לקראת הנקה

נ ע ה1

New member
לקראת הנקה

קצת ארוך, מצטערת: אני בהריון שני ורוצה להתכונן להנקה. הסיבה לכך היא שיש לי פטמות קצת שטוחות, ובפעם הקודמת אחרי שהתינוקת לא עלתה מספיק במשקל (כי היה לה קשה יותר לינוק) התחלתי להניק אותה עם פטמות סיליקון וכן לשאוב, עד שהיא התחזקה והפטמות יצאו והכל הסתדר. אני לא רוצה עכשיו לגרות את הפטמות אלא רק"להתכונן" לאפשרות שיהיה לה קשה לינוק. האם כדאי לי לקחת איתי את פטמות הסיליקון לבית החולים? האם כדאי לקחת משאבה? איזה כמות של קולוסטרום רצוי שהתינוק יינק מיד לאחר הלידה? (לשאוב בחדר לידה לא אוכל, אבל אולי עם הסיליקון...) אגב, אם אני אעשה סזטריליזציה להכל האם יש מניעה להשתמש בפטמות/משאבה/בקבוקים מהגדולה? האם מומלץ בימים של הגודש לשאוב קצת חלב עם משאבה במקום להשתמש בכרוב וכד'? תודה מראש!

נ ע ה1

New member
עוד משהו

כאמור, בתי הגדולה התרגלה גם לינוק וגם לשתות חלב שאוב מבקבוק. זה היה נוח לי ונוח לכולם. האם כדאי לי גם עכשיו להרגיל לבקבוק של חלב שאוב (נניח, פעם ביום?)

estered

New member
לדעתי לקחת פטמות סיליקון זה רעיון

מצויין, זה לא כבד ותמיד טוב שיש בקרבת מקום. מנסיון שלי דווקא כשיש גודש והפטמה דואבת המשאבה לא שואבת כמו שצריך וגם הכרוב לא עוזר- רק ההנקה פותרת את הבעיה ולי הפטמות באמת סייעו דווקא אז.

למעלה