לקראת הפינוי הבא

FuxPavel

New member
לקראת הפינוי הבא

אני לא רוצה לראות בפינוי הבא את התמונות הקשות של חיילים שכרגע סיימו תיכון והלכו לפנות אזרחים בכוח, לא רוצה לראות איך שופכים עליהם חומצה, איך זורקים עליהם צבע או איך מקללים אותם. אלו אותם החיילים שהקריבו את חייהם עבור המתנחלים בהגנה על ההתנחלויות, לדעתי הפינוי הבא לא צריך להיות בכוח, כל מי שיסכים להתפנות מרצון יקבל את כל הסיוע הדרוש. כמות האנשים שהתפנו מרצון ובזמן בעזה היא אולי אחוז מהאנשים, הם ידעו שלא יהיה להם מה להפסיד וחיכו עד הרגע האחרון ולא שיתפו פעולה עם המדינה ועכשיו הם מתלוננים. אני רוצה שהמדינה תעזור לכל מי שצריך עזרה להתפנות בשלווה ובשיתוף פעולה גם בתור קהילה וגם בתור בודדים אבל מי שלא רוצה להתפנות אני לא מתכוון להכריח אותו, הוא לא שווה את זה, שישאר שם בתור מיעוט יהודי במדינה ערבית, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שזה יקרה...כמובן שאזרחותו תשלל ורק אם הוא יחליט לחזור ארצה הוא יקבל אזרחות מחדש כמובן ללא שום פיצוי. היה לנו על זה דיון קצר בועדת חוץ ובטחון בשינוי, לצערי דעתי הייתה במיעוט.

FuxPavel

New member
הודיעו את זה בחדשות

אם אני לא טועה זאת הייתה סודה אקוסטית(למרות שסודה זה בסיס ולא חומצה אם אני לא טועה) בכל מקרה לא שפכו מים אלא נוזל שפגע בחיילים, המלחמה על יהודה ושומרון תהיה הרבה יותר קשה.

ערב רב

New member
זה היה חומר ניקוי שכלל סודה קאוסטית

מדוללת, שכמובן לא גרם שום נזק לשוטרים מעבר לאי נעימות בעור. לגבי עמדתך באשר לגירוש הבא - אתה צודק, ההבדל בין עמדתך לעמדת הרוב הוא ההבדל בין סתם תכנית מדינית שמאלנית קיצונית גרועה לבין ביצוע פשעים נגד האנושות. כמובן, יש לתאם מראש עם הרש"פ את ההישארות של התושבים שלא מעוניינים להתפנות, כי אם למחרת הם יישחטו כולם אז תהיה למדינת ישראל אחריות בעניין.

למעלה