לקראת השבת

ליסחן

New member
לקראת השבת../images/Emo48.gif

לפני שאגיד את מה שרציתי, אני חייבת לציין איזה שיר מדהים מתנגן בגלגלגלגל"צ... אני אפילו אקדיש לכם אותו. הנה הוא, באהבה: " תחזור תחזור " תחזור תחזור תן לי גב מתי מתי אני אוהב אולי אולי אני נגנב חלום חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה... איזה שיר... טוב, חזרה אחורה. קמתי הבוקר אחרי שבע שעות שינה ומי שאמר ששבע שעות שינה זה בריא - שיקר. חזרתי אתמול מבייביסיטר (
) אחרי אחת לפנות בוקר!!!! אהההההההההההה!!!! אבל הרווחתי 300 בלילה אחד. בכל מקרה, סיימתי אתמול ללמוד!!! אין עוד בצפר!!! רק שיעורי השלמה במתמטיקה ובחינות. לא שאני זוכרת אף שיעור חוץ ממתמטיקה שהייתי בו בחודש/חודשיים האחרונים.... אבל עכשיו זה רשמי!!!
s i n g w i t h m e n o w - F R E E D O M אני צריכה ללכת לנקות את הבית כי אנחנו מארחים harp circle. כן, כן, שמעתם נכון. איזו מישהי מסקוטלנד שבאה לנגן לנו בסלון בנבל. אין לי כח... אז אני אלך עכשיו. שבת שלום! שלום וברכה נפרד בשמחה ממווווווומיייייייין מכל הידידים שהם כמו משפחה של מווווווומייייין מסניף וגם סנופקין ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה המוווומייייניייים המווווווומייינייייים המווומיייינייייים ביי.

למעלה