לקראת החופשה רציתי לשאול

רוני 250

New member
לקראת החופשה רציתי לשאול

האם אני יכול ללכת לטיול ובואו נקרא לזה להקרע לעשות מסלול של 6 שעות האם זה יזיק לי ויגרום לי להתקף למרות שאני מאוזן חשוב להזכיר ההתקף האחרון היה לפני שנתיים בשינה ומאז לא עשיתי מסלול רציני השאלה אם כדאי לעשות זאת או לא מבקש את עזרתכם

רוני 250

New member
כן אבל השאלה היא זה מהווה גורם

אם אני מתאמץ יותר מהרגיל הווה אומר אם עד עכשיו לא התאמצתי כך אני לא מעוניין לחטוף התקף כי אני בדיונים אם להוריד את הכדורים וחוץ מזה השאלה אם זה נחשב נורמלי מבחינת מאמץ

בד"כ מאמץ פיזי לא יגרום להתקף, אם

אתה מקפיד על שאר התנאים (שינה, תרופןת וכו'). אבל באפילפסיה הכל נורא אישי וספציפי לתופעות ולטיפול. הבן שלי מטופל 8 חודשים ללא התקף ועשה כמה מסלולים קשים בתקופה הזו וגם בתקופה שבין ההתקף הראשון והשני (לפני שהתחיל את הטיפול). במקום לדאוג תתייעץ עם הנוירולוג שמטפל בך.

estelina

New member
ליתר דיוק

בביטוח לאומי מחלת האפליפסיה נחשבת לנכות באחוזים גבוהים במיוחד כאשר היא לא מאוזנת. כך שנכות היא ממש לא רק מה שרואים. מכורה יקרה! יש לי הרושם שאת לוקחת את הדברים בחיים בקלות, וזה נחמד. אבל כאשר מדובר באפליפסיה כדאי מאוד לקחת בחשבון כל סיכון לטריגר להתקף ובכלל.... חבל לא להתחשב במחלה הזאת כי המחלה הזאת יודעת לא להתחשב בנו כאשר אנו נוטים לזלזל בה!!!!!!!!!!!!!!!! חומר למחשבה מכורה...... אסטלינה

רוני 250

New member
בגלל זה אני שואל אני לא מעוניין

לקחת סיכונים על עצמי ובמיוחד לא כאלה

רוני 250

New member
כי אמרו לי שזה קל ורק ברגע שאני

יפסיק עם הכדורים תהיה בעיה של נהיגה שאני לא ינהג חצי שנה אבל באופן רגיל אם אני מאוזן למה שיקרה משהו זה לא משהו חריג לנהוג

רוני 250

New member
כי אמרו לי שזה קל ורק ברגע שאני

יפסיק עם הכדורים תהיה בעיה של נהיגה שאני לא ינהג חצי שנה אבל באופן רגיל אם אני מאוזן למה שיקרה משהו זה לא משהו חריג לנהוג

אני לא מזלזלת במחלה

אני שנתיים בלי התקפף ופקידה טוב על הכללים, יודעת מה מותר לי ומה אסור לי ובכל זאת אני נערה בת 18 ואני רוצה להנות.. מותר? הוא אמר ששנתים אין לי התקף.. משמע הוא מאוזן.. משמע שאם הוא ישן טוב, יקפיד על תרופות, הכול יהיה טוב.. כמו שאמרת.. כשאנחנו איננו מאוזנים זוהי בהחלט נחות.. אני לא מפקפקת בכך.. אבל כאשר אנחנו מאוזנים... אנחנו לא נכים בכלל! פשוט יש כמה כללים...

למה אתה קורא תקין באמת?

אני כל לילה מקפידה לישון מספר מספק של שעות שינה.. ואם לא אני משתדלת מאוד להשלים אותן אני אוכלת טוב מאוד בוקר(בימים שאני עובדת) צהריים וערב יש לי שיגרה.. אני מבלה.. כי היי.. כל בנאדם בריא(בנפשו הכוונה) צריך את זה.. אני רגוע.. לא לחוצה מידי.. אתם יודעים.. אנשים הרבה יורת בריאים ככה.. וגם נהנים יותר מהחיים.. מה עוד?

רוני 250

New member
אכן יש דברים שלא כדאי לעשותם

כמו שאני יגיד לך תקפצי מהגג אנחנו צריכים לשמור על עצמנו

יש לך שריטה מאוד גדולה בשכל

אנחנו קוראים את אותם הריקודים? אמרתי שאני רוקדת!! ר-ו-ק-ד-ת אני לא קופצת באנג'י(ואני גם לא יעשה את זה בגלל האפי') אני רוקדת.. ואמרו פה שספורט יכול לעושת רק טוב לחולי אפי' אז אם אתה מאלו שיושבים על התחת תהנה במחשבה שאסור לנו לעשות ספורט אני רוצה להיות בריאה, תודה

רוני 592

New member
בטח תגידי שטיפסת על האוורסט נכון אז

תסכימי איתי שיש דברים שלא כדאי לעשותם

גוּזיד

New member
יש שיטות מסויימות של ריקוד השוחקות

את הברכיים, אבל יותר מזה, ברגע שרוקדים עם מורים מקצועיים ולא מתחממים סתם עם כל מיני תנועות שכיף לעשות אותם סתם, לא נגרם שום נזק ואין שום בעיה בלעשות את זה. לכן, אין שום בעיה בלרקוד, עד כמה זה דורש מאמץ אני לא יודעת אבל זה בטח לא מזיק כל עוד היא עושה את זה בצורה מקצועית.

למעלה