חבל שבדרך החברה והצבא נקרעים.
אני לא "סוחר". אני משקיע.
לי נוח באג"ח בסיכון לקבל תשואה של 1% לחודש ויותר ומניות שלדעתי זולות ולאט לאט אגדיל את מרכיב המניות, קשה להתחרות עם +12% בשנה באג"ח . הפריצה במניות תבוא כנראה רק בנפול הממשלה
נשמח לקבל דוגמאות לאגחים כאלה היוםלי נוח באג"ח בסיכון לקבל תשואה של 1% לחודש ויותר ומניות שלדעתי זולות ולאט לאט אגדיל את מרכיב המניות, קשה להתחרות עם +12% בשנה באג"ח
ראה גם פוסט על האגחים הארוכים. 3.8% שיקלי בלבד על אגח ל 20 שנה???אני חושב שהשוק מתחיל להפנים שהממשלה עושה הצגה בעניין עילת הסבירות.
הנוסח שהקואליציה מבקשת להעביר לא זכה לתמיכה של משפטן רציני אחד שהגיע לוועדה.
לדעתי אפילו רוטמן לא חושב שהממשלה והשרים בממשלת מעבר צרכים להיות מוגנים בהחלטותיהם מבית המשפט בעניין סבירות החלטותיהם, לא מאפשרים ליועץ המשפטי של משרד הביטחון ולפצ"ר להביע דעה בוועדת חוק ומשפט , מסרבים להכניס את החובה של הממשלה / שרים לנהוג בסבירות ועוד ועוד.
נראה הממשלה רוצה להעביר חוק מופרח לחלוטין כך שבוודאות יפסל בבג"ץ ואז יבכו לבייס "אכלו לי שתו לי" הבג"צ הנוראי הזה.
השוק רואה זאת ומבין שהכל רעש וצילצולים למען שמירת הקואליציה
חבל שבדרך החברה והצבא נקרעים.
רפורמה בתקשורת עשויה להיטיב עם סלקום ופרטנר. מאחר וסלקום על המדף זה חשוב גם לאמא דסק"ש, ובפרט הנושים שלה
הרפורמה במערכת המשפט: הפשרה המסתמנת בצמצום עילת הסבירות | חדשות מעריב (maariv.co.il)מידיעות אחרונות:
יובל אלבשן, פרופ' למשפטים שהיה מעורב בניסוח פשרה סביב החקיקה כבר מתחילתה ציין כי המגעים מתקיימים "בדרגים הגבוהים", והוסיף: "המגעים נמשכו גם אתמול בערב. אין לי כלים להגיד אם אפשר להיות אופטימיים או לא. ההצעה הנוכחית היא לא טובה נקודה. היא יצאה קיצונית מאוד. אני יודע שרוטמן ולוין חושבים שהיא הצעה טובה, אבל נדמה לי שהם בודדים. אני אומר את זה באחריות - הם היו מוכנים לסגת מהנוסח לו הייתה הסכמה עם הצד השני. הם מוכנים לפשרות, ועכשיו השאלה אם הצד השני ירים תרומה קטנה בעצם הלגיטימציה לשינוי".
המטורללים רוצים להעביר משהו שחוץ מהם אף אחד לא מסכים שזה סביר. יש הבנה שכך זה יפסל בבג"צ. אז עכשיו צריך סולם לרדת . במקום לקיים דיון נורמלי, מקצועי , רציני עם טובי המומחים באופן שקוף לציבור בוועדת חוקה חוק ומשפט (הדיונים משודרים) ולהגיע להסכמה אפילו של חלק מהאופזיציה רוטמן ניהל "וועדת ראווה" לתוצאה ידועה מראש. עכשיו עושים "מגעים" בחושך.
כתבתי ביום ראשון כי אפילו רוטמן לא חושב שהממשלה והשרים בממשלת מעבר צרכים להיות מוגנים בהחלטותיהם מבית המשפט בעניין סבירות החלטותיהם וביום שני הוא כבר היה מוכן להכניס מגבלה זו תמורת "וויתור" על הדיון בהסתייגויות. פשוט התנהלות מופקרת של שוק ע"ח אזרחי ישראל.
ככה לא משנים מערכת משפט במדינה נורמלית, ככה לא מחוקקים , ככה לא מנהלים מדינה.
בבקשה תגיש הצעת חוק.נמצא פתרון לעניין הדמוגרפי.
תיקון חוק יסוד שיאפשר בבחירות 2 קולות למי ששרת בצבא ו- 3 למי שעדיין בשרות מילואים פעיל.
החקיקה תשוריין כך שלא ניתן יהיה לשנותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.