לקראת פרידה

אור-לך

New member
נ.ב.

לאהוב ולהתגרש - זו כבר אפיזודה אחרת... בכל מקרה, עדיפה הדרך הראשונה על שניה.

אין כזה דבר

אין כזה דבר סיפור גדול או קטן. עבור כל אחד מאיתנו הסיפור שלו הוא הכי גדול שיש. אנחנו לא בתחרות שירי העצב כאן. האם עשית די על מנת לשמר את נישואיך? זו שאלה שרק את יכולה להשיב עליה. ייתכן שגם אם לא עשית די, זה נבע מכך שלא רצית לעשות די. וזה ``די`` בפני עצמו. וד``א כולנו קוראים את האחר מתוך נקודת ההשקפה שלנו, ואם המכתב שפרסמתי גרם לך לחשוב ולו קצת - השגתי את מטרתי (שלא היתה קבלת התייחסות ספציפית דווקא). שלך, שבורה לרסיסים

nando

New member
שבורה שלמה שכמותך !!!

כמה מזל היה לגרושך שהיית לצידו. וכמה עיוור היה... אני מכיר משהי שהיתה יכולה ללמוד פרק אחד או שניים על נכנות להתמודד בחיים. היום היא מאחורי, אבל איזה הרס היא זרעה בדרך החוצה.מקווה שלפחות לא שרטת לשם תענוג הפציעה כמו שעשו לי. אני בטוח שבעצם לא עשית זאת ! איזה יפה היא נפשך !

ננדו יקר

ייתכן שזרעתי הרס בדרך החוצה, אך אם עשיתי זאת - לא במתכוון זה נעשה. צר לי, אך אינני יכולה להעיד על התחושות שחש גרושי באשר לאירועים שקדמו לגירושין. אני מניחה שגם הוא מסתובב עם בטן מלאה (למרות שאני מעדיפה לחשוב שכיום הוא מצטער). גם אינני יודעת להעיד עד כמה יפה היא נפשי, לעיתים יפה היא ולעיתים מכוערת למדי. לראיה, לא כל חבריך לפורום מסכימים שדווקא יפה היא, כך שהכל הוא בעיני המתבונן. שלך, שבורה לרסיסים

למעלה