לקראת משחקי הלילה...

endorms

New member
לקראת משחקי הלילה...

אני מניח שאין כל כך מה להרחיב בנידון. אף תוצאה לא תיחשב להפתעה מרעישה, גם לא ניצחון אחד של אטלנטה או קליבלנד. מכל מקום, לכל מי שיודע לקרוא אנגלית ויש לו כ 20-30 דקות פנויות: http://sports.espn.go.com/espn/eticket/story?page=090511/billups אחת מכתבות הפרופיל המדהימות ביותר שיצא לי לקרוא. אמנם ארוכה אבל שווה כל רגע. אשמח אם תשתפו בהתרשמותכם.

בדיוק חזרתי מהמדורה, בזמן לדאלאס-דנבר.

כרגע 10-8 לדנבר 5 דקות, ויצאנו לדרך, מצאתי יופי של שידור, מי שרוצה מוזמן לשלוח פרטית אם השידור יחזיק מעמד :)

13 הפרש לדנבר לקראת סוף הראשון

אם המשחק ממשיך ככה אני פורש לישון. דנבר קולעת מכל מקום.כרמלו עם שלשה, מהלך אחרי סמית' עם שלשה ואחר כך קלייזה! דנבר כבר עם 5/6 לשלוש...

OrEl74

Well-known member
מנהל
רבע רביעי...צמוד מאוד 102:100 לדנבר כרגע

כרמלו עם 36 נק' דירק עם 32 ואללה אחלה משחק הולך שם

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאלאס נוטלים את ההובלה חצי דקה לסיום!!

דירק ענק בדקות הסיום!! 106:103 לדאלאס והכדור שלהם...יוצאים לפסק זמן! איזה מתח

OrEl74

Well-known member
מנהל
שניה לסיום!!! נקודה לדאלאס טרי נשלח לקו

OrEl74

Well-known member
מנהל
נגמר! דאלאס נשארים בחיים עם ניצחון 119:117

דירק אדיר עם 44 נק' ו-13 ריב'. בדנבר כרמלו משחיל 41... צריך לצאת לעמל יומי אז מי שראה את המשחק מוזמן לשתף אותנו

rapgamer4ever

New member
אי אפשר שלא לעריך את דירק

הוא ממש עושה מעל ומעבר. מנצל את היכולות שלו עד הסוף, לוקח אחריות ועושה הכל בשביל לנצח. יש מצב שהוא הסקורר המוגבל אתלטית הכי גדול מאז לארי בירד?

carmelo

New member
הוא 7 פוטר עם יכולת קליעה טהורה

אז לעמדה שלו, הוא לא ממש צריך אתלטיות...הוא לא שיחק כסמול כבר יותר מחצי עשור, אז אין יותר מה להשוות אותו לבירד. בכל מקרה, צעד חשוב של המאבס בדרך לעשיית המהפך שמעולם עוד לא התרחש בNBA...אם הם עוברים את דנבר, האליפות בכיס שלהם.

reem077

New member
נוביצקי קלע מדהים

באמת אחד השחקנים שאני הכי מעריך, בנאדם שמגיל צעיר היה השחקן הכי טוב בליגות נוער בגרמניה וחיסל את כולם בלי בעיה, אבל בזכות שאיפה והמזל שהיה לו מאמן אישי טוב שאמר לו שהוא יכול להיות הכי טוב בגרמניה כבר עכשיו אבל אם הוא רוצה לשחק עם הטובים ביותר הוא צריך להתאמן והרבה.. והוא לקח את זה ברצינות ועבד שעות כל יום מחוץ לאימוני הקבוצה ופיתח יכולת לשחק בכל עמדה אפשרית. בכל זאת, אני לא נותן לדלאס הרבה סיכוי, דנבר פשוט יותר טובים, וגם לאורך העונה היו יותר טובים. אני לא חושב שהפלייאוף יכול עד כדי כך לא לשקף את העונה הרגילה

ikrmr

New member
עד כה לדירק בעונה הסדירה 22.7 נק' ב-% מעולים

בס"ד 47.2% מהשדה, 37.8% מהשלוש ו-87.2% מהקו. ובנוסף 8.4 רי' 2.7 אס', 0.9 חט', חסימה אחת ו-1.9 אי' ב-36.6 דק' למשחק. בפלייאוף לדירק 25.4 נק' (45.3% מהשדה, 36.7% מהשלוש ו-87.7% מהקו), 11 רי', 2.54 אס', 1.23 חט', חסימה ו-2.15 אי' ב-41.9 דק' למשחק. וכן הוא אחד מארבע שחקנים בלבד שקלעו באותה עונה לפחות 50% מהשדה, 40% מהשלוש ו-90% מהקו (האחרים הם בירד שהיה הראשון ועשה פעמיים, פרייס שעשה פעם אחת מעל שלושת הנתונים הללו ונאש שעשה שלוש פעמים מעל הנתונים הללו כולל השנתיים האחרונות, כשפרייס ונאש הם היחידים עם לפחות 40% מהשלוש ו- 90% מהקו לאורך הקריירה - לנאש עד כה 43.2% מהשלוש ו-90.03% מהקו כשיש לו 48.7% מהשדה, כשלפרייס 40.2% מהשלוש ו-90.4% מהקו כשיש לו 47.2% מהשדה [בפלייאוף לפרייס רק 33.7% מהשלוש ושיא של 94.4% מהקו וכן 46.4% מהשדה, ולנאש 41.3% מהשלוש ובדיוק 90% מהקו וכן 46.7% מהשדה, שהם אחוזי פלייאוף דומים לריי אלן שיש לו 45.4% מהשדה, 41.1% מהשלוש ו-90.2% מהקו לעומת 44.8%, 39.8% ו-89.3% בעונה הסדירה).

rapgamer4ever

New member
אני לא משווה אותו לבירד

אני פשוט לא חושב שהיה סקורר כ"כ טוב וגם מוגבל אתלטית כמו נוביצקי מאז בירד. ואין לי מושג מה גורם לך לחשוב שדאלאס תעבור את דנבר (היא פשוט פחות טובה, בפיגור 3-1 ובלי ביתיות) או מה גורם לך לחשוב שאם היא תעבור את דנבר היא תיקח אליפות. יש סיבה לזה שדאלאס במצב בו היא נמצאת. אין לה יכולות של אלופה, לדעתי גם אין לה יכולות של קונטנדרית.

carmelo

New member
לא חושב שהם יעברו את דנבר

אבל לגבי האפשרות שייקחו אליפות במידה ויגיעו לגמר המערב והלאה - זה בגלל שקראתי שאם קיד שומר את קובי ולברון, הם ישחקו רך מולו כי הם מעריכים אותו יותר מדי בשביל להשפיל אותו :)

ikrmr

New member
בהבדל אחד גדול

בס"ד כמה שדירק עושה מעל ומעבר, הגאונות , המנהיגות והווינריות של בירד הם דברים שדירק לא מתקרב אליהם, ולא צריך לבוא לדירק בביקורת על כך.

Orenseg

New member
הוא לא מוגבל אתלטית

בטח לא כפאוור פורוורד. אולי הוא לבן-אירופאי ולא פיזי כמו סקוררים פאוור פורוורדים סקוררים אחרים, זה לא אומר שהוא מוגבל אתלטית. סורוקה קרא לו פעם "נער הגומי"

למעלה