לקראת מצעד הגאווה: המדינה כנראה רוצה עוד רצח!!

aשרון

New member
לקראת מצעד הגאווה: המדינה כנראה רוצה עוד רצח!!

בית המשפט דחה אתמול (רביעי 1.6.16) את בקשת המשטרה להוציא כמה עשרות צווי הרחקה נגד אזרחים שהמודיעין המשטרתי סימן כמי שעשויים לפגוע במשתתפים במצעד הגאווה בתל אביב המתכונן להתקיים ביום שישי הקרוב בתל אביב.

רשימת האנשים של המשטרה גובשה על ידי בדיקה ברשתות החברתיות וכן בעקבות עבירות שבהם נחשדו בעבר. רבים מהתושבים שזומנו לתחנת המשטרה כדי לחתום על הרחקתם סירבו לעשות כן. לפיכך פנתה המשטרה לבית משפט השלום בתל אביב - אך השופט עודד מאיר דחה את הבקשה בטענה כי אין חשד סביר לכך שבכוונת אותם גורמים לפעול נגד המצעד והמשתתפים בו. ובגלל שהמשטרה הציגה רק דוחות מודיעין ולא ראיות על כוונה של כל אחד מהאזרחים להפר את הסדר או לפגוע במי מהמשתתפים. בשל נימוקיו, משכה המשטרה את בקשותיה.

אז בקיצור: ההחלטה של בית המשפט לדחות את בקשת המשטרה נבעה מכך שהמשטרה לא מצאה די מידע מודיעיני המעלה חשד סביר לכוונה לפעול נגד המצעד והמשתתפים בו.

ואני שואל למה?
אם למשטרה יש ספק, אז יש ספק, ובית המשפט צריך לאשר את צווי ההרחקה. אפילו להוציא צו מעצר לאותם אנשים לכמה שעות של המצעד, אי אפשר לקחת את הסיכון שיהיה עוד ניסיון לרצח. אנחנו חיים בזמנים מסוכנים בהם אנשים מרגישים שהם יכולים לקחת את החוק לידיים, וזה מסוכן.

כמו כן, במשטרה סירבו לחשוף לתקשורת את היקף הכוחות שיאבטחו את המצעד (אני חושב שזה חכם), התראות על כוונה לפגוע במשתתפים ואת המספר המדויק של צווי ההרחקה שביקשה להוציא.

אתמול בשעות הערב קיים מפקד מחוז תל אביב במשטרה, ניצב משה אדרי, סיור שטח במסלול המצעד ועקב מקרוב אחר התוכנית המבצעית של מרחב ירקון לאבטח את המצעד.

אני לגמרי איתך

עם יש ספק אז אין ספק!
המדינה הזו לא לומדת לקח. הלא רק לפני כמה חודשים נרצחה נערה בירושלים, ולמשטרה היה מידע מודיעיני אודות הרוצח השפל.
לא ומדים פה מטעיות וזה מאוד עצוב העייני.
מי יתן ואלוהים יעזור לנו לעבר את המצעד הזה בשלום

yaronsegev1

New member

אני נוהג להשתתף במצעד בכל שנה.... לתמוך בקהילה. ואני מודה שהשנה אני מאוד חושש, ואף שוקל שלא ללכת...
חבל שמה שמניע אותנו זה פחד

זה לא עובד כך

צו הרחקה מהווה פגיעה בחופש פרט. בית המשפט לא נוטה להוציא צווי הרחקה רק על סמך "ספקות". זה צריך להיות על פי תשתית ראייתית מספקת, וכנראה שהשופט לא השתכנע שכאן התשתית היא כזאת.

על המשטרה מוטלת האחריות לאבטח את האירוע בכל מקרה. שהרי גם צו הרחקה, הוא לא יותר מצו - לא מדובר על מעצר עם אזיקון. מי שהוא עבריין בסדר גודל כזה ששם לא מטרה לרצוח (אחת העבירות החמורות ביותר) , לא יזיז לו העניין של צו הרחקה.
לי זה נראה שמשטרת ישראל רצה בסך הכל לכסת"ח את עצמה למקרה שיהיה אירוע. כמו שאמרתי - האחריות לאבטחה מוטלת עליה בין אם יש צו ובין אם אין.

רWע מרWIע

New member
זה לא המדינה רוצה, זה אתם רוצים

אם יהיה עוד רצח, תהיה לכם אחלה סיבה לצרוח בקולי קולות כמה אתם מסכנים ומופלים - למרות שכל השנה, בכל מקום, שומעים רק אתכם

המצעד הזה זה פרובוקציה שנועדה לעצבן ולפגוע, ואתם יודעים את זה יפה מאוד
זה מה שכל כך מהנה בעיניכם, הידיעה שאתם פוגעים

mountain0goat

New member
אם לא היינו מופלים לא היינו צורחים.

מסכן שלי, רק לא פרובוקציות לנפש העדינה שלך.
כי אנחנו צריכים לשבת בבית בזמן שרוצחים אותנו על זה שאנחנו הומואים.

אני פשוט לא מאמינה!
משעמם לך אז אתה יושב מול המחשב

כל הזמן הודעות הומפוביות בכל פורום אפשרי?

רWע מרWIע

New member
לא

רק להודעות שהגיעו לראשי (
כפול 1000)

אם תפוז מעלים פוסט לראשי, המשמעות של זה היא "אנו קוראים לכל הגולשים לבוא ולהביע דעתם"
פוסט שלא מגיע לראשי - זה עניין של גולשי הפורום בלבד

הדעה שלי מייצגת את רובו המכריע של הציבור בארץ

mountain0goat

New member
מי זה המייצג הלאומי הזה ולמה לא שמענו עליך בחדשות

מה אתה מבזבז פה את הזמן שלך עלינו, הכנסת מחכה לך.

aשרון

New member
הגולש נחסם

הגולש 'רשע מרושע' נחסם מכתיבה בפורום עקב התבטאויות הומופוביות.

למעלה