לקראת מעבר לבית חדש

astro1969

New member
לקראת מעבר לבית חדש

שלום רב לפורום, אני הדיוטה גמורה באסטרולוגיה, ובכל זאת מאוד רוצה לדעת, ומבקשת את עזרת הפורום: אני ובן זוגי שנינו בני מזל טלה. מצפים לילד ראשון. מתכננים מעבר לדירה שכורה במהלך השבוע האחרון של אוגוסט או בשבוע הראשון של ספטמבר (עדיפות לשבוע אחרון של אוגוסט) אני מייחסת חשיבות רבה למעבר, משום שזה יהיה הבית המשותף הראשון שלנו (עד כה גרנו באופן חלקי במשותף, בדירה 'שלי'. שאני שכרתי) לבית הזה צפוי ילדנו הראשון להיוולד, ושם אנו עתידים להקים ולבסס את הגרעין המשפחתי האם למי מכם יש התייחסות לתאריכים 'טובים', מתאימים לביצוע המעבר? האם ישנם תאריכים שאינם מומלצים? תאריכי 'ירח שחור', או 'נסיגה' למינהם? מקווה מאוד להתייחסותכם המהירה מודה מראש לאלו מכם שירימו את הכפפה בברכת יום טוב

אחיקם ר

New member
OFF

שניכם מזל טלה? בטח לא קל...
סתם, אני רק צוחק, כמובן בכל אופן, תאריכים זה יותר פורום נומרולוגיה. בנסיגת מרקורי עדיף לא לחתום על חוזים, כי אז קל להיכנס לבלבול ולעשות טעויות שמתחרטים עליהם. אבל אם אנשים זהרים ומחושבים, אין סיבה לא לעבור גם בנסיגת מרקורי. בכל אופן, מבחינה אסטרולוגית קשה לחזות תאריכים טובים יותר ופחות, כי כל תאריך טומן בחובו פוטנציאל רב, ובכל פוטנציאל כזה - היתרונות והחסרונות שלו. לדעתי אין צורך להיעזר באסטרולוגיה כאן.

astro1969

New member
תודה אחיקם. ובכל זאת ....

תודה, אחיקם, על התייחסותך. אני אחפש בעצתך את פורום נומרולוגיה .. ובכל זאת, אם יש לך או למישהו אחר כאן בפורום הנוכחי המלצות ו/או מידע לגבי מועדי 'ירח שחור' בשבועיים הקרובים או הפנייה למקור בו אוכל אני לבדוק מועדים כאלו - תבוא עליכם הברכה תודה מראש, וכל טוב

אחיקם ר

New member
ירח שחור את יכולה לראות בשבעה ימים כל שישי

מעבר לזה, כדאי שתדעי שהרבה אסטרולוגים לא מייחסים כל חשיבות לירח השחור!

למעלה