צפה בקובץ המצורף 127161
האש עדיין בוערת בנמל שהיד רג'אי, ומניין הקורבנות רק ממשיך לעלות • ״לפי הדיווחים, השריפה הייתה תוצאה של טיפול לא נכון במשלוח של דלק מוצק שנועד להיעשות בו שימוש בתעשיית הטילים הבליסטיים של איראן״, מסרה חברת האבטחה הימית Ambrey • במרכז הערכה: משלוחים גדולים של כימקליים שעומדים במרכז הפרויקט הבליסטי...
www.israelhayom.co.il
הקופים המתועבים הצהובים עם העיניים ונשמות צרות לחלוטין, מזמן רוצים להשמיד אתכם, אם לא במו-ידיהם ישירות, אז בעזרת כול מיני סוגים של הערבושים.
(רוב הנשק שנמצא בעזה היה תוצרת סין
ונקנה בסין -- האויב הכי גדול והחזק של המערב)
כמו-כן, שחכתם
כבר, כי בעזרת ווירוס הסיני שכאילו "ברח" ממכון הביולוגי המרכזי הסיני באוחאן, נהרגו בישראל כ-
10,000 יהודים, בעיקר זקנים, בני אדם חולים ומסכנים אחרים.
הם היו קרובי משפחותיכם.
אתם לא זוכרים זאת
כבר???
למרות
הכול, אתם ממשיכים להתפלל לעגל הזהב?
מי מן הישראלים עדיין מעז לדון בהקשר לניירות הסיניות???
הפעולה המסחרית היחידה שאפשר ליהודים הנאורים לבצע עם הזבל הסיני -- short only!!!
את מי אתה רוצה להפחיד כאן, את מהגר אמריקאי עם GC ביד ושיוך למסגרת כוח השיפוט וחסינות החוק האמריקאי???
הכול נמצא כאן במסגרת חופש הביטוי המקובל בארה"ב.
הנשיא טראמפ מתבטא בפומבי, בנושא הנ"ל, החל מ-2016.
הנשיא טראמפ קורא לווירוס ה-SARS COV-2 -- לא פחות ולא יותר מאשר "ווירוס הסיני".
אני מעריץ גדול שלו וחוזר על דבריו.
מהפרוכטוקולים?
מאיזה פרוקטוקולים???
לא שמעתי, לא יודע על מה אתה מדמיין -- זכותך המלאה להתחרפן.
שמעתי רק על תיאוריות הישראליות(או פרוקטוקלים הישראליים --
אולי פשוט מישהו חייב להגיע לרופא פרוקטולוגיה?) מסוג הבא שחושף ראש הממשלה שלך:
מה אומר?
p.s. 1
מצטער על קשיי קליטה -- לקח לי זמן לפענח את המסר העשיר שלך,-- הרי, אני כ"כ שמח לא לחיות בישראל, אלא כ"כ מאושר לחיות בארה"ב שכבר שחכתי לדעת ולקלוט מיד את המסרים המקוריים של הישראלים מן המניין.
למה אני מתכוון???
לזה שהבנתי בסוף על איזה תיאוריות כתבת למעלה!
עשיתי קצת חיפוש ברשת ומעט OSINT ומצאתי
את זה:
ועוד משהו:
ועוד:
אבל, נוצרה לי הבעיה: מכיוון שאינני ישראלי
בנשמה, אלא סתם יהודי אחד מרוסיה שהיגר לארה"ב(לארץ המיוחלת שלי),
כלומר, בגלל שאינני שאויש כמוך,-- קשה לי לחבר את העובדות הנ"ל ביחד(
הווידאו והתמונות) נכון,-- פשוט המוח שלי הרבה יותר קטן מהמוח של הישראלים.
לכן, אנא עזור לי לגלות, מה זה התיאוריית ה"דיפ סטייט" הזו שראש הממשלה שלך חשף היום בפומבי?
הרי, אתה נראה ונשמע כמו מאוד משכיל בנושא זה, יחסית אליי.
תכלס -- מה נוצר קודם, הווידאו או התמונות???
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
על-מנת לא להישאר חייב, אבצע ניתוח מעמיק של כל הפוסטים שכתבת בעבר בפורום זה, אעקוב על כול פוסט ופוסט שלך(ולא רק שלך) על מנת לוודאות באמצעות פניות יומיות ושבועיות סדירות לרשות לניירות ערך החל ממחר בבוקר, כי לא מתבצעת פעילות פומבית לא חוקית בנוגע לניסיונות הרצת ניירות ערך והפצת דברים כוזבים באופן מכוון וקבוע בפורום זה בהקשר לאותם הניירות ערך, על-מנת להטעות ציבור ישראלי הלא מתמקצע בתחום, ע"י הפקה בפורום המלצות קנייה/מכירה של אותם ניירת ערך, האם במישרין ואם בעקיפין.
נ.ב.
משאיר לך קישור לפורום השכן שבו מתבטאים אחים וחברים שלך כול יום וכול היום בצורה שבאמת עוברת על הנורמות חופש הביטוי(אם קיים כזה אצלכם) בישראל:
הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות למחוק הודעות לא ראויות עפ"י ראות עיניה, וזאת ללא דיחוי ומבלי מתן הסברים, ולחסום כל טוקבקיסט שמפריע להתנהלותו התקינה של הפורום, או שדבריו מנוגדים לחוק ו/או לתקנון ולהנחיות הנהלת האתר. יש לכתוב באופן מכבד וסבלני גלישה נעימה
www.tapuz.co.il
זאת האקטואליה הישראלית, אתה יוכל להתגאות בכך.
(אינני פוסל את התופעה, כאשר אתה וחבריך מסתתרים מאחורי מספר שמות משתמשים אחרים בפורומי טפוז ויוצרים פרובוקציות עם מטרות שונות -- זה נלקח בחשבון מראש)
p.s. 2
עוד קישור בשבילך: בהקשר למותם של כ-10,000 יהודים מסכנים(אני מדגיש -- לא רק ישראלים, אלא יהודים) בזמן הקורונה בישראל:
he.wikipedia.org
עדיף לך להדליק נר זיכרון(אם קיים הזיכרון) עבור 10,000 יהודים שמתו בישראל בגלל הווירוס הסיני.