לקראת שבוע הספר

Mנטה

New member
לקראת שבוע הספר

אלו ספרים כדאי לקנות ? אני רוצה ספרים משני סוגים: - ספרים שטוב שאני אקרא ואדע מה שכתוב בהם. - ספרים שאוכל להראות להורים שכדאי שהם יקראו. מה דעתכם ? על מה אתם ממליצים ? לי יש 2 המלצות שהולכות אתי שנים רבות ושחנה זלצר המליצה לי עליהם: - כמו רומן / דניאל פנק, על אהבת הקריאה. ספר נפלא. - דיבס / וירג'יניה אקסליין. על טיפול במשחק בילד עם בעיות רגשיות.

1ron

New member
ספר

יש ספר חדש מצויין שאני חושבת שעונה על 2 הדרישות שלך: ילד שלי מיוחד של עירית חגי בהוצאת מודן. מומלץ בחום. יש שני ספרים של דוריס לסינג על ילד מיוחד הנקרא בן.אני לא זוכרת את שמם במדויק. מאוד מוצלחים.

נעה ו

New member
שלי הצב ההיפר-אקטיבי

למרות שאני נגועה בקשר להוצאת הספרים. אני חושבת שכדאי להביט בספר "שלי הצב ההיפאקטיבי", המספר על צב היפראקטיבי. כתבה אותו אמא לילד היפראקטיבי, והוא תורגם לעברית ומצורף לו עלון הסבר להורים שנכתב על ידי פסיכולוגית התפתחותית ישראלית. לא אוסיף יותר מחשש לניגוד אינטרסים

נדרש הכפר כולו

רעיון נפלא - כולנו מחפשים המלצות אז שלי היא ... "נדרש הכפר כולו - ולקחים אחרים שילדינו מלמדים אותנו, מאת - הילרי רודהאם קלינטון" כן כן היא ולא אחרת. ז זהו ספר המתאר כיצד כיצד עלינו להפוך את החברה שלנו לקהילה המאפשרת לילדים לגדול ולהיות מבוגרים מוכשרים, אכפתיים וחסונים. אני אוהבת לדפדף בו שוב ושוב והנה ציטוט "אילו יכולתי להגיד להורים רק דבר אחד, הייתי אומרת זאת: הילד זקוק למישהו המאמין בו ללא קשר למעשיו" אליס קליאר. קריאה מהנה !!!

למעלה