תודה. זה מה שבחרתי מתוך מגוון המתכונים החדשים. העוגות לטעמי מצויינות. את התבשיל אטעם בערב
A ak5 New member 12/1/07 #18 תודה. זה מה שבחרתי מתוך מגוון המתכונים החדשים. העוגות לטעמי מצויינות. את התבשיל אטעם בערב
A ak5 New member 13/1/07 #34 תודה לונה. האמת לאחר טעימות גם אני אהבתי את הכל ומאד מומלץ. הכל כאן הוכן פעם ראשונה
ז זיוי האחת וזהו New member 12/1/07 #24 כרגיל אֶמֶן, כל הכבוד../images/Emo140.gif התבשיל הלבנוני נראה מפתה מאודדדדדד וכל המתוקים שהכנת =אין מילים לבטא כמה יופי ומתוק= מתארת לעצמי איזה ערב שבת מתוק ומיוחד עובר עליכם שבת שלום לך חביבי
כרגיל אֶמֶן, כל הכבוד../images/Emo140.gif התבשיל הלבנוני נראה מפתה מאודדדדדד וכל המתוקים שהכנת =אין מילים לבטא כמה יופי ומתוק= מתארת לעצמי איזה ערב שבת מתוק ומיוחד עובר עליכם שבת שלום לך חביבי
P pirge New member 13/1/07 #27 יאמי הכל הכל הכל.../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif
ר רקדנית הרוח... New member 13/1/07 #30 זה עונג שבת זה.. הפינה הקבועה שלך. המנזלה נראית טעימה לאללה.. והשבלולי בטטה "עשו לי את זה".. וגם כל השאר, כמובן.
זה עונג שבת זה.. הפינה הקבועה שלך. המנזלה נראית טעימה לאללה.. והשבלולי בטטה "עשו לי את זה".. וגם כל השאר, כמובן.