לקראת הסוף

k i d a n

New member
לקראת הסוף

בואו נעשה עוד פעם את תחרות "המשפט הכי מצחיק" תתחילו לחשוב ולכתוב......

יוווווו איך אהבתי את המשפט הזה!!!

שלי: "אני בילבי לא כלום אני מקצצת הופה היי"

שלייייייי

רוצה חום? תכניסי את הראש למיקרו אבל יש לי עודדדדדד טוב נו שתיים! גיא למיכאלה-מאז שחזרת את הרבה יותר סקסית לפני הקומה היית יבשה כמו מומיה חחחח

שלי../images/Emo10.gif

מיכאלה: אני ניראת לך מפגרת? רענן: כן! חח
ו..יש עוד מיליון כגון: גיא:סי וו פלה! אסי:אתה צריך ללחוץ פליי... גיא:אה, אוקי סי וו פליי! חחח
וזו לא טעות באייקון
מיכאלה...
נוסטלגיה ישנה
עד ליום ראשון
אוףף אין נתן
אפרת
מתנשקים
אוהבים
שמחים
בוכים
וכו'.

j e n n y lopez

New member
שיייייייה יש טונות שאהבתי!!!!!!!!!!

את כלללללללללללללללללל הקטעים של אסי וגיא שאין לי מש כח לכתוב חחח ועוד כמה קטעונים של טלי ושל יניב

תיפי1

New member
חחח

בידיוק היום עשיתי רשימה של מישפטים שהיו במיכאלה... אני אמצע ואשים עוד מעט, אממ זה לאו דווקא מישפטים מצחיקים ....... לאחר שמצאתי 1. היי, אתה, מה קורה איתך?? מוצה מהחיים הא?? אני אקרא לך אור, אולי אני עוד אראה אותו 2. -אני ונוגה חזרנו - וואלה - כי בינינו לא היה כלום, נכון?? - טוב אני צריכה ללכת ליראות מה עם גילי, אז... - אה כן, כן ביי - ביי - זה לא היה יכול לעבוד בינינו הא?... אני אוהב אותך.. אולי 3. גיא אני אוהבת אותך, אסי שחר אוהבת אותך 5. ורדים תשים לי על הקבר לא על הגוף 6. דיגיפן ז"ל שלום 7. - אסי?? איזה מן שם זה אסי?? קיצור של אספה?? 8. -בבון הם קוראים לי בבון, וואלה יופי, בבון, אני ניראה כמו בבון?? - אסי צוחקת - מה את צוחקת?? - מה זה לא מצחיק? 9. אני בילבי לא כלום אני מצצת הופה היי 10. - אני נסעית - את לא משאית, את לא שמנה, מי אמר לך את זה?? הצוציק הזה?? 11. - לא משחקים הקוביות מקולקלות - מה את מיתעצבנת? ניצחת! - ניצחתי? - ברור, אסור להוציא שש שש בזריקה הראשונה, זה חוק ידוע 12. שקט ברפת 13. אני אוהב אותך, אני אוהב אותך... ואז נישמעה היריה 14. -גט - 50% - גט - 50% - בחיים לא - שפן קמצן חרא - פעם היית מכשפה קלפטע אבל עם איזה דיגנטי, תיאי מה ניהיה מימך, טרול משוגע, בילבי על ספידים... -אתה משגע אותי, אתה משגע אותי 15. אל תיצעק לי באוזן, אידיוט 16. לא אחותך 17. הקפצה הקפצה 18. -סניור שימו פליי - אולי אם תילחץ פליי זה יעזור - אה חחח 20. הלו? רענן.. מה אתה מיתנפל? הבבון הלך, אולי תבוא לכאן קצת?? 21. - אני מת עלייך ..(שחכתי את המילה)עלייך שרוף עלייך - מת עליי ... עליי שרוף עליי, למה אתה לא יכול ליהיות חי עליי .. עליי אממ מה ההפך משרוף?? - אמ.. נא? 22. - אסי?! שם יפה לבן - לא! לבת... - אסי?? לבת?? מגניב - תגיד את זה שוב - למה?? - כדי לדעת אם ליקרוא לבת שלנו ככה - אסי

תיפי1

New member
בקשר למישפט 21

21. - אני מת עלייך חולה עלייך שרוף עלייך - מת עליי חולה עליי שרוף עליי, למה אתה לא יכול ליהיות חיי עליי בריא עליי אממ מהה ההיפך משרוף?? - אממ נא?? טעיתי?? ובקשר לזה שדילגתי על מיספרים: פשוט המישפטים האלה הם מהפרק האחרון אז...

וואיי יש לי הרבה מצחיקים!!!כנסו../images/Emo70.gif

אני הכי אהבתי ת'סצינות הקורעות בדיגיפן!!!!!!! חחחחחחחחח זה קורעעעע כשהם מחכים לליטיגו... טלפון.. גיא: הלו?!?!?!?!? אחרי שתיקה קצרה גיא: תעשי את מנוי ליתד נאמן! מנתק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה גדול!!!!!!! ושהוא זרק על יובל עט כשהוא התקשר למשרד...זה היה ענק.. ואיך אפשר לשכוח ת'סצינות של יסמין האומללה??? יסמין יוצאת למרפסת וצורחת: קיבלתי את העבודה בספא!!!!!! אחרי כמה שניות מישהו: מעניין ת'תחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יואוווווווווווווווווווו זה היה ענקקק!!! וגם הסצינה של בן כיסמין באה אליו הבייתה לצעוק שלא יצא עם מיה אחרי שהוא יצא איתה...הוא גירש אותה אל מעבר הדלת, ותוך כדי שהיא מדברת אליו, הוא תוקע לה "להית'!!!!" עם קול כמו שלה ומבט פלצני וטרק לה את הדלת בפרצוף...לא יכולתי להפסיק לצחוק...אמא שלי חשבה שאני בוכה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיה קורעעעע עם המתנות שצוף קנה למיה... יסמין: אז מה קנית לה? צוף: אמממ...שובר הנחה למוצרי קוסמטיקה, כרטיסים להצגה, דיסקים...צרובים אבל קניתי את הקופסאות שלהם,זר סביונים, וג'ינס! יסמין: אבל...זה עלייך.......?! צוף: זה טוב בשבילה שחבר שלה יראה פצצה! חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין הוא קורע הצוף הזה...ובניתוח לייזר... ובל נשכח את הסתממות של מיה...חחח מיה:צוף מה יש לי בראש?????? צוף: מוח שמש...מוח מיה: אז למה אני מרגישה שהוא רוצה לצאת?!?! צוף תעשה משהו!!! תעשה משהווו!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...ועוד היו המוןןן מעולים..חבל שאני לא זוכרת! חחחח

למעלה