לקראת סוף השנה תמונה ישנה שמצאתי מזהים ?
ה הגבירה מן האגם New member 3/1/08 #5 דווקא כן../images/Emo66.gif את מי אתה מזכיר לי בתצלום הזה? אני שוברת את הראש כבר כל הבוקר ולא מצליחה לשים את האצבע...
דווקא כן../images/Emo66.gif את מי אתה מזכיר לי בתצלום הזה? אני שוברת את הראש כבר כל הבוקר ולא מצליחה לשים את האצבע...
א אילן ענבר New member 3/1/08 #6 חבר שלי רוני אומר שאני מזכיר את פולי מהגששים-מסתדר גם לך ? אם כן יחשב לי הדבר לכבוד שכן אני מעריץ שלו.
חבר שלי רוני אומר שאני מזכיר את פולי מהגששים-מסתדר גם לך ? אם כן יחשב לי הדבר לכבוד שכן אני מעריץ שלו.
ה הגבירה מן האגם New member 3/1/08 #7 בחיי שהוא צודק../images/Emo70.gif בינגו../images/Emo70.gif תודה. הוקל לי...
מ משה ג ל ז ר New member 4/1/08 #11 אתה שואל אותי אם אני יודע? אם אתה רוצה להיות דומה אז אתה דומה אם אתה לא רוצה אז אתה לא דומה. זה כשרון להיות דומה
אתה שואל אותי אם אני יודע? אם אתה רוצה להיות דומה אז אתה דומה אם אתה לא רוצה אז אתה לא דומה. זה כשרון להיות דומה
מ משה ג ל ז ר New member 4/1/08 #12 תמונה של משה איש כסית היתה לי גם תמונה שלו בתרשבוש מתקופה שהיה יותר שמן, ושם זה בול פה זה רק דומה