חחח
בידיוק היום עשיתי רשימה של מישפטים שהיו במיכאלה... אני אמצע ואשים עוד מעט, אממ זה לאו דווקא מישפטים מצחיקים ....... לאחר שמצאתי 1. היי, אתה, מה קורה איתך?? מוצה מהחיים הא?? אני אקרא לך אור, אולי אני עוד אראה אותו 2. -אני ונוגה חזרנו - וואלה - כי בינינו לא היה כלום, נכון?? - טוב אני צריכה ללכת ליראות מה עם גילי, אז... - אה כן, כן ביי - ביי - זה לא היה יכול לעבוד בינינו הא?... אני אוהב אותך.. אולי 3. גיא אני אוהבת אותך, אסי שחר אוהבת אותך 5. ורדים תשים לי על הקבר לא על הגוף 6. דיגיפן ז"ל שלום 7. - אסי?? איזה מן שם זה אסי?? קיצור של אספה?? 8. -בבון הם קוראים לי בבון, וואלה יופי, בבון, אני ניראה כמו בבון?? - אסי צוחקת - מה את צוחקת?? - מה זה לא מצחיק? 9. אני בילבי לא כלום אני מצצת הופה היי 10. - אני נסעית - את לא משאית, את לא שמנה, מי אמר לך את זה?? הצוציק הזה?? 11. - לא משחקים הקוביות מקולקלות - מה את מיתעצבנת? ניצחת! - ניצחתי? - ברור, אסור להוציא שש שש בזריקה הראשונה, זה חוק ידוע 12. שקט ברפת 13. אני אוהב אותך, אני אוהב אותך... ואז נישמעה היריה 14. -גט - 50% - גט - 50% - בחיים לא - שפן קמצן חרא - פעם היית מכשפה קלפטע אבל עם איזה דיגנטי, תיאי מה ניהיה מימך, טרול משוגע, בילבי על ספידים... -אתה משגע אותי, אתה משגע אותי 15. אל תיצעק לי באוזן, אידיוט 16. לא אחותך 17. הקפצה הקפצה 18. -סניור שימו פליי - אולי אם תילחץ פליי זה יעזור - אה חחח 20. הלו? רענן.. מה אתה מיתנפל? הבבון הלך, אולי תבוא לכאן קצת?? 21. - אני מת עלייך ..(שחכתי את המילה)עלייך שרוף עלייך - מת עליי ... עליי שרוף עליי, למה אתה לא יכול ליהיות חי עליי .. עליי אממ מה ההפך משרוף?? - אמ.. נא? 22. - אסי?! שם יפה לבן - לא! לבת... - אסי?? לבת?? מגניב - תגיד את זה שוב - למה?? - כדי לדעת אם ליקרוא לבת שלנו ככה - אסי