לקראת הכנסת הבאה

vinney

Well-known member
לאכסן את הפתקים "מחל" שלא שולשלו בבחירות

האחרונות?

לגרשון שלום

שינוי הייתה מפלגה פעילה נתחיל עם נוכחות בכנסת כמעט תמיד היו שמונה חברי כנסת שזה יותר מחצי לא כדאי שנעשה השוואה עם מפלגות אחרות. למה עצי בננה החרדים מתחילים להיות רעבים

gershon17

New member
שינוי לא עשתה שום דבר

כלום. אפילו טיפונת. ההישג היחיד של שינוי הוא שהם תמכו בתוכנית הכלכלית של נתניהו. עצי בננה ננסיים אולי לא היו תומכים בנתניהו, אבל לדעתי צמיגים משומשים של משאיות דווקא כן.

לגרשון שלום

שינוי עשתה רבות כמו שציינת היא תמכה בתכנית של נתניהו צריך לזכור שבזכותה ההתנתקות יצאה לפועל. דברים נוספים: ממשלה ראשונה לללא חרדים, טיסות בט' באב אני יכול להעיד באופן אישי, משרד הדתות פורק והופחתו הקצבאות לחרדים

גרשון זה לא בזבוז בכלל

זה גם לא בזבוז מקום. הליכוד ושינוי רחוקות אחת מהשנייה איך בחרת בליכוד עם הפייגלינים שרחוקים מאוד משינוי. כשהיו משאלי מפלגה הליכוד הצביעו בעד ממשלה עם חרדים ונגד ממשלה עם שינוי

gershon17

New member
שינוי לא עשתה שום דבר

זו הסיבה שאף אחד לא באמת הצביע לה או לחץ בבחירות האחרונות. אתה יכול להמשיך לדמיין שאנשי שינוי בכנסת לא עשו כלום, אבל זה לא ישנה את מה שבאמת קרה - אנשי שינוי בכנסת לא עשו כלום. כמו שאמרתי, אין טעם להצביע למי שמסכים איתך אבל לא יעשה שום דבר בנידון. אני מעדיף להצביע למישהו שעדיין לרוב מסכים איתי, וגם יעשה משהו.

לגרשון שלום

כמו שרשמת אני יכול לדמיין שהח"כים של שינוי לא עשו כלום. אבל זה יתחיל בדימיון וישאר בדימיון מפני ששינוי עשו הרבה. אהוד נלחם בועדת הכספים בחרדים וחוקק את חוק מירוץ המכוניות בארץ ואילן שהיה יו"ר שדולת הקהילה ההומו לסבית והתנגד לכניסה עם מפלגה חרדית לממשלה. הח"כים של חץ אולי באמת לא עשו כלום אליהם אתה יכול לבוא בתלונות. אבל תזכור שתשעת הח"כים של חץ לא קשורים לשינוי הם לא באותה מפלגה

לאהרן שלום

בעתיד לשינוי יש סיכויי להכנס לכנסת ציינתי בפני ממתיק את הסיבות ולמרות שאני חוזר על עצמי כמו תוכי פעמיים פלוס בשרשור אחד זה יותר מידי. מצבנו יותר טוב מקדימה

לאהרן שלום

מצבנו טוב יותר מפני שלנו יש עתיד. לנו יש סיכויי להכנסת לכנסת בניגוד לקדימה. קדימה תתפרק עד 2008 הכבר עכשיו רואים את כל הצ'ילבות שיתפתחו בעתיד אולי הדמויות ישתנו. אבל זה יקרה. בבחירות הבאות שינוי תקבל יותר מקדימה אפילו בלי ללהתנשף. מאחר שקדימה לא תתמודד בבחירות הבאות

למעלה