לקראת הכנסת הבאה

לקראת הכנסת הבאה

אין לי מושג מתי הבחירות יתקיימו, יוקדמו לא יוקדמו ויתקיימו עוד שלוש שנים. בכל מקרה אלו ועדות אתם חושבים ששינוי ציכה לקחת בכנסת הבאה (העדיפות שחברי ותומכי שינוי יענו) אין לי בעיה לשמוע גם תשובות אחרות ואקבל גם אותן פשוט אני מעדיף כאלו שאכפת להם מהמפלגה. ושוב אני מתנצל בפני אלו שלא חברי מפלגה

אתה לא חושב שקודם אתם צריכים להיכנס...

לפני שתחליטו איזה ועדות אתם צריכים לקחת?

אשרת

New member
האם אתה יודע לקרוא את מה שהוא כותב?

זכותו גם להתייחס לנושאים שלא בטוח שיתרחשו בפועל. אתה באמת לא צריך להראותא ת הניק שלך בכל שרשור גם אם הוא לא ממש רלוונטי אליך.

תודה אשרת

תודה על הגיבוי על תגובתו של ממתיק. אמנם לא בטוח שמה שציינתי יקרה, אך תמיד קיים סיכוי ואני מקווה שכן. חבל שממתיק לא קרא את המילים הקטנות העדפה לחברי שינוי או לפחות כאלו שיענו ברצינות

adiavn

New member
יש לי שאלה אליך

אתה לא בוחר שינוי, אתה לא מאמין במפלגה, ואתה בכלל טוען (כמה הודעות מקודם) שהמפלגה לא קיימת. הדיעות שלך שונות באופן קיצוני מהדיעות של בוחרי שינוי, ודי ברור בשלב הזה שלא תשכנע אף אחד כאן בהן. אז למה בדיוק אתה ממשיך לכתוב בפורום הזה? כי אם המטרה היחידה שלך היא להרגיז אנשים ולגרור תגובות, זה נקרא "טרול" בסלנג הוובי, ואז לאשרת יש זכות מלאה למחוק כל הודעה שתכתוב.

gershon17

New member
הוא דמות פיקטיבית

הוא מסתובב איפה שהוא יכול להשיג תגובות, זה מספק לכותב שלו סוג של עונג.

תודה עדי

אני מסכים אתך ממתיק הוא טרול. הוא נכנס לפורום על מנת להתעמת עם הגולשים. מאחר שרשמת את הטיעונים שלך והם משקפים את דעותיי לא אוסיף

עם כזאת גישה גם לא תגיעו לכנסת

תקן אותי אם אני טועה, אך נדמה לי שהצהרתם בבחירות האחרונות ששיניתם את שינוי. אם כך איפה בדיוק השינוי?

לממתיק שלום

שינינו את שינוי בכך שהיא יותר דמו'. יש אנשים יותר טובים ברשימה שאני מקווה שתשאר כמו שהיא. זאת הגישה הנכונה להגיע לכנסת בקשר לשינוי הוא מורגש ואם היינו נכנסים לכנסת הייתה מרגיש אותו בגדול

לממתיק שלום

כן אני יודע ששינוי צריכה להכנס לכנסת על מנת להיות וועדות להיות. לאור האירועים שהתרחשו במדינה הדרך נסללה בפנינו מצעד הגאווה, טיסות אל על, איסור סרטי פרונו שעבר קריאה ראשונה. נכון לעכשיו ש"ס בממשלה וסחוטת את אולמרט אולי גם יהדות התורה אז הסחיטה תגדל וכך גם סיכוייה של שינוי להכנס לכנסת

gershon17

New member
הו, יש שתיים כמובן

הועדה לביטולו של חוק טל, והועדה שאמורה לטפל בנושא הנישואין האזרחיים.

גרשון מחשבה נכונה

אני מסכים אתך אלו ועדות חשובות. אני מקווה שאלו הועדות ששינוי תקח ואולי נצליח לתקן את האבל הכבד

ממתיק אני יודע

גרשון רשם שהוא מצביע לליכוד ואפילו נתתי לו תגיבה על מפלגתו אז מי צריך לעשות ש.ב? זה שהוא חבר בליכוד לא אומר שלא אכפת לו אלו ועדות שינוי תקח. מה שאני לא מבין זה כיצד הוא נמצא עם הפייגלינים באותה מפלגה שהם ממש רחוקים משינוי

gershon17

New member
אין, אין ועדות כאלה

מעולם לא היו, למרות ששינוי הציגה את עצם קיום שמן כהישג. לפני שאתה מתחיל לחלק תפקידים (למה רק ועדות? למה לא משרדי ממשלה?), נראה לי שכדאי שתוכיח לכל המצביעים הפוטנציאליים שהבזבוז המוחלט של מקום שנציגי שינוי אחראים לו בכנסת הקודמת לא יחזור.

לגרשון שלום

בזבוז קול זה לבחור במפלגה שלא מייצגת אותך אותך. עדיף לבחור במפלגה שמייצגת אותך לא חשוב מה סיכוייה. בנוסף לכך לשינוי יש סיכוי טוב להגיע לכנסת למה רק ועדות ולא שרים אני אענה לך ברצינות למרות גישתך. השאיפה שלי זה 2-3 מנדטים אני משער ששינוי תהיה באופוזיציה הרי ראש הממשלה באשר הוא יעדיף לקחת את ש"ס ויהדות התורה לממשלה. אבל אם הן לא יהיו בממשלה קיים סיכוי שנצטרף

gershon17

New member
אמרתי בזבוז מקום, לא בזבוז קול

אפשר היה להשתמש במרחב שחברי הכנסת של שינוי תפסו לדברים טובים הרבה יותר. אפשר היה לאחסן שם פרוקוטולים של ישיבות הכנסת, אפשר היה לבנות שם לוח מודעות, אפשר היה לבנות עוד חדר ולתת לממתיקסוד1 לגור בו. אין שום סיבה להצביע למישהו שלא יעשה שום דבר, גם אם הוא במקרה מסכים עם דיעותיך. אם הוא לא עושה שום דבר, מה חשובות הדעות שלו? עדיף להצביע למישהו שפחות קרוב אליך בדיעותיו, אבל שכן יעשה משהו.

gershon17

New member
אוה! אוה!

אפשר היה לגדל שם עצי בננה ננסיים! למישהו יש עוד רעיונות, מה אפשר היה לעשות במרחב שתפסו חברי הכנסת של שינוי בזמן שלא עשו שום דבר?

למעלה