לקראת חזרה לעבודה

Bimka

New member
לקראת חזרה לעבודה

היי,
בשבוע הקרוב אני חוזרת לעבודה ואצטרך לשאוב פעמיים או 3 ביום. אני צריכה לקנות בקבוקים נוספים והתחלתי להתלבט אם כדאי במקום לקנות בקבוקים נוספים של מדלה פשוט לקנות בקבוקי האכלה נוספים ולאחר שאיבה להעביר אליהם את החלב. האם מומלץ? יש סיבה לא לשמור את החלב בבקבוקים רגילים במקרר ולהאכיל מהם ישירות (אחרי חימום כמובן)?

michal@gal

Active member
מנהל
אין בעיה לקנות בקבוקים מסוג אחר

את יכולה להפריד בין בקבוקים שמהם מאכילים, ואז חשוב לקנות בקבוקים שמתאימים לתינוקות יונקים, לבין בקבוקים שישמשו לאחסון החלב בלבד, ואז אפשר לקנות את הבקבוקים הפשוטים ביותר שתמצאי בחנות.
&nbsp
את בקבוקי האחסון כדאי לסגור ללא הפטמות כדי שלא ינסו בטעות להאכיל מהם.
&nbsp
מהנסיון שלי, כל בקבוק צר מתחבר למשאבה של מדלה, אז אפשר לקנות בקבוקים צרים שישמשו לשאיבות ואחסון במקרר בלבד.

Bimka

New member
למה לא להאכיל מהבקבוקים האלה?

למה את ממליצה להפריד? למה שלא יאכל מבקבוקי האחסון אם אני מראש אקנה בקבוקים שמתאימים ליונק? חשבתי שככה זה יחסוך למי שמטפל בו העברה בין בקבוקים...

michal@gal

Active member
מנהל
תלוי איזה בקבוקים את קונה

אם תקני בקבוקי אחסון זולים, תשתמשי בהם לאחסון בלבד.
אם תקני מראש בקבוקים שמתאימים ליונק כמובן שאפשר להאכיל מהם, זה רק עולה יותר כסף.
&nbsp
לי היה סטוק של 8 בקבוקי אחסון ורק 2 בקבוקי האכלה.

מציעה מנסיוני...

לקראת החזרה לעבודה הזמנתי מאמזון (דרך ביי אמריקה) סט נוסף של בקבוקי מדלה (לפני כחודש וחצי, 6 בקבוקים עלו 12 דולר).
הזמנתי גם 2 בקבוקים נוספים כולל פטמת קלמה (עדיין סגורים, אבל נפשית לא רוצה לדעת שיש לי רק פטמה אחת... מה אם יקרה לה משהו??) עוד 12 דולר לכל יחידה.
הוספתי עוד כמה דברים קטנים...
והזמנתי.
הגיע תוך שבועיים (בדיוק!).
כולל שליח עד הבית.
בהשוואת מחירים - יצא לי בול חצי מחיר מאשר אם הייתי קונה בארץ.
לדעתי - גם יותר אקולוגי משקיות, וגם יותר חסכוני.
&nbsp

מנצלש"ת- לקראת לידה3, איזה בקבוקים לקנות לחלבאם שאוב

+האם מישהי התנסתה במשאבה "דבל ברסט לקטלין" של מדלה? ירשתי מקרובה שלא השתמשה.
אני רוצה לעשות הזמנה מאתר פארם אנגלי, ואשמח להמלצות על בקבוקים מוצלחים ולא-נוזלים ליונקים ושאר דברים מועילים אחרי הלידה.[זוכרת רק משחת וולדה לטוסיקים, מוצצים, קרם פנים נגד שמש, טיטולים במידות שונות, פדים להנקה מבד...ופיורלאן ואלוקסידין, שאין לי מושג איך קוראים להם באנגלית. מה עוד צריך?
&nbsp

michal@gal

Active member
מנהל
הכי מומלץ הוא בקבוק קלמה של מדלה

מבין הבקבוקים הסטנדרטיים מומלצים בעיקר אוונט קלאסי (לא אוונט נאטורל) ומאמ.
אם את עושה הזמנה מחו"ל כדאי גם להזמין שקיות לאחסון חלב.
&nbsp
לי היה נוח להשתמש בבקבוקים עם השקיות החד פעמיותֹ, אז אפשר לשקול גם אותם.
&nbsp
לקטליין של מדלה נחשבת למשאבה טובה מאד. הרווחת.

תודה !

dafi50

New member
משאבה טובה. חוץ מזה

מיכלי אחסון לחלב- אני הזמנתי כאלה
צריך גם אלכוהול לחיטוי הטבור אבל מניחה שאת זה כבר תקני בארץ.
מאיזה אתר את מזמינה אגב?

yael1510

New member
חזרה לעבודה

שלום לך,

הכי קל להיסחב עם משאבה קטנה, או להשאיר משאבה בעבודה.
אני קניתי שקיות אחסון של מאמילק (בנק חלב אם קהילתי), שקיות מעולות במחיר סביר. השארתי אותן בעבודה כך שלאחר כל שאיבה הכנסתי לשקית.
חשוב מאוד לשמור על תנאי אחסון טובים, אם יש לך מקרר בעבודה אז תאחסני את השקיות במקרר ובסוף היום תיקחי איתך הביתה בצידנית עם קרחונים ואז בבית למקרר או למקפיא.
חזרה נעימה לעבודה, קחי בחשבון שלפעמים בחזרה שלנו לשגרה יש קצת ירידה בתפוקת החלב, אבל מהר מאוד זה חוזר לעצמו.

למעלה