לקראת ט"ו באב (3):

shellyland

New member
לקראת ט"ו באב (3):

איך (ועם מי) אתם מתכוונים לבלות את היום הזה?

nickey

New member
עם החבר שלי

אם הוא יהיה בבית... הוא מתחיל ללמוד בערב בישול בסדנאות בתדמור.

s h i r k u s h

New member
עם עצמי, אנוכי וחתולי ../images/Emo3.gif

אין אהבה, ולכן מתייחסת ליום הזה כיום רגיל לגמרי.

s h i r k u s h

New member
אוהבת והוא גם אוהב אותי...

יותר מדי... הוא נדבק אליי כמו דבק מגע, מאז שההורים שלי נסעו. מזל שהם חזרו היום

De-Panther

New member
חברה שלי בטיול של הנוע"ל אבל אולי..

המשפחה שלי נוסעת לגזיזת שיער של מישהו בצפון(משפחה של חברה של אבא שלי דתיים... משהו על זה שבגיל 3 מורידים לילד את השיער...) אז בדרך הם עוברים לייד האזור שבו חברה שלי תיהיה... אז אני אלך אליה לכמה שעות
אבל ארג... עוד לא יודעים אם זה יהיה יום שני או שלישי... אני מקווה שזה באמת יצא יום שני...

De-Panther

New member
אין לי גוני היום../images/Emo10.gif ולא ישנתי כל...

הלילה ככה שאני גם לא אוכל להגיע אליה בתחבורה ציבורית או משהו ארג... נקווה שמחר ינסעו... אני רוצה לראות אותה
מחר תחבורה ציבורית זה פשוט לא נראה אפשרי... כשהיא תחזור למקום שבו היא יושנת מחר זה יהיה ב8... אם אני מגיע בתחבורה ציבורית זה אומר שאני מגיע הרבה לפני זה... ואז החזרה שלי... בטח אבא שלי יצתרך להחזיר אותי... וזה יהיה מאוחר... אבל בסביבות 10... זה אומר שעתיים... זה אומר להגיע בסביבות 6 לחכות שעתיים ואז להיות איתה שעתיים... או אפילו להגיע בסביבות 5... אני צריך לבדוק אוטובוסים ורכבות... מה שקרה הוא שכנראה האירוע בצפון יהיה בסוף ביום רביעי... אז היא כבר חוזרת הבייתה... אבל אם זה יהיה מחר אז יוכלו לשים אותי שם בסביבות 6... אז אני אחכה את השעתיים האלה... אבל זה לא יהיה לחכות אחרי שכל היום גם נסעת באוטובוסים ודברים כאלה... וסתם לא קשור... משום מה כואב לי כל הגוף... כאילו כאב בעצמות שלי באזור הגב או משהו כזה... לא העמוד שדרה... העצמות האלה שמקיפות את החזה... משום מה כואב לי בחלק האחורי שלהן או משהו כזה... וגם ממש כואב לי הראש... בטח חסרות לי כמה שעות שינה

עם הקופה

ועם העיראקי, היווני והצועני. לא, לא מדובר באורגיה מטורפת, אלא במשמרת ב"ארומה". ו"הקופה" לא מנוקד בחולם, למי שתהה.

האגס 1

New member
במיטה זוגית ../images/Emo29.gif

אך בהרכב שאינו תואם את הגדרת המיטה.

נצל"ש ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רציתי לספר לכם את זה באופן רשמי, שלא תשמעו מזרים ברחוב אחרי המתנה ארוכה ומייגעת אכזבות ואהבות נכזבות זוגיות לא מוצלחת ועוד אחת ועוד אחת ואחרי שכמעט החלטתי לחזור לאקס הלפני לפני אחרון (ע"ע בן 45) זה קרה. מצאתי אותו את אהוב לבי את אהבת חיי את בנזוגי אולי לתמיד... קוראים אותו גיא הוא הכי יפה שיכול להיות הכי מקסים ומתוק ורגיש ורומנטי והכי כיף להרדם איתו ולהתעורר איתו בבוקר. ולחגוג איתו הערב את ט"ו באב. במסיבת אירוויזיון, כאילו דה? ולאנשים שאני אוהב פה, הוא הסיבה שלא ראיתי מרתון קאלט ולא הגעתי ליומולדת של מישהי שאני אוהב. פשוט היינו מחובקים בדיוק באותו זמן... אי שם ברחובות הבנוייה... אז יש לי תירוץ טוב... וחוץ מזה שנורא כיף לי להיות מאוהב ורק עכשיו הבנתי כמה שזה היה חסר כל הזמן...

למעלה