לקראת פשרה ברפורמה המשפטית?

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

deltaZer0

Well-known member
1759615801356.png 1759615376418.png

אם הנכם חשבתם, כי הנכם יודעים מהוה הביביזם הליכודיסטי -- אינכם יודעים כלום!
אויי-וויי, מה היא עושה עם אצבעותיה מול התמונות של ההוא???
:rolleyes::rolleyes::oops::oops:o_Oo_O |omg||omg||omg|

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1759623393524.png

deltaZer0

Well-known member
אני כותב את זה מטקסס, ארה"ב.
ארה"ב, המדינה שלפני שנתיים העניקה לי את הפינה השקטה והמיוחלת שלי וקורת גג אמתית, לא מפוברקת ולא מפונטזת לפי ספרי התנ"ך.

יש אומרים, כי לישראלים של היום יש זיכרון קצר מאוד, עור עבה כמו אצל קרנף ושלא מעניין אותם לעומק כלום חוץ מהכסף, וכי הם כבר לא יהודים באמת...
לדפדף אותו הספר באותם 10-20 הדפים כול הזמן(כך עושים 90% מהם כמעט באופן אוטומטי, כמו תוכי) בלי להפנים לעומק את מה שכתוב בספר, בלי ליישם בפועל את משמעויותיה של הספר(אפילו עשרת הדברות -- לא לקיים בפועל) -- זה לא נקרא להיות יהודי של היום.

זאת התזכורת בשביל הישראלים הללו:

לא נשכח ולא נסלח:

לא נשכח ולא נסלח אף אפס המאופס הישראלי שפלש לשלטון בעזרת ה"הוא" בלבד בנובמבר 2022 ואינו עשה דבר וחצי-דבר על-מנת למנוע את השואה היהודית המודרנית. נהפכו.

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
אני כותב את זה מטקסס, ארה"ב.
ארה"ב, המדינה שלפני שנתיים העניקה לי את הפינה השקטה והמיוחלת שלי וקורת גג אמתית, לא מפוברקת ולא מפונטזת לפי ספרי התנ"ך.

יש אומרים, כי לישראלים של היום יש זיכרון קצר מאוד, עור עבה כמו אצל קרנף ושלא מעניין אותם לעומק כלום חוץ מהכסף, כי הם כבר לא יהודים באמת...
זאת התזכורת בשביל הישראלים:

לא נשכח ולא נסלח:

לא נשכח ולא נסלח אף אפס המאופס הישראלי שפלש לשלטון בעזרת ה"הוא" בלבד בנובמבר 2022 ואינו עשה דבר וחצי-דבר על-מנת למנוע את השואה היהודית המודרנית. נהפכו.
יש לקרוא את המלל הנ"ל ממש לאט, בקול רם ובעמידה:
לא נשכח ולא נסלח אף כלומניק, אף אפס המאופס הישראלי שפלש לשלטון בעזרת ה"הוא" בלבד בנובמבר 2022 ואינו עשה דבר וחצי-דבר על-מנת למנוע את השואה היהודית המודרנית -- נהפכו.

deltaZer0

Well-known member
1759877365903.png
לא משנה מי השמיע את זה, אלא מה...
(היומן מתעד ורושם)

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 137784
לא משנה מי השמיע את זה, אלא מה...
(היומן מתעד ורושם)

אכן ביבי לא התנצל על חלקו במחדל ה 7 באוקטובר , אבל לפחות ביבי לקח אחריות על המחדל במעשים - החריב 70% מעזה, גרם לטרנספר של כ 200000 ערבים מעזה , חיסל בנתיים את איום החיזבאללה בצפון, עיכב את פרויקט הגרעין האיראני
ספק אם לפיד כראש ממשלה היה מגיע להשגים האלו , יש להניח שאז המלחמה היתה נגמרת לפני שנה בלחץ של גו ביידן הטיפש ,כשהחיזבאללה ממשיך לאיים על הצפון , החמאס היה חוזר לגדרות , והאיראנים היו מגיעים לפצצת אטום.

deltaZer0

Well-known member
לאחר הודעת הנשיא האמריקני טראמפ וראש הממשלה בנימין נתניהו על הגעה לשלב הראשון בעסקה מול ארגון הטרור חמאס – עיקרי ההבנות על פי דיווחים שונים.

בשלב זה צפוי להתבצע שחרור כלל החטופים החיים עד שמחת תורה (כולל), כאשר בנושא החטופים שנרצחו נותר על פי דיווחים "מרחב תמרון" לארגון הטרור.

במקביל, ישראל צפויה לבצע נסיגה חלקית מהרצועה – כך שכוחותינו ימשיכו לשלוט בכ-52% ממנה בלבד.

לאחר שחרור חטופינו צפוי להתרחש שלב נוסף – שחרור מרצחים כבדים מבתי הכלא, מהלך שעלול ליצור רוח גבית לטרור ולהעצים את מסרי הניצחון של חמאס.

בהמשך צפויים דיונים על יתר שלבי העסקה, הכוללים נסיגה ישראלית מלאה, פירוז חמאס, פתיחת האפשרות לעזתים לעזוב את הרצועה ולבסוף שיקומה.

ומה עם ניצחונכם המוחלט???

deltaZer0

Well-known member
1759968209905.png 1759967862283.png
1759967909924.png

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

1759967956859.png
1759968034474.png
1759968061077.png
1759968133602.png

🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?🤔?
לא הבנתי: מי ניצח כאן את מי, אם בכלל???

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Well-known member
1760045632287.png
"הפעם, לא אתן לו להתחמק! עשיתי אותו כזה קטן..."

טראמפ -- הוא REDNECK טיפוסי מהעשירים...

מעניין יהיה לראות, כאשר מחר הוא יקבל את פרס נובל לשלום...
איך הוא יתנהג כעבור מספר ימים/שבועות...

נערך לאחרונה ב:
למעלה