לקראת החורף....

לקראת החורף....

בואו נעשה שרושור טיפים לחורף. כל מיני דברים שעוזרים לכם לשפר את החורף ולהנות ממנו בכל דרך אפשרית.. ובנתיים כתבה נחמדה... אז קדימה שרשרו...:)

M i t s y

New member
ללא קשר לשמנים אני מבינה..?

אז מה שעוזר לי בתור אחת ששונאת חורף! וקור! לקנות ברשתות הפארם בקבוק מים חמים, ממלאים רבע מים קרים ועוד חצי מים רותחים, מוציאים תאויר מהחלל שנשאר עי לחיצה קלה כדי שלא יתפוצץ עלינו :) וסוגרים טוב. שמים בתוך השמיכה או בכל מקום שאנחנו נמצאים בבית וממשיכים להתחמם :) בלילה ישנים איתו מחובקים או ששמים אותו ליד הרגליים ונרדמים כמו תינוקות.. וככה לא צריך אדי גז רעילים מתנורים, ולא חוששים מבזבוז חשמל מיותר של שעות..ולא מייבשים את האויר עם מפזרי חום.וזה מחזיק חום שעות!

saritsh

New member
במקום בקבוק חם עדיף כרית חימום

ממולאת בכוסמת או חיטה הנתנת לרכיזה בכל בית טבע בית מרקחת וסופרפארם למינהם. מחממים אותה בתנור 3-5 דקות בהתאם להוראות. החום שלה טוב יותר היא גמישה יותר ולא מתקררת לרמה של מים קרים כמו בבקבוק. וגם חוסכים כל אפשרות לשטפון במיטה באמצע הלילה :) בכל מקרה שיטת חימום כזו אכן עדיפה כל חימום בסדין חשמלי ועם סמיכת פוך חמה אפשר ורצוי לוותר על כל תנור ללילה. חורף חם ונעים.

כרית חימום

עד כמה שידוע לי יישנם עוד צמחים נוספים להוסיף האם מישהו יודןע מה עוד ני

M i t s y

New member
שוקו חם עם כמה קוביות שוקולד בפנים

שוקו חם רגיל, בתוספת 4 קוביות שוקולד בתוכו(רצוי אוורירי שנמס בקלות ומהר) עושה פלאים להרגשה החורפית הכללית כל ערב..

saritsh

New member
כמה טיפים: ../images/Emo186.gif

לפזר בעזרת מבער במשך היום והערב שמנים אתרים הדריים לימוניים שהורגים את החיידקים שכל אחד מביא איתו הביתה, וגם נותנים ריח טוב ומרענן ואף מרגיעים. למי שסובלת מרגלים קרות אפשר לשים 1-2 טיפות קינמון בנעלים. לשתות תה עם ג'ינג'ר טרי או 1 טיפה שמן אתרי -במקרה של התקררות ונזלת. אישית כדי להרוג כל חיידק ומזיק בעודו קטן אני משתמשת ב"סינרג'י" של שלוס . כמה פעמים ביום, כשאני זוכרת, 1 טיפה על הלשון לא נותנת לשום דבר להתקרב ולהדבק אלי. חורף בריא וחם

למעלה