לקראת המשחק נגד פ"ת

zubumafu

New member
לקראת המשחק נגד פ"ת

אבוחצירא ומויאל התמונת ההרכב, ייתכן שגם יוסי.
כפי שכבר נאמר פה בפורום תורג'מן לא היה טוב במשחק האחרון ולא חתך לצדדים לשטחים הפנויים שאידריסו יצר. אבל להחליף אותו באבוחצירא זאת לא בשורה גדולה...
מויאל ועטאא זה SAME SAME מבחינתי. הבעיה המרכזית שלנו היא שבין הקישור האחורי לקישור הקדמי יש בור עצום. או שנשחק עם שלושה קשרים קדמיים (ואחד ירשה לעצמו ללכת קצת אחורה), או שאחד הקשרים האחוריים שלנו ילך קצת יותר קדימה. נכון לעכשיו יש בקבוצה אחד שיודע לעשות את זה, בוקולי, והבעיה היא שהוא לא יכול לשחק יותר מ-30 דקות טובות. מבחינה הזאת נראה לי שסאלה מצטער מאוד שהוא ויתר כל כך בקלות על קוסנטנטינוס.
השאלה הגדולה היא תוך כמה זמן נתחיל לשחק עם דגני ושיימן במקום משומר וטוואטחה. לדעתי הרגע הזה הולך ומתקרב בצעדי ענק...

DRORIKO8

New member
תורג'מן טוב מאבוחצירא בהרבה

שחקן שרץ על כל המגרש(אחד השחקנים הכי מהירים בליגה שלנו) שמייצר לעצמו מצבים,שמייצר לחברים שלו מצבים. לטעמי לשים אותו בתור חלוץ רחבה זאת טעות. אני אישית הייתי מעלה אותו במקום חן עזרא. אבוחצירא בגלל הכבדות שלו מוגבל רק לרחבה. ואם הוא לא מסוגל לעשות גולים מהמצבים שהחברים מייצרים לו מי צריך אותו בכלל? למה הוא בקבוצה מלכתחילה?

baythedog

New member
אלון תורג'מן הוא לא חלוץ

ואם להגיד את האמת, אני בכלל לא יודע מה הוא. אין לו משחק ראש בכלל (מה שיש לו מביך), אין לו תנועה נכונה ברחבה, הסיומת שלו לא משהו, האחד על אחד שלו לא משהו, הוא לא מסוגל להתמודד פיזית עם בלמים שבנויים נכון והוא לא מושך את ההגנה אליו כדי לפתוח עמדות.

אבל הוא גם לא קשר התקפי. המסירות שלו בינוניות מינוס, הוא לא מסוגל לעבור קונוס והראיית משחק שלו ממש לא משהו.
אני באמת לא יודע מה העמדה שלו.

לגבי אבוחצירא - לבן אדם יש בעיית סיומת לא פשוטה מול השער. אני רק יכול להניח שזאת בעיה מנטלית ולא פיזיולוגית. היופי זה שאפשר לעבוד על זה. אני בספק אם זה יקרה...

afon

New member
בעיית סיומת מול השוער = לא חלוץ

אבוחצירא הוא פשוט לא שחקן ברמה של חיפה. זה פשוט וקל. הוא יהיה יופי של חלוץ בהפועל פ״ת או מ.ס אשדוד.

DRORIKO8

New member
אם הוא כזה דחליל

אז איך הוא סיים את העונה שעברה עם 15 שערים?

baythedog

New member
לכל שחקן יש את העונה הטובה ההיא...

תראה, אתה יכול להסתכל על 15 השערים שהוא הבקיע בעונה הנוראית שעברה אלינו ולהסיק את מסקנותיך לגביו. אני מסתכל על דברים אחרים - קבלת החלטות שערורייתית, בעיטה לא טובה, משחק ראש מזעזע, תנועה לא נכונה. גם שלומי ארבייטמן סיים עונה אחת מלך השערים עם מעל 20 שערים, הוא לא היה חלוץ טוב לפני העונה הזאת ולא אחריה.

DRORIKO8

New member
אז אתה מסכים שזאת היתה עונה טובה...

אם זאת היתה העונה הטובה היחידה שלו? את הנבואה נשאיר לאחרים

baythedog

New member
עונה טובה מאוד לחלוץ לא משהו בכלל...

בקבוצה מחורבנת עם מאמן גרוע...

KING LIR10

New member
תורג'מן מהיר ?רץ?לאן הוא רץ?חלוץ של ג'ארב'ץ טיים

גם אבוחצריא וגם תורג'מן זה לא שחקנים לרמה של מכבי חיפה .תורג'מן נותן את הגולים שלו רק שנגמרת העונה ואין לחץ חלוץ בינוני מאוד שלא ניחן באיזה כישרון יוצא דופן.מי שמהלל אותו כל הזמן זה שלמה שרף מכיוון שהוא בא מטוברוק חוץ מזה לדעתי זו הבעיה שלנו בהתקפה אין לנו מספיק איכות לעומת מכבי ת"א

KING LIR10

New member
אתה מדהים אותי

תורג'מן חלוץ של גארבץ טיים שאין לחץ האפס נותן גולים ..במשחק נגד ביתר נעלו את חן וראיוס והוא בכלל לא בא לידי ביטוי אגב אין לבחור 1 על 1 אין לו מהירות יוצאת דופן יש לו קצת מכל דבר הוא בינוני מאוד.המזל שלו ששלמה שרף שומר עליו בתקשורת אחרת היה נחתך ממזמן.תמיד במכבי חיפה הרכש בהתקפה היה תמיד אטרקטיבי ופתאום הביאו את הפח..לדעתי יהיה קשה מאוד עם איכות כל כך דלה בחלק הקדמי לקחת אליפות

DRORIKO8

New member
אה בטח בטח

סאלה הרכיב אותו נגד בית"ר בגלל שלמה שרף.....

נראה איך מכבי תיראה מחר....

אם היא לא "תפציץ"...אז ניתן לסגור את העונה מוקדם מהצפוי....

Benedictus3

New member
כדאי להסתפק בנצחון צנוע

אחרת השתן יעלה לראש לשחקנים, כפי שקרה אחרי הנצחון על סכנין והרעש התקשורתי שנלווה אליו. חן עזרא הרגיש שהוא מלך העולם וג'עבר עטא כבר ראה את עצמו מככב בסלטיק... עם נצחון ענק יבואו הכותרות ואיתן החזה הנפוח... זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים מול הצהבת הדוחה

Benedictus3

New member
וזה מתחזק אחרי המשחק העלוב של בית"ר ירושלים

היום בעכו.
הפסדנו לקבוצה בינונית ומטה, עם שחקנים סוג ג' שקובצו לקבוצה ומשחקים על אדים דלק של התלהבות ותמיכה פנאטית של קהל. הפועל עכו הייתה צריכה להביס היום את בית"ר ירושלים וגם עכו היא קבוצה ברמה נמוכה.
ההפסד לבית"ר היה עניין מנטאלי בשילוב טעויות טאקטיות של מאמן ושתן שעלה לעזרא (ואולי גם לראיוס) לראש. אני חושב ומצפה שיוסי יחזור להרכב וייקח על עצמו את ההנהגה וישפר את העניין המנטאלי. יוסי הוא ווינר, יש לו ביצים וגם אם לא נשאר לו הרבה כדורגל, מנטאליות יש לו ואת זה אנחונ צריכים.

עמית123

New member
אל תנפחו את בלון הציפיות

מכבי חיפה של השנים האחרונות לא מנצחת משחק כזה.
ולא ראיתי הרבה שינוי בנתיים.. אז לכל המדמיינים 5-0 וכאלה.. נסו לדמיין 1-0 נגדנו במחצית, יותר קל לא?

אני לגמרי בעד המאמן הזה אבל יש דברים הזויים. מה אבוחצא עושה אצלנו ובאיזה פרמטר בדיוק הוא עדיף על גוזלן?
למה התעקשו להביא את דגני בטרייד גדול עם הפועל (היה שחקן הרכב שם עד לפני חודש) והוא כבר כמה משחקים מחוץ לסגל בכלל..

הלוואי ונראה עונה גדולה שבסופה אליפות, אבל עד אז - תזכרו מאיפה בנו ומה עשינו בשנים האחרונות. קצת צניעות.

Benedictus3

New member
אליפות לא נראה

לצערי הרב הצהבת הזיהומית רחוקה משאר קבוצות הליגה הרבה יותר מכפי שהייתה בעונות האחרונות. העליונות שלה מוחלטת ובלתי ניתנת לערעור. המאמן שלה משחק עם מחשבה וניסיון של קטלוני. יש לו ארבעה חלוצים בסגל והוא לא פותח עם אף אחד מהם... שיטת ברצלונה - לפחות בכל מה שקשור לטקטיקה - עובדת יפה מאד. גם מכבי חיפה יכולה - להערכתי לבנות את עצמה כך, אלא שאין לה כרגע את שחקן הקלאץ' שעושה כל דבר ויכול לכבוש 25 שערים בעונה מעמדה בלתי מוגדרת, כמו שעושה ערן זהבי. חלוץ 9 קלאסי מזמן עבר מן העולם, אבל זו השיטה היחידה שכרגע הולמת את מכבי חיפה. היא לא אידיאלית ואפילו די פרימיטיבית, אבל זה מה שיש ועם זה נגיע - אולי - למקומות 4-2.
אני מקווה שבשנה הבאה יפול האסימון - לבעלים או למאמן - שמכבי תל-אביב המחליאה הביאה לשינוי בכדורגל הישראלי וכל עוד לא ילמדו ממנה, לא יצליחו להדביק אותה. וזה לא רק כסף!!!

DRORIKO8

New member
טוב סיכום המשחק

ראיתם את הרבע שעה האחרונה? ככה בדיוק אני רוצה את עזרא כל העונה. אחד שלא מחפש רק להיות מסי אלא גם מרים את הראש,מוריד את האגו, ולוקח מנהיגות. רוב המשחק הוא היה חושך, וגם ה"בישול" שלו לתורג'מן היה בכלל ניסיון פתטי שלו לבעוט.

ראיוס כהרגלו היה אפור. למעט המסירה שהובילה לשער של תורג'י הוא לא עשה יותר מדי. שום מסירת עומק,שום דאבל פס. לא מועיל כהרגלו.

גם בניון למעט הנגיחה שלו למשקוף לא עשה יותר מדי. אני מקווה שזה רק כי הוא חוזר עכשיו מפציעה.

מיצ'ל במשך חלש מאד. מעבר לזה שהוא לא תרם שום דבר בהתקפה, הוא גם עשה הגנה גרועה,בין היתר גם היה בין האחראים לשער של פ"ת.

לגבי עמאשה,אני כתבתי פה השבוע שהוא זה שצריך להיות חלוץ המטרה ולא אבוחצירא. היו הוא נכנס למשחק,וחצי דקה אחרי מביא שער. ברוך שובך הביתה גבר.

על קינן ומשומר כבר דובר פה מספיק.

doodinke

New member
קינן לא אשם בשער

מי שמסר לו (מיצ'ל?) אשם בשער.
זה שקינן איטי ולא השיג את החלוץ, זה כבר שיר אחר.

למעלה