לקראת שאיבה

לקראת שאיבה ../images/Emo5.gif

היי בנות, צהריים טובים. עוד יומיים שאיבה ומעבר לפחד הברור של הרדמה ופעולה חודרנית
, אני ממש בלחץ מכל העסק שזה של כמות הבייציות ששואבים והצלחת ההפריות
. התחושה שלי היא שהזקיקים שלי עדיין קטנים מידי לשאיבה. אולי תצליחו לחוות דעתכן על המצב: רוב הזקיקים שלי הם בגודל 16 מ"מ. יש עוד 3 בערך בסביבות 17/18 מ"מ ו- 1 בגודל 20 מ"מ
. סה"כ 18 זקיקים שרובם הגדול בגודל 16 מ"מ. האם הם בני שאיבה
מה הסיכוי שיצליחו לשאוב לי יותר מאת ה- 4 הגדולים
אוי, איך שאני בלחץ
. בבקשה זקוקה קצת לעידוד בנוגע לגודל הזקיקים
נ.ב.- אם מישהי יכולה לשים לי לינק לצ'אט אני ממש אודה לה כי אחרי אלפי נסיונות פשוט התייאשתי
.

ל א ו

New member
זקיק גודל כל יום בין 1.5 ל- 2 מ"מ

ויש סיכוי שיראו זקיקים שלא נראו באולטראסאונד ויש זקיקים ויגיעו לגודל מתאים ותמיד יש הפתעות אחרי שמתעוררים מההרדמה. אז בתור מגיבה עלובה שכמוני - אני יכולה רק לקנא
בזקיקים שלך. שיהיה לך בהצלחה , שיעבור בקלות.

מה את דואגת אחותי, את בהחלט

מתאימה לשאיבה. עד ליום השאיבה הזקיקים יגדלו עוד קצת, כך שהם יהיו מספיק טובים להפריות. סמכי על צוות הרופאים שמטפל בך. האמיני לי לא ממהרים לשאוב. שיהייה בהצלחה.

בנות חמודות../images/Emo51.gif

תודה על התייחסותכן. אני מאוד חוששת שמה מתוך 18 זקיקים ישאבו רק איזה 4 ומפחדת שמתוכם לא יצליחו להפרות. כל החששות האלו מאוד טבעיים (אני מניחה) ובאמת שאין לי מושג באיזה גודל נהוג לשאוב. שוב
על התייחסותכן
.

נועם@בת

New member
החששות שלך מוכרים למדי

את מועד השאיבה הרופא קובע לפי גודל הזקיקים, רמת E2 ורמת פרוגסטרון. שקלול של שלושת הנתונים האלה מורה לו על מידת הבשלות שלהם. מאחר והזקיקים יגדלו לפחות ב3-4 מ"מ ביומיים הבאים, הם יהיו בגודל אידאלי לשאיבה. אין הרבה מה לעשות כדי להשפיע על איכותם, רק לקוות להכי טוב שיש
. לצ'ט את מגיעה דרך הסרגל הכחול העליון. כתוב שם ראשי ChatTV |סשדגש| ועוד תלחצי על ChatTV והנה את בצ'ט. מחזיקה לך אצבעות נועם

סיון01

New member
גם לי שאלה באותו עניין ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

כן, כרגע הודיעו לי שהשאיבה (הראשונה - איזה פחד!!) תהיה בעוד יומיים, אבל אצלי הכי גדול הוא 17, שניים 16, 3 15 ועוד כמה 14 ו- 13. נראה לי נורא קטן. גם הרופאה הצעירה שקיבלה את תוצאות ה- US שלי בבוקר אמרה שכנראה רק ביום חמישי, אבל אני מניחה שבדיקת הדם שלי אמרה אחרת - אני מתביישת להגיד שלא שאלתי. כמובן שכנראה גם החג השפיע לרופאים על התכניות... אז מבעלות הנסיון בענין - יש סיכוי? תקוה - מחזיקה לך אצבעות - באיזה שעה את? אני טרי על הבוקר!

בבוצי

New member
בהחלט יש סיכוי

יש להן עוד יומיים לגדול, גם לי היה בדיוק מצב כזה לפני השאיבה, רמת האסטרוגן היתה כל כך גבוהה ,שהיה צורך לסיים מהר עם שאיבה לפני שיתפתח גירוי יתר רציני, ויצאו להן 12 ביציות תקינות, למרות שלפני כוריגון גודל הזקיקים היה בסביבות 12-16. בהצלחה ענקית בטיפול, שתזכי לפתוח במהרה הודעת בטא יפה.

היי סיון

גם אני הפריה ראשונה, מבוהלת לפחות כמוך
. גם לי אמרו בבוקר שהשאיבה כנראה ביום חמישי ואז פתאום התקשרו ואמרו ביום שלישי. שאלתי למה ואמרו שהכי אידיאל לשאוב ביום ד', אבל בגלל שזה חג הם יעשו את השאיבה ביום ג'
. מתביישת גם כן להודות שלא שאלתי מהן תוצאות הדם
. אין לי הרבה כוחות להתמודד עם זה ואני מנסה להרגיע את עצמי שהם יודעים מה הם אומרים. איפה את עושה את השאיבה? אני עושה בבלינסון ביום ג' בבוקר (אמרו להגיע בערך בשעה 7:00). הכי חשוב- שיהיה לך מלא הצלחה ושתבשרי בשורות טובות בעוד שבועיים
.

נועם@בת

New member
תראי מה כתבתי לתקוה

הזקיקים שלך יגדלו ביומיים הקרובים ויהיו במצב אידאלי לשאיבה
. מחזיקה לך אצבעות נועם

למעלה