לקראת המלחמה...

לנצח1

New member
לקראת המלחמה...

אנחנו נמצאים בצ'ט. אתם יודעים מלחמה עניינים......... זה קשור לבאפי לא?! חחח... סיבה למסיבה אני חושבת :) אז אנחנו שם עכשיו. אתם יכולים לנצל את השרשור כיצד שאתם רוצים! צ'או מיאו ונתראה שם :)

Wicked Wicca

New member
נשבר לי כבר!

כבר שבועיים שאני לא מצליחה להיכנס לצ'אט! ובכלל, כל הדף של הפורום, שליחת הודעות וכאלה, עובד לי ממש לאט! זה התחיל אחרי שהחלפתי מחשב, ואני לא צליחה להבין מה הבעיה.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? הפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה לבעוט במחשב ממש ממש חזק, ככה שהוא יתפרק לחתיחות ואז להרכיב מחדש... אבל ויתרתי כי אין מצב שיהיה לי עצבים להרכיב אותו מחדש...

מי הייתם רוצים לקחת אתכם למקלט?

הנה כתבה נחמדה שסרקתי ממעריב לנוער, רק חלק, כי כל השאר מיותר, ממש חמוד, על אנשים שהיית לוקח לחדר אטום

לא הייתם רוצים אותה במקלט?

אני היא טארה ובאפי היינו יכולות להעביר שעות של טאקי ביחד:) אחח.....רק המחשבה:)

ת'שמעי...בלי להעליב או משהו

לא סתם! את נכנסת לי ישר לתיק של דברים לקחת אם יצטרכו לפנות אותי!יאללה, כנסי!:) אגב, כנסי לפוקו אלאניס...השארתי לך שם הפתעה:)

פוקו=פורום

את יודעת!הולכים לעשות לי אינטרנט מהיר!הזה, שנכנס לכל האתרים בשניות! אמן! ואולי גם מחשב עוד מעט!!!!! יש אלוהים(למרות שהוא בוכה כרגע)!!!!!! :))) תהיה לכולנו מלחמה שקטה ונטולת לימודים!

כאילו שיש תמונה לא יפה?!

כאילו שיואו!:) או..האינטרנט שלי כבר מהיר יחסית עכשיו.....מעניין מה זה סופר מהיר:)

לiלה

New member
אם כבר מדברים על תמונות יפות ניצ"וש

מי לדעתכם הכי יפה: שרה מישל, אליסון, או קריסמה? אבא שלי חושב שקריסמה (נראה לי שהוא התאהב בה...) לדעתי גם קריסמה.

תלוי מתי, קריזמה של אנג'ל עכשיו,

ממש התכערה... אממ לא יודעת עוד לא החלטתי בין אלי לשרה ... גם קריזמה של באפי ואמבר נותנות פיית' רציני! ומה עם אליזה?

Lady of Buffdom

New member
כריזמה - אבל רק בבאפי

טוב, וגם באנג'ל, לפני שהיא הסתפרה. אבל מאז שהיא הסתפרה היא הולכת ונעשית מכוערת יותר ויותר.

WillowFreak

New member
אלי!!

מישהו חשב אחרת?? בקיצור בטח שהייתי לוקחת איתי את אלי!! אך בגלל בעיות ריחוק "קטנטנות" שנוצרו ביננו לאחרונה אני נאלצת לקחת איתי רק תמונה שלה (for luck...) וכמובן את הדיסקמן עם שירי המיוזיקל והפסקול הראשון שימנעו ממני להכנס לפאניקה או whatever... (לא מהטילים... מאמא שלי... היא מפחידה כשהיא לחוצה..)

smgfan

New member
מבין כולן? בטח ששרה! ../images/Emo68.gif

ואחריה קריסמה!! כל השאר ממש בינוניות...

למעלה