לקראת החורף...

שייכת

New member
לקראת החורף...

אופנת הצעיפים החדשה שרק יהיה כבר חורף, ראבאקקק

שייכת

New member
לא דיברנו עוד על אהבה...

**זו שגיאה לדבר על בחירה רעה באהבה, היות שברגע שבחירה קיימת, היא יכולה להיות רק רעה - מרסל פרוסט **אינני מאלה שאינם מאמינים באהבה ממבט ראשון, אבל אני מאלה שמאמינים בצורך לשוב ולהתבונן - ג´ה וניסנט **אהבה מושלמת פירושה לאהוב את האדם שגרם לך להיות אומלל - סרן קירקגור **אהבה היא כמו בתי מלון שבהם כל הפאר הוא באולם הכניסה - פול ז´אן טולה **שום מסיכה לא תוכל להסתיר את האהבה במקום שהיא קיימת או להעמיד פנים שהיא ישנה במקום שהיא נעדרת - רומן רולן **תחילת האהבה בכך שהאדם מרמה את עצמו וסופה שהוא מרמה את האחרים וכל זה קרוי בפי הבריות: רומאן - אוסקר ויילד **גברים רבים מתאהבים באישה באור כל כך חיוור וקלוש, שאפילו עניבה לא היו מסכימים לבחור באור כזה - מוריס שאבלייה **אהבה ושלטון שונאים שותפים - ב. פרנקלין

תגידי

אפשר ללבוש אותם גם מתחת לחולצה??? זה טוב לציצים קטנים

שייכת

New member
דברים שלא היית רוצה לשמוע

עדיף לשמור את זה. נצטרך את זה לנתיחה-שלאחר-המוות שמישהו יקרא לשרת. אנחנו צריכים סמרטוט !בו! בו! חזור הנה עם זה... כלב רע חכו רגע...אם זה הטחול שלו, אז מה זה? בזמן ניתוח... **תחזיקו אותי...אוי...אוי זה...משהו קטן **אוי לא! איפה השעון שלי? **אופס..האם מישהו אי פעם שרד 500 מיליגרם של החומר הזה בעבר? **לעזאזאל האורות שוב הלכו **אתם יודעים כליה זה הרבה כסף. לעזאזאל! לבחור יש שתיים... **למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת רוצה גירושים?!?!

טאKילה

New member
חח שייייייייייייייייייייייייייכת|חי

אחלה חורף עם כאילה צעיפים הגברים כבר לא יתיחסו לציצים. רגע חכי אין לי חשק לחורף גשום תני להנות מהציצי הקייצי..

שייכת

New member
התבלבלת יקירתי...

זו האופנה האחרונה!! הפוש אפ - אאוט. הפוש אאוט - אין. מואההההההההההההה לחייייייייייייייימיייייייייייייייייייאו ולך...

למעלה