לקראת סגירה-CBR250 2012 או NINJA 250 2008-9

ziv payne

New member
לקראת סגירה-CBR250 2012 או NINJA 250 2008-9

אז לאחר תקציב של כ40K שיכלול גם ביטוח ולפחות קסדה,יש לי את שני האפשרויות הללו לרכוש הונדה CBR250 שנת 2012 חדש מהחברה ב36K, או יד שניה בכ30K עם 6K קילומטר. או קוואסקי נינג'ה 250 שנת 2008-9 עם כ 30-45 אלף קילומטר (קצת מדאיג העניין) בכ26K. אני ממש מתלבט בין אם לקחת את הנינג'ה או את ההונדה,זה שיש לנינג'ה יותר כוח סוס לא מעניין אותי בכלל,מכיוון שבשני האופנועים הישיבה זהה (לא הכי נוחה) ועלות הטיפולים זהה,מלבד צריכת הדלק היותר גבוהה של הנינג'ה אך זה לא מה שאני מסתכל עליו. האם שווה לרכוש נינג'ה יד שניה עם יקלומטראז' גבוה? או שדווקא לקנות שנתון מתקדם יותר של הונדה עם כלום קילומטר בכ5K נוספים? תודה מראש ושבוע מצויין ובטוח לכולנו

ziv payne

New member
שתי אפשרויות כמובן-השעה לא עושה כבר טוב

gamgam

New member
כלל האצבע שמנחה אותי בחיים הוא

שאיפה שיש התלבטות בין הונדה וקוואסאקי, תמיד לבחור בהונדה!! ולגבי הנתונים הספציפיים שלך, קילומטרז׳ גבוה לא תמיד אומר אופנוע שחוט וקילומטרז׳ נמוך הוא לא תמיד בונבוניירה. צריך לבחור כל אופנוע לגופו. לפי הנתונים שהצגת, בהנחה שהוא עובר בדיקה פרפייקט, CBR יד שניה ייתן לך יופי של פיתרון למשך כמה ימים לפחות (למה כמה ימים? כי כבר אחרי כמה ימים אתה תתחיל לחשוב על המילה ״לשדרג״) אם יש לו ריג׳קטים אז כבר הפער מחדש לא משתלם ( מאיזה שנה היד שניה?). שים לב שבמצב השוק יכול להיות שיש לך טווח התמקחות גדול הרבה יותר בהצלחה....... בשידרוג!

Zrex

New member
תבחר מה הגיוני ונכון

ההונדה הוא השחקן החדש בשוק הנינג'ה משאיר אחריו שובל של מאות רוכבים מרוצים ההונדה בדרך לשם כי מבתרר שהוא כלי ממש מצויין קשה למצוא נינג'ה שלא טחנו אותו למרות שאם תתאמץ תמצא. אני אם לא היה לי ברירה הייתי הולך על הונדה חדש מהניילון

לגבי ההונדה, 6K לא שווה את ההפרש! במיוחד

כשתמיד אפשר להוריד את המחיר של החדש בכמה שקלקלים. לגבי הנינגףה קודם תחליט שנתון 08 או 09 ?? שלא יבלבלו לך את הביצים. זה או זה או זה .. בכל מקרה יש לו ק"מ לא נמוך, אני משאר שה 45K שייך לשנתון של 08 ? גם כמה ידיים הם עברו ? יש לך מושג ?

liquidspice

New member
אתה רציני
ברור שCBR250

גם לקחת חדש מהחברה וגם הונדה. בכל המבחנים החשובים שראיתי, ההונדה ניצח. רכבתי על שניהם ולמרות הנפח הנמוך, אין ספק שהבחירה שלי היתה ההונדה. גם משומש וגם קוואסקי, עלו לי לא מעט כסף ואחרי שהתעלמתי מלא מעט הזהרות בנושא

ziv payne

New member
וואו את האמת,הופתעתי

הייתי בטוח שהרוב יגיד לי קוואסקי בלי לחשוב פעמיים. הנינג'ה יש מספר אפשרויות: חדש מהחברה שלא בא בחשבון (45 לפני שהוא על הכביש),יד שניה עם כ40K בכ26 אלף שח,כל מיני נינג'ות ידיים שלישיות ורביעיות עם כ35 אלף קילומטר בכ26 אלף שח. החלום הוא כמובן נינג'ה בירוק שלא ניתן להשיג אלא אם כן במחיר כמעט מלא (שנת 2010 עם כ6K ב37 אלף שח). ההונדות המדוברות הן יד ראשונה שנת 2011 עם כ5-6K בממוצע. על ההונדה רכבתי,ומכיוון שאני 1.90 ושוקל כ70 קילו הוא קצת צפוף אבל הנסיעה בו הייתה תענוג ,הגיר המנוע הכול באמת תפקד מצויין. מבחינת מראה אין מה לעשות הנינג'ה מושך יותר,אך לוח השעונים שלו מכוער ברמה מפחידה ומורידה את החשק לרכוש את האופנוע,בנוסף לזה שאין לו מד דלק ואצטרך לנחש מתי לתדלק,לא אוהב משחקים כאלו,ובנוסף שכפי שאמרתם באמת רוב הנינג'ות נקרעו. אך המחיר הוא כ5K הפרש בממוצע מההונדה... הונדה חדש מהחברה אין סיכוי אפילו שזה נוח מבחינת תשלומים,מהסיבה שהערך של כלי חדש יורד מאוד וזה גם ככה כלי מעבר לכשנה וחצי שנתיים,אז למה להשקיע כ40K אם אפשר ב10K פחות לרכוש כלי אומנם שנת 2011 אבל עם כולה 5K קילומטר?

ziv payne

New member
ההפרש משתנה

למשל יש נינג'ה שמסתבר שעבר החלקה ותאונה חזיתית ולטענת המוכר לא נגרם נזק לשסי וגיר ומנוע מתפקדים מצויין,האופנוע עם 20K קילומטר שנת 2008 יד ראשונה. הוא רוצה 2000 מתחת למחירון (24K) ,הפיירינג לא סודר ויש מספר שריטות וחלקים לא חדשים שהוחלפו... או מאידך,את הCBR עם 4-6K קילומטר ידיים ראשונות בכ30K. לנינג'ות גם ככה אין הבדל בין השנים,לוח השעונים המזעזע לא השתנה והמפרט אותו מפרט. השאלה אם שווה להסתכן ובכלל להכניס אופנוע כזה עם התאונה וההחלקה לבדיקה ולרכוש אותו... אפילו שזה 2000 מתחת למחירון לך תדע באמת מה מצבו.. או שזה בכלל בזבוז זמן משווע ועדיף לקחת CBR250 שנת 2011 עם כלום קילומטראז' ובנוסף גם אחריות לעוד שנה וחצי..

gamgam

New member
תאונה חזיתית 2000 מתחת למחירון???

נשמע כמו אחלה עיסקה. עזוב בדיקה, לך על זה ככה. אם תלחץ את המוכר עוד קצת הוא בטח יסכים לסגור איתך בסוף על מחירון.
תקרא שוב את הפוסט שלך ותבדוק איפה פה ההתלבטות בכלל!!

NEO83

New member
לא הייתי לוקח אופנוע כזה במחיר כזה

נתחיל בזה שלמה לך להכניס ראש למיטה חולה? חוץ מזה פיירינג דפוק זה המון כסף.

Mr BIG Biker

New member
אין התלבטות בכלל לך על ההונדה !

איך אתה משווה בכלל כלי 2011 לקווא 08-09 "טחונים" ?! לך על הסיביאר עם ה7Kקמ וסע ברכה, רק תבדוק אותו קודם

נשמע סוטר את ההגיון

הונדה בפער מחירים כזה מול קאווסקי ישנים . או שהשוק של הנינג'ות בקרוב יתיישר מול המכה שנתנה לו הונדה או שיש סיבה לפער הלא ברור הזה. אני בכל מקרה מבין את הלבטים שלך - הייתי עושה הכל כדי ללכת על הקוואסקי. מטיול לים המלח התרשמתי מאחד שרכב איתנו (500-600תים) ושייט בלי למצמץ כל הדרך בשקט על 140. בכלל - הונדה אופנועים לדעתי רחוק מהונדה מכוניות (ששם השם מוצדק) וכל קוואסקי שהיה לי נתן ערימות של פאן לעומת ההונדות שהיו לי. לדעתי תחפש בעקשנות ובסוף תמצא מציאת קוואסקי (קשה לי להאמין שבשוק של היום בעלי הנינג'ות מקבלים את המחירים שהם מפנטזים עליהם)

ההונדה היחידה שאני אהבתי

היה 954 שביליתי איתו חודש ואני בקוואסאקי (כן חוץ מהסוזוקי)השלישי שלי כרגע ושום בעיה מיוחדת לא ראיתי לא אצלי ולא אצל חברים ברכבים הייתי הולך על הונדה כמו שחולה רוח אמר פה...באופנועים......תחליטו לבד

ziv payne

New member
אני כבר זמן רב מנסה להשיג נינג'ה לנסיעת מבחן

למטרו משום מה אין,אז שאלתי אותם איך אתם מצפים מבן אדם שיקנה את האופנוע בלי נסיעת מבחן? הנציג לא ידע מה לענות ופשוט אמר לי "לא יודע". הבנתי שהם לא רציניים,וגם שמעתי לא מעט ביקורות רעות על אופן ההתייחסות של מטרו ללקוחות במכירה+במוסך. מה שגם אין כרגע כלל וכלל נינג'ה ירוקה,אם היה בצבע הזה כנראה שכבר הייתי לוקח לבדיקה...

למעלה