לקראת סגירת חוזה

otherthings

New member
לקראת סגירת חוזה

הבית מלא בליקויים ובעלת הבית מוכנה לשלם רק על החומרים. מה מקובל? מה עדיף, שטר בטחון או צ'ק? ע"ס כמה?

NightElf

New member
החוק מחייב את בעלת הבית לתקן

את הליקויים, אם היא לא רוצה, וזה מפריע לך, את לא חייבת להכנס לדירה, ומומלץ לציין את הדבר בחוזה, התחייבות בעלת הדירה לתקן את הליקויים במועד מסויים שלאחריו הדבר יחשב כהפרת חוזה. עדיף להמנע מצ'ק בטחון שמאפשר פרעון מיידי, ולהתעקש על שטר בטחון שדורש פרוצדורה בירוקרטית לפדיונו, והוכחה לעשיית נזק מצד השוכר לדירה. לרוב הסכום ינוע בין כמה אלפים לעשרות אלפים, או בהתאם לערך הדירה, או בהתאם לשווי של שכ"ד כפול מספר חודשי השכירות.

EYAL 79

New member
סקר קצר - גובה שטר בטחון

איזה סכום דורש מכם בעל הדירה בשטר הבטחון/ערבות ? רצוי לציין 1. אזור גאוגרפי 2. מספר חדרים 3. שכירות כוללת 4. גובה השטר תודה מראש. אני עושה את הסקר הנ"ל מכיוון שבעלי הדירה העלו אחרי שנתיים מגורים שלי אצלם, את שטר הבטחון מ16,000 ש"ח ל 25,000 ש"ח, וזאת למרות שלא היו לנו מעולם בעיות / חיכוכים / ויכוחים / והדירה במצב הרבה יותר טוב ממה שקיבלתי אותה (שמרתי עליה יפה וגם טיפחתי) 1. רמת אביב 2. 4 חדרים 3. 900 דולר 4. 25 אלף ש"ח

לקשמי

New member
שטר בטחון

עד כמה שזכור לי, בדירה הנוכחית (שאני גרה בה קרוב לשנתיים ולכן לא זוכרת) אבא שלי חתם על שטר הבטחון (כי הוא גם חתם על ערבות ובמקרה שלי, הערב חותם על שטר הבטחון) בשווי של 10,000 ש"ח. (אם אני זוכרת נכון).

לקשמי

New member
אופס, הפרטים שביקשת ../images/Emo13.gif

איזור גיאוגרפי - תל אביב חדר אחד (דירת סטודיו כזאת) והסכום שציינתי.

EYAL 79

New member
תודה , מחכה לעוד תגובות כדי ליצור

מדגם מייצג. תודה

למעלה