לקראת IVF שני

מייקרית

New member
לקראת IVF שני

הי לכולן,
אני אחרי שלוש הזרעות ללא הורמונים, וכעת התבשרתי שה-IVF הראשון נכשל.
בת 38 וחצי, עם אנדומטריוזיס ברקע, תרומת זרע מסופרם. מטופלת אצל אליצור.

יש לי כמה שאלות ואשמח לשמוע את דעתכן:
1. נשאבו 15 ביציות, 9 הופרו, עובר אחד יום 5 הוחזר, 3 עוברים יום 5 הוקפאו. אני עוד לא מבינה מה כתוב בדו"ח המעבדה, אבל לאור הנתונים האלה, האם כדאי ללכת בסבב הבא לשאיבה נוספת או להחזרה של אחד המוקפאים? אני בונה על שני ילדים ותוהה אם כדאי לשאוב כעת עוד כדי שבעוד שנתיים-שלוש (בע"ה) יהיו לי יותר מוקפאים לצורך הריון שני. אולי השאלה מיותרת כדי קופת חולים לא תאשר לי בכלל שאיבה כשיש לי שלושה מוקפאים.
2. בדיקת בטא ראשונה ביום שישי (17 יום אחרי השאיבה, 12 יום לאחר ההחזרה) יצאה 14.9. היום כבר יצאה פחות מחמש. מה המשמעות של הבטא הראשונה? זה הריון כימי?
3. מיד אחרי השאיבה התחלתי בתמיכה של אנדטומטרין. האם צפויה לי כעת וסת קשה?
4. אליצור הנחה אותי לקבוע תור למזכירה שלו. לא ברור לי מה עדיף ומה המשמעות של לקבוע תור אליו באסותא לעומת לקבוע תור למרפאה הפרטית שלו. תוכלו להסביר לי?
תודה על הסבלנות!

פיקוטי

New member
הי מייקרית

1. 3 בלסטוציסט מוקפאים זה נהדר. באופן אישי, הייתי ממשיכה לסובב חדש כדי שיישארו מוקפאים לילד שני. בזמנו, כשעשיתי את זה, המזכירה של הרופא מילאה את טפסי הבקשה. אני לא בטוחה מה צוין שם אבל עשיתי שאיבות עם מוקפאים שחיכו לי.
2. או כימי או שאריות של אוביטרל/פרגניל אם הזרקת לתמיכה.
3. מניסיוני לא
4. יש מסלול צוות - חינם, את לא בוחרת מי מסתכל על התוצאות, נותן הוראות, שואב ומחזיר. ומסלול פרטי - את נפגשת עם רופא 1 שעובד שם, הוא עושה הכל ואת משלמת לו באופן פרטי. ניתן כמובן להשתמש בייעוצים של הקופה אם יש אפשרות.

למעלה