לקראת מעבר ללונדון

בקר12

New member
בעיקרון כן זכאים אבל הייתהו יוזמה

לשלול קצבת ילדים מהורים עם הכנסות מעל רף הכנסה מסויים.
לא התעדכנתי אם זה יושם עוד אולא.

אספרסו2

New member
איזו אפליה,

טוב שבגרמניה לא מענישים הורים לילדים שמתפרנסים היטב.

מיגרלי

New member
האבסורד עוד גדול יותר

הקצבה נשללה ממשפחה בה אחד ההורים מרוויח מעל 50 אלף לשנה (בין 50 ל 60 יש זכאות יחסת), גם אם הוא מפרנס יחיד. אבל אם שני ההורים עובדים ומרוויחים כל אחד 50,000 הם עדיין יקבלו את הקצבה. גם אם ביחד הם מרוויחים הרבה יותר. כי חישוב המס הוא אישי ולא משפחתי כמו בישראל. היה על זה בלגן רציני פה. בהתחלה דיברו על משכורת של 40,000.

jonbaum

New member
יש על זה דיון בכל מקום כנראה

מי שמרויח הרבה כסף באמת לא הגיוני שיקבל כסף ממשלם המיסים כדי שיגדל את הילדים שלו. Sex subsidy כפי שקרא לזה כאן מנכ"ל ראיינאייר. באירלנד שקלו להפוך את הקצבה ל-means tested, כלומר יבדקו את ההכנסה של כל אחד ומעל הכנסה מסויימת יפסיקו לתת את הקצבה, אבל הגיעו למסקנה שהעלות של האדמיניסטרציה של כל זה תהיה יותר גבוהה מהחסכון. לכן כיום מדברים על זה שיורידו מס הכנסה על הקצבה, וכך מי שמרויח הרבה ישלם הרבה מסים על הקצבה ומי שמרויח מעט ישלם מעט.

ronnm

New member
תודה על התשובות

לפי האתר:
https://www.gov.uk/help-with-childcare-costs/free-early-education
עדיין יש את השעות חינם האלה. אני מקווה שכך ישאר.
לפי המידע שקיבלתי ממיגרלי ומ annadolly נראה שבאמת עיקר הוצאות החינוך יהיו על הקטנה.
בהחלט הכוונה שלנו ניא לטווח ארוך. לא יוצאים להרפתקאות כאלה עם 3 ילדים. יש לנו גם מעט כסף בצד להתחלה, שאני בטוח שתהיה קשה.
לגבי השכר, לפי טבלאות שראיתי זה השכר החציוני לתפקידים שאני מעוניין לעשות, ככה שיש סיכוי שאקבל אף יותר. בשלב כלשהו גם אשתי תתחיל לעבוד ואז ירד הלחץ עוד.
מהתרשמות שלי על דירות להשכרה באזור golders green נראה לי שתקציב של ~400GBP לדירת 2 חדרי שינה אמור להספיק. רק מטרידה אותי השאלה האם הדירה והחדרים גדולים מספיק.
בקרוב נצטרך "לקפוץ" ללונדון להתרשם בעצמנו.
שני האחים שלי גרים בלונדון ככה שהנחיתה תהיה רכה...

בקר12

New member
צריך להכפיל ב 4 ושליש לקבל את העלות החודשית.

לטעמי 3 ילדים ושני חדרי שינה זה קצת צפוף אבל זה מאוד תלוי בדירה ואו בית.

למעלה