לקראת יום ההתרמה ל CF ב - 22.2.2010

sporTV

New member
תגובה בשם עצמי....

להלן הפסקה האחרונה טרם עניין הטלמרקטינג: "אני מודעת לקושי של החולים ב CF להתראיין אבל, מבקשת מכם להבין שכל הפרסומים מגדילים את המודעות על מחלת ה CF בארץ. לאחרונה אני שומעת מאנשים הערות כגון: "לא שומעים אתכם". חוסר ההיענות שלכם (ויסלחו לי על ההכללה) מקטין את הסיכויים שלנו לגייס תרומות." כלומר, הרבה חולים מסרבים מסיבות אלו ואחרות להיחשף. חוסר בחשיפה גורר חוסר פרסום שגורר מודעות ירודה בקרב הציבור. קרי, לכשיטלפנו לאדם מסויים, אשר לא שמע מעולם על המחלה, הוא וודאי לא יתרום. בעוד שעל כלבי נחייה לעוורים לא צריך להרחיב, זה ברור ומובן. קפיש?

אתה יכול לעזור!!

לך תעשה הדרכה בבית ספר ותכניס בילדים המתרימים מוטיבציה להתרים ולגמור את כל הפנקס!

sporTV

New member
לקראת יום ההתרמה ל CF ב - 22.2.2010

חברים יקרים, יום ההתרמה לטובת איגוד CF, יתקיים השנה ביום שני ח' באדר תש"ע 22.2.2010 . אנו פונים אליכם ליטול חלק בפעילות חיונית זו המסייעת לאיגוד להמשיך בפעילויותיו הרבות למען החולים ובני משפחותיהם. אנא הושיטו יד להצלחה! תחומי הסיוע הינם מגוונים : לפני יום ההתרמה: סידור שקיות ההתרמה לבתי הספר, חלוקת השקיות לבתי הספר והסברות לתלמידים . ביום ההתרמה ולאחריו: איסוף שקיות ההתרמה מבתי הספר, איוש תחנות קליטה של שקיות ההתרמה, ספירת כספי התרומות ופעילים לדוכני התרמה, שימוקמו במרכזי קניות וקניונים ברחבי הארץ. עזרתכם נחוצה לנו! התגייסו נא לפעילות וצרפו אחרים . נא צרו קשר עם משרד האיגוד: טלפון : 03-6702323 פקס: 03-6702324 אימייל : [email protected]

sporTV

New member
בשם יו"ר איגוד .C.F

חולי CF יקרים והוריהם יום ההתרמה לטובת איגוד CF יתקיים השנה ביום שני ח' באדר תש"ע 22.2.2010 בכדי שנוכל לקבל תרומות רבות אנחנו חייבים לצאת בהסברה טובה לציבור. ולהסברה טובה אנחנו צריכים את עזרתכם. בשנים האחרונות סכומי התרומות הולכים וקטנים. קשה לשכנע את הציבור לתרום וכן כל הקרנות צמצמו בתרומותיהם. בגלל עובדה זו נאלצנו לקצץ בסיוע לחולים וכן בסיוע למרפאות. אם לא נצליח לגייס כספים כמו בעבר אנחנו עלולים לבצע קיצוצים נוספים. לקראת יום ההתרמה לקחנו אשת יחסי ציבור בשכר, כדי שתצליח להכניס כמה שיותר כתבות לתקשורת הכתובה והמצולמת. נתבקשתי לפנות אליכם ולבקש את שיתוף הפעולה שלכם. אני מודעת לקושי של החולים ב CF להתראיין אבל, מבקשת מכם להבין שכל הפרסומים מגדילים את המודעות על מחלת ה CF בארץ. לאחרונה אני שומעת מאנשים הערות כגון: "לא שומעים אתכם". חוסר ההיענות שלכם (ויסלחו לי על ההכללה) מקטין את הסיכויים שלנו לגייס תרומות. לדוגמא, הטלמרקטינג שמגייס עבורנו תרומות מגייס 140 אלך ₪ לחודש עבור כלבי נחייה לעיוורים כאשר עבורנו הוא גייס 70 אלף ₪ באותו חודש. (ברוטו). אתם נקראים אל הדגל !!! מוזמנים להשיב לי אישית [email protected] או למשרד 03-6702323 שלוחה 3 מאחלת לכולכם בריאות והצלחה. דליה אור יושבת ראש האיגוד

למעלה