילתית 2

זה טבעי בגילאים צעירים, 8-9 כמו הבן של ג'ודי (אפילו הקדים קצת, לא?....) או בגיל ההתבגרות. באמת לא מצפים מגבר - טייס או לא, להציץ למקלחות - זו חדירה נוראה לפרטיות של הבחורות. גם באזרחות מציצנות היא עבירה (פלילית כנראה). זה שהוא טייס מוסיף קצת צבע לסיפור, ובכל מקרה לאור קלות ההדחה בקורס מצפים מטייסים להתנהגות הולמת (קצין וג'נטלמו). אגב כך, אושיקו, ההזדהות שלך חשודה בעיני, האם יש להזהיר את הנשים במקווה שלכם?...

oshiko

New member
אוווש ... הבנת הנקרא

אם הזדהות השתמעה מדברי - אוי לי ואוי לנשמתי. אמרתי שיש לנו כאן תגלית - גם טייסים הם חלק בלתי נפרד מהמין האנושי. בכל חברה אנושית יש לצערנו תאוות בצע, תאוות כבוד, ושאר חולירע ודבר אנושיים. בכל חברה בה נמצאים גברים, בין אם היא חברה חילונית מתירנית או דתית קיצונית מכל דת, פרימיטיבית, אולטרא מודרנית או פוסט מודרניסטית, אוהדי כדורגל או פרופסורים מכופתרים, ישנה חרמנות, המתבטאת באלף ואחת צורות. כל אחת מהתופעות האלה מתבטאת בקצוות בעבריינות קלה או חמורה. אז גילינו שחברה של טייסים גם היא לא חפה מכל זה.

../images/Emo12.gifאושיקו, אני לא יודע מה אתה רוצה

מהגברים, אצלנו בקיבוץ עברו ארבע בנות ליד מקלחת הגברים, באחד הקירות היה חריר והראשונה התכופפה להציץ ואומרת: "הנה יוסי", מתכופפת השניה ומציצה ואומרת:"גם צביקה פה", רוכנת השלישית ולאחר הצצה חטופה מציינת:"גם בני כאן", רוכנת הרביעית וקובעת בהחלטיות:"אף אחד לא מהקיבוץ"

oshiko

New member
הממ... אצלנו בעיר

הפולניה אמרה לבעלה שהיא רוצה להתקין וילון כי היא פוחדת שהשכן יכול להציץ לציצים בכל פעם שהיא מתלבשת. אז בעלה אמר שאחרי שהשכן יראה מה שיש לה להציע, הוא כבר יתקין את הוילון בעצמו ...

../images/Emo6.gif אני מכיר את הפולניה הזו....

לאחר שהיא קמה, ניגשת למראה ואומרת:..."מגיע לו"

oshiko

New member
ד"א טנצר

אתה קיבוצניק רק לצורך הבדיחה, או על באמת?

בקורס למספרי בדיחות מסבירים ../images/Emo8.gif

שהבדיחות הרבה יותר מצחיקות כשהן מסופרות מנסיון אישי, כחלק מהחוויה שלך. אלמנטרי...

oshiko

New member
הממ, הבנתי ...

משהו כמו "אצלנו בכלא השמור, בקבוצת הגמילה לאנסים סדרתיים ..."

למעלה