לקראת ווטרס

Harleydude

New member
לקראת ווטרס

בהתחלה כששמעתי שווטרס יבצע חומרים מאלבומי הסולו שלו חשבתי שזה יהיה אחלה זמן להדליק סיגריה בין השירים של פלויד ולהסתכל סביב, ולאחר השרשור על amused to death שהיה פה אני חושב לעצמי שאוליזו טעות וחור בהשכלה שלי. על איזה אלבומי ווטרס הייתם ממליצים לפני ההופעה? שאני קצת אכיר אשמע, ואולי אפילו אזהה משהו בהופעה?

היו לו רק שלושה

ואיזה אוסף או שניים. Pros and Cons of Hitchhiking - אלבום אותו חיבר בעצם במקביל ל"החומה", והוציא כאלבום סולו באמצע שנות השמונים. Radio KAOS - יצא בסוף שנות השמונים. Amused to Death - יצא בתחילת שנות התשעים, והיה בעצם אלבום האולפן האחרון שלו. Flickering Flame - אלבום אוסף של סינגלים, צדדי ב', שירים נדירים וכיו"ב. In the Flesh - הופעה. Live in Berlin - הפקת הענק של ווטרס מתחילת שנות התשעים: ביצועים ל"החומה" על ידי עשרות אמנים אחרים. Ca Ira - אופרה שחיבר ווטרס ע"ב ליברטו של אטיין רודה-ז'יל. האלבום הכפול יצא לפני כחצי שנה, ובוצע בפומבי פעם אחת (פעמיים?). ווטרס מתכוון להעלות את היצירה שוב, בפולין, הקיץ ומאוחר יותר בארה"ב. ככלל, הביקורות על אלבומי הסולו של ווטרס הן פושרות. נראה שמתוך אלבומי הסולו שלו ATD הוא המוצלח ביותר (זו הדעה הרווחת, לא דעתי שלי. לא שמעתי את אלבומי הסולו שלו מספיק פעמים בכדי להחליט). Ca Ira נתפש ע"י מבקרי המוסיקה הקלאסית יותר כמחזמר מאשר כאופרה. כפי שכתבתי במקום אחר, עד בואו של ווטרס נעבור על כל אלבומי הסולו והשירים הנוספים שהוציא, מאז הפלויד. את Pros and Cons כבר כיסינו (ר' במאמרים).

flowerboy69

New member
וסתם כדי להשוויץ...

יש שיר שנקרא moly song שלא יצא בשום מקום מלבד תקליטון סינגל שנחשב לאחד נהדירים בתחום הפלויד ואנוכי אוחז בו...זה שיר שהיה אמור להיות ב radio kaos ולא נכלל בו.שיר יפה האמת...חבל שלא ניתן למצוא אותו בצורה נגישה יותר שגם אני יכולתי לשמוע אותו יותר...

למעלה